![]() |
وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) (/Thread-%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%86%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%9F-%D9%88-%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA) |
RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - omid_nejad - 2014/01/04 من تنها رفتم دكتر و دكتر هى طفره ميرفت منم بهش گفتم كه بچه نيستم و خيلى راحت بهم بگو ، آخرش مى خاى بگى ام اس دارم؟؟؟ دكترم گفت اره ام اس دارى (به همين راحتى) راستشو بخواى هيچ هستى نداشتم RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - sgb - 2014/01/11 برام مهم نیست ونبود چون من کاری نکردم که اینجوری شدم باید ببینم خدا چرا این کارو کرده بعد میفهمم که چه حسی باید داشته باشم ![]() RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - nilo0far - 2014/01/11 من قبل دکتر رفتن علائمی رو که داشتم توی اینترنت زدم و فهمیدم ام اس همچین علائمی رو داره اولین دکتری که رفتم خیلی قضیه رو میپیچوند و مخفی کاری میکرد برای همین رفتم پیش دکتر دیگه ای و اول کار بهش گفتم من دکتری رو میخوام که با من راحت حرفاشو بزنه ، من حقمه که همه چیز رو بدونم و خودم تحقیق کردم و حدود 90% مطمئنم که ام اس دارم پس یه گفتگوی صادقانه خیالم رو راحت میکنه ، تا مخفی کاری و استرس اینکه مریضیم چی میتونه باشه ... دکتر هم بعد دیدن ام آر آی و جواب آزمایشات تائید کرد که ام اس دارم با اینکه خودمو آماده کرده بودم هرچی که بود محکم باشم ولی تا یک ماه اول حس پوچی زندگیم رو تا مرز نابودی برد ... RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - الی کوچولو - 2014/01/13 من وقتی اسم ام اس رو میشنوم ناراحت میشم؛ به خاطر همین بهش میگم مالتیپل اسکلروزیس!!! RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - ساناز66 - 2014/01/13 اولین فکری که کردم این بود کوری فلجی ویلچر و بعدشم مرگ ![]() ![]() ![]() چقدر احمق بودم من ![]() ![]() ![]() ![]() RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - سمیرا67 - 2014/01/13 اول که بهم گفتن مغزت التهاب داره خندیدم وگفتم پس اونکه کلش باد داره منم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - nilo0far - 2014/01/13 اولین فکر این بود که به هیچ کس نمیگم چون از ترحم بدم میاد و همین هم شد و فقط به کسایی گفتم که مطمئن بودم حس ترحم رو نسبت بهم نخواهند داشت RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - mehdisalimi - 2014/01/13 وقتی بهم گفتن که ms دارم ناراحت شدم چون قبل تشخیص که حدود2هفته طول کشید حالم بد شده بود یعنی از لنگش تو راه رفتن رسیده بود به ویلچری شدن ولی همیشه ته دلم بود که خوب میشه غصه نخور یادم نمیاد که گریه کرده باشم وقتی هم گفتن که msدارم چون هیچ شناختی ازش نداشتم و شخص msی هم ندیده بودم ،مخصوصاً اینکه حالشم بد بوده باشه واسه همین فکر بدی درباره ms نداشتم الآنم که خیلی سرحالم RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - دل آرام - 2014/01/13 من خودم تا یکسال و نیم از بیماریم اطلاعی نداشتم میدیدم فقط هفته ای یکبار مادر شوهر گرامی آمپول سینوکس تزریق می کنه ![]() ![]() هر وقت میرفتیم مطب دکتر اول مامانم یا شوهرم میرفتن داخل مطب بعد من ![]() ![]() ![]() دیگه از این قایم موشک بازی ها خسته شده بودم ![]() ![]() ![]() ![]() هر شش ماه حمله داشتم اونم از نوع بدو(به قول ما شیرازی ها) ![]() ![]() تا اینکه یکروز به دکترم گفتم من ام اس دارم؟ اونم گفت مگه تو فلج شدی یا چشمات مشکلی داره؟(اینم از دکتر مملکتمون) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خلاصه دردسرتون ندم از اون روز تا الان توپ توپم پر انرژی و شاد به لطف خدا و همت دکتر و کمک خودم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: وفتی بهت گفتن ام اس داری اولین فکری که کردی چی بود؟ - دل آرام - 2014/01/13 یادمه یه آشنا داشتیم وقتی بچه بودم ام اس داشت شوهرش گذاشته بودش کنار حیاط میگفت تو خونه نیا بچه ها ازت وا میگیرن. ![]() ![]() ![]() وقتی دیگه 100 در صد فهمیدم ام اس دارم اولین چیزی که توی ذهنم اومد اون زن بیچاره بود و مرگ سختی که داشت ![]() ![]() ![]() البته زود خودمو جمع و جور کردم و به جنگش رفتم تا لان هم که خدا رو شکر موفق بودم.نا گفته نماند که با همکاری و همیاری شوهر عزیزم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |