![]() |
وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) (/Thread-%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%86%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%9F-%D9%88-%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA) |
RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - nilo0far - 2014/01/13 (2014/01/13, 11:36 AM)شکوفه اویارحسینی نوشته است: نیلوفر جان ممنون از توجهت به سوالم ممنون عزیزم ، چیزی که واضحه اینکه هرکس دوست داره کارها و مسئولیت هاش همیشه با موفقیت انجام بشه و منم یکیش ... ![]() ![]() RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - neda.n - 2014/01/13 الان به نظرم اسم این تاپیک با سوالهای مطرح شده نظر سنجی دو تا چیز متفاوته . اما اگه بحث بر سر اولین احساس و فکر بعد از ام اسه ، این تاپیک مشابه در سایت وجود داره و بحث رو در همون تاپیک دنبال کنید دوستان عزیزم . http://mscenter.ir/showthread.php?tid=4273 RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - دل آرام - 2014/01/13 شکوفه جان این دقیقا قدرت 100 درصدی جذب ذهنه ![]() من با یوگا یاد گرفتم که تمرکز روی هر چیز همونو برات به ارمغان میاره که الهی شکر با تمرکز بر سلامتی کامل به این مهم دست یافتم الحمدالله ![]() ![]() ![]() من با ام اس همراه شدم نه طردش کردم نه گذاشتم زودتر از من حرکت کنه در کنار هم داریم به خوبی زندگی می کنیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به این میگن زندگی مسالمت آمیز ![]() ![]() ![]() RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - ساناز66 - 2014/01/13 منم الان مثل دو تا دوست خوب داریم با هم زندگی و همراهی میکنیم سعی میکنم ازش بزنم جلو و پیروزی مال من بشه ولی به اونم زیاد سخت نمیگیرم که بخاد باهام بجنگه حالا که داریم با هم به خوبی زندگی میکنیم تا اخرشم همینطور ادامه داره من مطمئنم ![]() ![]() ![]() RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - mehdisalimi - 2014/01/13 (2014/01/13, 11:40 AM)شکوفه اویارحسینی نوشته است: مهدی جان ممنون از پاسخت خواهش میکنم ناراحت بودم که تو بیمارستان بستری بودم ناراحت بودم که نمیتونم کارهای شخصیمو به راحتی انجام بدم ناراحت بودم که چرا الآن،دقیقاً تو ایام عید 81 ولی مطمئن بودم که چیزی نیست و میگذره و خوب میشه الآن که به فکرهای اون موقع فکر میکنم میبینم که عجب....بودم ![]() ولی همه اینارو مدیون خانواده مخصوصاً بابام هستم چون تو این قضیه خیلی پیگیر بود من حدود10روز تو بیمارستان شهر خودم بستری بودم و دکترهای اونجا تشخیص درست ندادن به اصرار بابام رفتیم تهران،منم با اون وضع که نمیتونستم قدم از قدم بردارم ،و اونجا تشخیص دادن و 10روزی هم مهمون تهرانی ها بودیم الآن حالم توپ توپ ![]() از اینکه بقیه بیماریمو بدونن اصلاً ناراحت نمیشم ورزش میکنم(تریدمیل)باشگاه هم میرم(بدنسازی)استخر هم میرم(اوایل بیشتر تو آب بودم ولی الآن بیشتر تو سونا و جکوزی هستم) RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - omid_nejad - 2014/01/13 روزاى اول اصلاً برام مهم نبود و با خودم ميگفتم ام اس مثل همه بيماريهاست ![]() اما الان ديگه اينجورى فكر نمى كنم ![]() RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - omidaneh - 2014/01/13 وقتی دکتر گفت ام اس دارم چیزی ازش نمیدونستم فقط چون بیماری خاص بود ازش ترسیدم راستش خانواده ام خیلی گریه کردند وناراحت بودند به خصوص اینکه همون اوایل توبیمارستان بستری شدم تواون هفته که بستری بودم اشک بابامم دیدم ![]() ![]() ![]() RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - ساناز66 - 2014/01/13 گریه گریه گریه فقط همین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دکتم گفت ایشا...اونی که فکر میکنم نیست ولی بود خود دکترم بهم گفت البته یه دکتر داخلی بود دکتر خونوادگیمون بود RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - سالومه - 2014/01/14 من دوستم گيتي هم ام اس داره .. ![]() مريضيشو ميدونستم چيه .. برا همين وقتي فهميدم زياد ناراحت نشدم .. ولي خانوادم تا يه مدت به جاي روحيه دهي روبروم برا مريضيم گريه ميكردن ![]() ![]() فكرميكردن من ديونه شدم كه برام مهم نيست ![]() ![]() RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - BABA - 2014/01/14 (2011/08/16, 02:50 PM)maedeh نوشته است:تومحیط کارم بد جوری بهم گیردادن بیش از یه سال 24 ساعته پرس بودم تا یه روز دیدم چشام تار میبینه رفتم دکتر متخصص داخلی شک کرد فرستادمغزواعصاب اونم 40 تا آزمایش نوشت وسریعا بستری تزریق کورتون تا همسرم برگه امپول رو نگاه کرد زدزیرگریه منم بیخبر وقتی فهمیدم دوتایی تمام پرسنل بیمارستان تحت تاثیرقرارگرفته بودن . |