![]() |
رژیم غذایی جمشید خدادادی - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: رژیم غذایی جمشید خدادادی (/Thread-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%85%D8%B4%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C) |
RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - 71shahab - 2016/01/23 من با بعضی از رژیم ها موافقم!ولی بنظرم هر بدنی رژیم خاص خودش لازم داره! من خودم با لبنیات مشکل دارم مخصوصا شیر!!!ن اینک حذف کنم فقط کمش کردم اگ ی غذا حذف حتما باید جایگزین بشه هر کس دکتر خودشه!نمیشه گفت این رژیم ها واس همه هست!یا واس همه خوبه ولی عمل کردن بهش تا حدی بد ک نیست خوبم هست RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - سمیرا67 - 2016/01/23 خب من همه چیز میخورم بعد به جز سینووکس هیچ داروی دیگه ای ندارم خب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - abed6311 - 2016/01/24 سلام سمیرا ان شالله که همیشه خوب و خوش باشد ما که از هیچ کدم از دوستان طریق ارتباط پیدا کردن با دکتر خدادای را نیافتیم شما چطور ؟ به سلام شهاب هم شهری خوبی ان شالله این دکتر خدادای چقدر میشناسی چه جور رژیم غذایشو به دست بیارم abbasi6311@gmail.com هستم RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - سمیرا67 - 2016/01/24 (2016/01/24, 03:52 PM)abed6311 نوشته است: سلام سمیرا ان شالله که همیشه خوب و خوش باشد ما که از هیچ کدم از دوستان طریق ارتباط پیدا کردن با دکتر خدادای را نیافتیم شما چطور ؟ سلام ![]() ![]() ![]() نه والا منم نمیدونم ![]() RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - nahid - 2016/01/24 آقای خدادادی دکتر نیستن ،تحصیلشون اصلا در رشته پزشکی نیست. ولی سالهای زیادی هست که رژیمی که دادن تو نت هست و هر کس خواسته سرچ کرده و دیده و بعضیا هم رعایت کردن. رژیمشون فکر کنم تو همین تاپیک یا تو همین سایت هست. بگردید. ولی اگه خواستید به کار ببرید داروتون رو قطع نکنید . تو همین تاپیک نگاه کنید میبینید یکی از طرفدارای سرسخت این رژیم ، داروی ام اس رو دارن مصرف میکنن.اگه قرار بود این رژیم درمان کنه که تا حالا کرده بود. RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - 71shahab - 2016/01/25 (2016/01/24, 03:52 PM)abed6311 نوشته است: سلام سمیرا ان شالله که همیشه خوب و خوش باشد ما که از هیچ کدم از دوستان طریق ارتباط پیدا کردن با دکتر خدادای را نیافتیم شما چطور ؟ سلام مطبش اصفهان هست. تو ایتترنت سرچ کن میاد لیست غذاهاسص و رژبموایشون RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - حجت فتاحی - 2016/01/26 به نظر من اگه بتونیم مصرف لبنیات رو کم کنیم که مشکلی پیش نمیاد !برای تامین کلسیم بدن هم جایگزینای خیلی بهتر از لبنیات هست که حتی چندین برابر لبنیات کلسیم و آهن و پتاسم دارند از جمله تخم شربتی که به بمب کلسیم معروفه . اگر 1 تحقیق کوچیک تو اینترنت بکنید میتونید به خواصش بیشتر پی ببرید. من که برای خانمم گرفتم و بجای لبنیات ازش استفاده میکنم. RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - سها - 2016/01/26 (2016/01/26, 10:35 AM)حجت فتاحی نوشته است: به نظر من اگه بتونیم مصرف لبنیات رو کم کنیم که مشکلی پیش نمیاد !برای تامین کلسیم بدن هم جایگزینای خیلی بهتر از لبنیات هست که حتی چندین برابر لبنیات کلسیم و آهن و پتاسم دارند از جمله تخم شربتی که به بمب کلسیم معروفه .ﺳﻮﻳﺎ و ﺑﺎﺩاﻡ و ﭘﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﻧﮕﻔﺘﻴﺪ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﻳﺎﺩ ﻛﻠﺴﻴﻢ ﺩاﺭﻥ... RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - حجت فتاحی - 2016/01/27 ممنون از راهنماییتون. راستی حتما درباره خواص ژل رویال جستجو کنید و به مصرف اونم فکر کنید خیلی موثر هست برای ام اس * درج شماره تلفن یا آدرس ممنوع میباشد * RE: رژیم غذایی جمشید خدادادی - بودن - 2016/02/15 (2009/07/07, 09:21 PM)Sina نوشته است: سلامسلام تقریبا 18 ساله که بیماریم تشخیص داده شده ، منم عاشق ماست و شیر و دوغ بودم ولی غافل از اینکه برام ضرر داشتند و از زمانی که رژیم غذایی آقای خدادادی رو رعایت کردم بی حسی پاهام خوب شده و بعضی وقتها که حسابی دوست دارم بخورم شیر رو با کلی زنجبیل و ماست رو با گل پونه می خورم. در ضمن همونطور که خودتون هم گفتین آقای خدادادی خیلی قبل تر از تحقیقات پزشکان در مورد گوشت بوقلمون و زعفران گفته بودند. به امید بهبودی تمام بیماران. |