![]() |
سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%86) |
RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - م.ه - 2014/05/24 من عذر خواهی میکنم دیشب توان نوشتن نداشتم الان هم از وقتی اومدم سرکار با کسی حرف نزدم هنوز خوابم ![]() خیلی عالی بود واقعا از همگی ممنونم که همچین سفر و روزای خوبی رو برام رقم زدن.اسم از کسی نمیبرم چون آلزایمر دارم ممکنه کسی از قلم بیوفته بنابراین از همه ممنون ولی تشکر ویژه از آقای مدیر سایت(حمید) RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - matin - 2014/05/24 من دیشب دیگه هیچی نمی دیدم ![]() ![]() ![]() بچه ها از تک تکتون ممنونم خیلی خیلی سفر خوبی بود خیلیییییییییییییییییییییییییی خوش گذشت، آشنایی با دوستان گلی مثل شما و هم چنین همسفر شدن باهاتون مایه افتخارمنه... یه سری عکس دارم اینجوریه ![]() ![]() ![]() تازشم من با زیر میزی دادن به مه سا شدم نفر هشتمِ گروه هَهَهَهَهَفت نفرشون ![]() ![]() ![]() همتون و خیلی دوست دارم باززززززم مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hilda - 2014/05/24 سلام سلام صد تا سلام دیشب که بیهوش بودم الانم زیاد به هوش نیستم خوش باحال اونایی که امروز صبح خوابیدن ![]() مثل همیشه خیلی خیلی خوش گذشت جای بسیار زیبایی بود و همه چی خیلی عالی بود دوستان خیلی خیلی زحمت کشیدن مخصوصاً مریم، شهرزاد، مهسا، میهن و خواهرهای گلش ،فربد بهمنی ، حمید 147، حمید مدیر، ، سجاد، دامون و غیره اگه کسی جا موند شرمنده از همشون ممنونم شب اول پانتومیم عالی بود مخصوصاً اجرای کلمه لقاء الله توسط حمید ![]() ![]() ![]() ![]() روز دوم یه جوجه کباب خیلی خوشمزه و پر از زعفرون دست پخت ام اس سنتری ![]() ![]() ماهیگیری کاوه و حمید 147 ![]() جایزه ی خیلی خیلی قشنگ آقای مهربون گروه (آقای دنیانورد) که باعث شرمندگی همه ی ما شد و مارو به فکر جبران انداخت غذا کشیدن مریم و مهسا و دیزاین بشقابها برای ناهار سورپرایز 5 سالگی ام اس سنتر با یه کیک خیلی زیبا که برای تهیه ش کلی زحمت کشیده شده بود و خیلی خوشمزه بود راستی همشو نخورده بودیم بازم مونده بود نکنه جا موند؟؟؟؟؟ من کیکمو میخوام ![]() یه هدیه ی خیلی زیبا و با ارزش که از یه دوست خیلی عزیز بهم رسید کیک تخم مرغی تهیه شده برای صبحانه ![]() بزن و بکوب و هم خوانی توی میدل باس ![]() ![]() ![]() ![]() بخاطر همه ی این خاطرات مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - damoun - 2014/05/24 سلام دوستان گلم جای همه ی همسفرهای گذشته و دوستانی که دوست داشتن بیان و نتونستن، حقیقتا خالی بود در آغاز سفر جایگاه VIP رو ما پسران غیور تحت کنترل گرفتیم البته بعدش چون یه فارن گست ( میهمان خارجی ) داشتیم، ایشون رو هم به همراه همراهشون به قسمت وی آی پی منتقل کردیم البته در برگشت طی یک عملیات چریکی و نامردی دخترا صندلی های وی آی پی رو غصب کردن رخدادهای جاری در طول سفر چون پرده های میدل باس کشیده شده بود، در دسته ی رخدادهای پشت پرده قرار میگیره و بنده از بازگو کردنشون معذورم وقتی نزدیک طالقان بودیم و قبل از ناهار یه محدوده ی پرآلاچیق ایستادیم تا استراحت کنیم، تفریح و بازی پیشنهاد شده از طرف کاندیدای مدیراتوری ( سجاد ) سنگسار مدیر کج سبز بود، که با واکنش غیر مسیولانه ی مدیر کج سبز به انجام نرسید پس از اون رفتیم ناهار خوردیم و رفتیم به محل اقامت، که چشمتون روز بد نبینه تاکنون چنین منظره و طبیعت رویایی رو ندیده بودیم و عین ندید بدیدا ایستاده بودیم تو محوطه و بربر نگاه میکردیم پس از استقرار، سجاد زحمت شستن جوجه هارو کشید و بعدش با فربود بهمنی و حمید سبز رفتن خرید و بقیه ی بچه ها مشغول بازی و لذت بردن از مناظر شدن تا عصر که یه پیاده روی در دل طبیعت رفتیم و فقط میتونم بگم فوق العاده بود، تازه یه رفیقم پیدا کردیم اونجا که خیلی نسبت به خانوم ها مخصوصا نارنجیتراشون ارادت خاصی داشت، تازه گوشاشم بریده بودن طفلک رو، و همه ی مسیر مارو همراهی کرد تا ورودی هتل و تا فرداش باهامون خداحافظی کرد با یه موجود سیاه نازنین شبیه سوسک هم آشنا شدیم که خانوما خیلی زیباییهاش رو درک نمیکردن بعدش همه رفتن تو اتاق هاشون تا شام برسه، و بعد حمید سبز و فربد و سجاد تو حیاط پشتی جمعشون کردن و یه سورپریز عالی همراه با کیک 5 سالگی ام اس سنتر خستگی رو از یاد همه برد حالا نوبت شام شد و بعدش خوردن کیک و چای و بعضیا رفتن خوابیدن بعضیا هم که نزدیک 20 نفر میشدیم پانتومیم بازی کردیم و