![]() |
سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%86) |
RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - ehsan 10054 - 2014/05/24 نگاه میکنی دوستم تنهایم نذاشت دوست داررم کاوه روزایه خوبی بود ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - mahdiye1989 - 2014/05/24 دوستانی که امروز سرکار رفتن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا نمیتونم درکتون کنم ![]() ![]() ![]() البته خب دوستان ورزشکارن ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - Maz - 2014/05/24 بچه هاااااااا يعععنييييييي عااااااالي بوووووود ![]() ![]() ![]() خيلي خيلي خوووووش گذشت مخصوصا فكر كنم به ماااااا هههههههههففففففتتتتتتتت نفر..... ![]() ![]() ![]() اميدوارم درسفرهاي بعدي هم اين هههههفففففت نفر ![]() ![]() دوستون دارم ![]() ![]() ![]() ![]() مرسي از همتوووووووون ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - mojtaba2iran - 2014/05/24 سلام و خسته نباشید به همگی . ![]() منم می خواستم از طرف خودم ![]() ![]() البته یه متنی هم آماده کرده بودم که یک گوشه ای از خاطرات سفر و دلمشغولیها و نگرانیهای مدیران سایت چه کج و چه راست رو به تصویر می کشید ولی چون یه خورده طنزه و شاید کسانی از دوستان تاب زهر طنزش رو نیارن تو این قسمت نزاشتم . البته اگه دوستان بخوان می زارم اینجا ولی حتما به صورت تصویری و نوشتاری در فیسبوک به خدمت دوستان می رسم . ![]() به هر حال خوش گذشت هر چند دو تا کوچولومون رو به دلایلی نیاوردیم ![]() ممنون از همه مخصوصا سجاد و فربود و حمید و حمید بغیر از hamid (به دلیلی که نمیگم ولی تو مطلب طنز حتما به اجمال بهش میپردازم ) و دامون و سایر دوستان . یه تشکر ویژه هم از کاوه که با صبری که اصلا من ندارم این دو روز رو تاب آورد (مخصوصا کیسه کشی ساعت 5 صبح ![]() ![]() ![]() علی آقا هم که مخلصشیم و دیگه جایی برای تعریف نداره . مخلص همه ی شما دوستان ، مجتبی در ایران . در ضمن یه سوالی هم که درگیرشم اینه که اون قارچهای سیخ کرده که کنار آتیش بود چی شد ؟ سیب زمینیهای فویل کشیده رو دیدیم که حمید برگردوند ولی هیچگونه خبر و اثری از اون قارچها تا کنون به دست ما نرسیده . از کسایی که اطلاع دارن خواهش می کنم بگن که هم چند نفر که داغ شکم کشیدن رو از نگرانی در بیارن و هم دستهای پلیدی که در کار بود و نمی دونم از آستین کدوم مستکبری در اومد تا نزاره این منبع سرشار از پروتئین به سایر دوستان برسه رو یه کم افشاء و در سفرهای بعدی بایکوت نماییم . RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - afsaneh - 2014/05/24 بچه ها شماها بی نظیرید ![]() ![]() خیـــــــــــــــــــلی بهم خوش گزشت ممنون از همتون ![]() هیچ چیز به اندازه این سفر نمیتونست بهم انرژی بده ![]() ممنون از دوستانی که زحمت کشیدن ![]() ممنون از حمیــــــــــــد ![]() وممنون از گروه تفریحات وسرگرمی ام اس سنتردر میدل باس ,خیلی خودشونُ به زحمت انداختن ![]() ![]() خیـــــــــــــــــــــــــــلی دوستون دارم ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - nazaninamiri70 - 2014/05/24 ![]() ![]() ![]() بسه دیگه پز گذاری ![]() چقدر کلاس میذارید ![]() حالا من به کنار فکر دل یه دو تا بچه امتحان دار رو کنید خو آخه ![]() حمیــــــــــد رسیدگی کن لدفــــــــــــن ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - mojtaba2iran - 2014/05/24 چی میگی نازنین خانوم . حمید اگر مدیر بود اینجوری نبود hamid . یه جور دیگه بود RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - nazaninamiri70 - 2014/05/24 حمید تحت حمایت منه ![]() اینو کل سایت میدونن که از نظر من و بچه هام حمیــــــد مدیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره ![]() ![]() ![]() بار آخرتون باشه ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - mojtaba2iran - 2014/05/24 حالا بزارین داستان رو که گذاشتم می فهمید . RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - mahdiye1989 - 2014/05/24 دیروز به اتفاق گروهی از دوستان یک دره به شیب 85 تا 87 ![]() ![]() قبلش حمید گفت که به زانوت فشار میاد و اذیت میشی و ... خلاصه اینکه نیا ![]() ولی من از اونجایی که خیلی دلم میخواست و اگه نمیرفتم کلی غصه میخوردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() البته 2بار پام پیچ خورد وبین زمین و آسمون معلق شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برگشتنه که من داشتم به کمک گروه کثیری از دوستان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی امروز مردمممممممممممممممممممممممممممممممممممم از پا درد ![]() ![]() ![]() البته اونم ربطی به دیروز نداره ![]() ![]() |