![]() |
تزريق سينوكس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: آونکس - سينووكس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A2%D9%88%D9%86%DA%A9%D8%B3-%D8%B3%D9%8A%D9%86%D9%88%D9%88%D9%83%D8%B3) +---- موضوع: تزريق سينوكس (/Thread-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%D9%8A%D9%82-%D8%B3%D9%8A%D9%86%D9%88%D9%83%D8%B3) |
RE: تزريق سينوكس - سمیرا67 - 2014/05/22 یا خدا یعنی من سه سال آمپول میزنم همش کشک ![]() ![]() ![]() از این هفته هرجا رفتم به شدت تذکر میدم ![]() ![]() ![]() ![]() یه جا رفتم زورش میومد سرنگ روبرا تزریق عوض کنه میگفت لازم نیست کلی اصرار از من که خانم اگه لازم نبود که یکی دیگه نمیذاشتن برا تزریق ![]() ![]() ![]() واجب شد بیشتر حواسم باشه به کشتنم ندن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من جوونم آرزو ها دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تزريق سينوكس - saffari_mo - 2014/05/24 (2014/05/22, 09:52 AM)nahid نوشته است: سمیرا جان شما هم یه کم جدی بگیر سلام داروهایی که محتویات پروتئینی دارند بهتر است به هنگام نگهداری و مصرف به شکلی نگهداری و استفاده شوند تا کف نکند. به دو دلیل: 1- کف ایجاد شده حاصل تلاطم مواد پروتئینی است که ممکن است باعث ایجاد شکل غیر موثر دارو بشود. (فرمهای Aggregated) 2- در هنگام تزریق حبابهای هوای محبوس در میان مایع یا همان کف باعث ایجاد درد موضعی می شوند که می تواند علاوه بر ایجاد نارضایتی و درد ناحیه تزریق، به مقدار اندکی هم جذب دارو را به تاخیر بیاندازد و مختل نماید. بنابراین توصیه می شود که فرم لیوفلیزه دارو را به آرامی با آب مقطر همراه دارو که اخیرا به صورت سرنگ از پیش پرشده در اختیارتان قرار گرفته است حل کنید و تا حد امکان از پرستاران آموزش دیده و از مراکز تزریقی که سیناژن به شما معرفی کرده است کمک بگیرید. RE: تزريق سينوكس - مسافر خسته - 2014/06/10 سلام بچه ها ![]() من دوماهی میشه که خودم تزریق می کنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تزريق سينوكس - سمیرا67 - 2014/06/10 من خرم آباد دارو گرفتم هنوز همون فرم قبلی هستن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تزريق سينوكس - Exhautless - 2014/06/10 بس که با این پرستارا صحبت کردم که دقت کنین کف نکنه داغون شدم,روانم پریشان شدفقط نادونا میگن کف مهم نیست ![]() نامردا اصلا توجه نمیکنن,با یه سری هم که درگیر شدم ![]() نمیدونستم آدم سینووکسم میتونه خودش بزنه,باید یاد بگیرم که از شراین پرستارای بلانسبت احمق خلاص شم البته ناگفته نمونه اینجاچند تاپرستار خوبم هست که خدا خیرشون بده هم دقت میکنن هم... دستشون در نکنه ![]() RE: تزريق سينوكس - pinkrose - 2014/06/17 (2014/05/22, 12:40 AM)سمیرا67 نوشته است:(2014/04/10, 06:49 AM)pinkrose نوشته است: چرا قیمت داروی ایرانی که هنوز در مرحله آزمایشه و داره روی بیماران تست میشه و با استانداردهای جهانی فاصله داره باید اینقدر گرون باشه ؟!!! حتی شیشه آب مقطرش که ساده ترین جز یه امپوله مشکل داره ! من خودم دارو را رایگان میگیرم اما هر بار پس از گرفتن دارو و دیدن فیش قیمت توی دلم میگم کسایی که باید پولش را پرداخت کنند و ندارن باید چیکار کنند ؟ نه عزیزم برای همه رایگان نیست.مثلا کسایی که بیمه نیستند باید آزاد پرداخت کنند. من عید امسال تاریخ گرفتن آمپولهام کمی جابجا شد مجبور شدم یک دونه آزاد بخرم به قیمت 140 هزار تومان ناقابل !!!! RE: تزريق سينوكس - hoda sa - 2014/06/22 (2014/06/10, 08:19 AM)مسافر خسته نوشته است: سلام بچه ها سلام ![]() بهتره یک بار آموزش ببینی تا مشکلی پیش نیاد در مورد یکباره خالی شدن سرنگ هم بهتره با دست کنترلش کنی یکی دو تا حباب اشکالی نداره. RE: تزريق سينوكس - سمیرا67 - 2014/06/22 منم میخوام خودم بزنم البته اول تو رونم ![]() ![]() ![]() RE: تزريق سينوكس - nahid - 2014/07/09 امروز خودم با سینووکس جدید که آب مقطرش آماده توی سرنگه تزریق کردم .مشکلی با سرنگ جدید نداشتم ، فقط موقع تزریق نمیدونم چی شد دقت نکردم وقتی داشتم توی عضله ران میزدم فکر کردم همه محلول تزریق شد ، وقتی سوزن رو بیرون کشیدم دیدم مقداری از محلول ریخت رو پام ، فهمیدم حدود یک چهارمش رو هدر دادم ! ![]() بعد به خودم گفتم مگه چقدر زدی که یه قرص استامینوفن 500 میخوای بخوری ؟ برای تنبیه خودم فقط نصف قرص استامینوفن 500 رو خوردم ![]() RE: تزريق سينوكس - maryam.N - 2014/08/28 من یک سال و دو ماهه ![]() ![]() هیچ وقت هم تاحالا نشده که نزنم،همیشه سر ساعت مشخص آمپولمو میزنم ![]() ولی دو هفته دیگه باید برم جایی که ممکنه نتونم آمپولمو ببرم و احتمالا امکانش کمه که بتونم آمپولمو بزنم اشکالی داره فقط همین یه بارو نزنم؟ ینی ممکنه یه بار بعد از یک سال، نزدن تاثیر منفی داشته باشه؟ آخه هرجور شرایطو میسنجم نمیشه ![]() |