کلی خندیدیم بعدش همه خوابیدن جز 4 تا از ما پسرای طبقه ی آخر که خیلی آقا بودیم و هیچکس رو بیدار نکردیم، فقط فربد و سبز و سجاد یه کشتی 3 نفره گرفتن که سبز شکست خورد، منم تشویق میکردم خلاصه 5 خوابیدیم و 7 بیدار شدیم ( بازم یزدان را سپاس که خفتیدیم ) صبح تو محوطه صبحانه ی دلچسبی خوردیم به همراه هوای ناب و دید یه زیبایی غیر قابل وصف بعد یه گروه رفتیم برای انتخاب محلی واسه نشستن و روشن کردن آتیش و بقیه هم به جمع و جور کردن مشغول شدن و بعدش به ما پیوستن خلاصه فربد و سجاد دیدن سیخ های جوجه به هنگام کباب شدن خیلی بد به سیخ کشیده شدن و کلی غر زدن، بعد دیدن این خودزنیه، گفتن بد خورد شده ![]() یه گروه از بچه ها رفتن لب آب و قرار بود ماهی هم واسه کباب به ما برسونن که ظاهرا دلشون نیومده بود و ماهی هارو دوباره انداخته بودن تو آب جوجه کباب خاااااایییلییی خوشمزه ای خوردیم و اون رفیق دیروزیمونم اومد ناهار مهمون ما بود ![]() برگشتیم هتل، یه کوچولو جمع و جور کردیم و رفتیم سوار میدل باس شدیم و باز هم مسایل پشت پرده ![]() در پایان در تهران با آرزوی دیدار دوباره و زودهنگام همدیگه خداخافظی کردیم همه زحمت کشیدن ولی من میخوام از طرف خودم از یسری بچه ها به اسم تشکر کنم : حمید سبز کج که هماهنگی هارو و انتخاب هتل رو عالی انجام داده بود سجاد که شستن و به سیخ کشیدن جوجه هامون رو به نحو احسن انجام داد فربد بهمنی که واسه درست کردن آتیش و ناهار سنگ تموم گذاشت مریم همدانی و شهرزاد و هیلدا و خواهران دوقولو + یک که صبحانه رو تدارک دیدن و تمیزی و پاکیزگی بعد از صبحانه رو از علی آقای دنیانورد که بازم با هدیه و سلیقش خوشحالمون کرد و از تک تک همسفرام که چنین لحظه های بی نظیری رو برام رغم زدن بینهایت سپاسگذارم به امید سفرهای هرچه بهتر در آینده ی نزدیک به همراه شما دوستان RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - مریم امیدوار - 2014/05/24 خوش حالیم که به شما دوستان خوش گذشته انگار به ما خوش گذشته همیشه خوب و خوش باشید قدر حمید خانم رو. بدونید که براتون سنگ تمام گذاشتن من از ایشون ممنونم و سپاسگزار RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - paeazan - 2014/05/24 خوشحالم که به همه اینقددددددددددددددر خوش گذشته ![]() جای مایی که نیومدیم خالی بوده امید دارم من هم بتونم در سفرهای ام اس سنتری شرکت کنم ![]() 1 سوال کاااملا فنی: چند نفرتون با این جوجه ها و نجوه ی شستنش ![]() ![]() ام اس سنتر عزیز باز هم تولد 5 سالگیتو تبریک میگم تشکر ویژه از اونایی که برای دیدار زحمت کشیدن RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - مریم امیدوار - 2014/05/24 ببخشید اشتباه نوشتاری بود اصلاحش میکنم قدر حمید خااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان رو بدونید یه میم اضافه چه کارها که نمیکنه RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - م.ه - 2014/05/24 (2014/05/24, 11:42 AM)paeazan نوشته است: خوشحالم که به همه اینقددددددددددددددر خوش گذشته پاییزان جون بنده حقیر مثل شیر بالای سر بچه ها بودم و مسئول بهداشت بودم دوستان به هیچ وجه نگران نباشن به صورت کاملا بهداشتی تهیه شده بود RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hamid_147 - 2014/05/24 [/quote] پاییزان جون بنده حقیر مثل شیر بالای سر بچه ها بودم و مسئول بهداشت بودم دوستان به هیچ وجه نگران نباشن به صورت کاملا بهداشتی تهیه شده بود [/quote] فقط یکمی خون با یه جوجه کوچولو که افتاد زمیین از دستش در رفت که اونم من دلم نیومد خونرو در اوردم و تحویل ناظر دادم گوشته فقط معلوم نشد چی شد قاطی جمع شد ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - aalieh - 2014/05/24 مثل همیشه همه چی واقعا عاااالی بود. هر لحظه ش یه خاطره فوق العاده بود. مخصوصا عدد ۷ برای من ![]() همه اینام فقط به خاطر حضور تک تک دوستا بود که مطمئنم با ام اس سنتر و ام اس سنتری ها هرجا و باهر شرایطی بریم بهترین خاطره هارو برامون میسازن ![]() ولی واقعا این حرفا و تشکرا برا همه اونایی که اینهمه زحمت میکشن خیلی کمه. همه اونایی که وقعا خستگیو تو چهرشون به وضوح میشد دید اما بازم حواسشون به همه چی بود و تمام تلاششون رو میکردن که به همه خوش بگذره واقعا همه اینا کار یه نفر نیست و نمیشه تک تک اسم برد. فقط یه تشکر ویژه از hamid که اگه تواین۵ سال این سایت و همه این اتفاقا و اوقات خوب هستن به خاطر مدیر و موسس سایتمونه |