![]() |
دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-21-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF) |
RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - hilda - 2014/09/13 سلام سلام من اومدم بچه ها مرسی که بودین واقعاً فکرشونمیکردم که 70 نفر بیان برای این دیدار حضور شماها بود که باعث شد این دیدار انقدر خوب باشه و به من بچسبه ![]() امیدوارم دوستانی که بار اولشون بود میومدن احساس غریبی نکرده باشن و بهشون خوش گذشته باشه و دفعه های بعد هم بیان از hamid_147 , farbod bahmanni, hamid یه غریبه ، عالم و همه دوستانی که زحمت کشیدن ممنونم به من خیلی خوش گذشت خیلی خوشحال شدم از دیدنه دوستانی که مدتها بود ندیده بودم و همین الان دوباره دلم تنگ شده براتون جای خیلی از دوستان خالی بود بازم مرسی مرسی مرسی RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - hadisss - 2014/09/13 دست گلتون درد نکنه شخصیت شیطون و پرشورم کم کم داره رو میشه ![]() وژدانی این سری خیلییییییییییییییی پرانرژی بودم و خیلیییییییی بهم خوش گذشت اصن دوس نداشتم دیدار تموم شه همش حواسم به بچه ها بود و بیشتر وقتم رو سرپا بودم و در حال چرخ زدن و خندیدن و شاد بودن و اینا در واقع دیدنتون کلییییییییییییی بهم انرژی داد خوشحالم که دوستانم رو دوباره دیدم و همچنین دوستان جدیدی رو ملاقات کردم از مدیران محترم تشکر می کنم و همچنین از دوستانی که اومده بودن ![]() عالی بود RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - محمد جواد - 2014/09/13 سلام به همگی بچه ها دیروز خیلی خوب بود دستتون درد نکنه به خصوص اون دسته از دوستانی که نذاشتن مایی که دفعه اولمون بود غریبی کنیم ![]() همتونو دوست دارم ![]() RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - همسر یک قهرمان - 2014/09/13 سلام به همگی ![]() ساعات خیلی خوبی رو مثل همیشه کنار دوستان داشتیم، از زحمات همه تشکر میکنم فقط خواستم از دوستان تشکر کنم بخصوص حمید که هماهنگ کرد ما هم حضور داشته باشیم ![]() از آشنایی با مامان مرضیه و ماهان کوچولو و همسر نازنینشون خیلی خوشحال شدم ![]() از مونا جون هم بابت دستبند زیباش تشکر میکنم ![]() آزاده جون بازهم تولدت رو تبریک میگم عزیزم، همیشه شاد باشی ![]() ![]() ![]() حدیث عزیز از اینکه انقدر پر انرژی هستی و تو همه دیدارها شرکت میکنی بهت افتخار میکنم ![]() حمید 147 عزیز ما رشد بامبوهامون رو به شما مدیون هستیم ![]() شهرزاد هم خیلی برای گرفتن عکس تکی زحمت کشید ![]() مهسا جون یک دونه باشی ![]() دیدن عزیزانی که فقط با اسمشون آشنا بودم افتخاری بود، جای خیلی از دوستان هم خالی بود از 10 بهتون 10 میدم ![]() RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - omid - 2014/09/13 با سلام و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دوستان گل ![]() مرسی از همه دوستانی که زحمت کشیدن که این دیدار هر چه بهتر برگزار شه واقعا خسته نباشی مرسی مونا خانوم از هدیه زیباتون و همچنیین کمال تشکر رو دارم از دوستانی که تشریف آوردن تا افتخار زیارتشون نصیبم شه ![]() ![]() RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - Masi 93 - 2014/09/13 سلام به حمید، به مهسا،به فربد و بقیه عزیزانی که برای مراسم دیروز خیلی زحمت کشیدند و متأسفانه من اسمشونو نمیدونم مخصوصا عزیزی که زحمت معرفی بچه هاروکشید...دست همگی درد نکنه ![]() خیلی عالی بود...من که لذت بردم و خداروشکر میکنم که کسی غیر از بغل دستیم متوجه نشد که شدیدا از حضور دوستان خوشگل و شیک و خوش تیپم احساساتی شده بودم و بابت حضور پرافتخارشون اشک میریختم ![]() ![]() موفق شدم دوستان گلی که از قبل رصد کرده بودم از نزدیک ببینم و خیلی چیزای خوب دیگه امیدوارم به زودی بازم همه عزیزان رو ببینم + دوستان جدید RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - hamid - 2014/09/13 منم از همه بچه ها ممنونم از فربد و حمید_147 که با دیدن اطلاعیه همکاری بهم اطلاع دادند و قرار شد مسئول برگذاری دیدار بشن و شاهد بودم که در این یک ماه چقدر دغدغه دیدارو دارند و واقعا در دیدار چیزی کم نداشتیم و همه چی عالی بود . از مهسا که مثل همیشه یکی از فعال ترین افراد در زمینه برگذاری دیدار بود و کلی زحمت کشید از عکاس دیدار شهرزاد هیلدا بابت معرفی بچه ها مونا عزیز بابت دستبند های زیبایی که اماده کرده بود از دوست عزیزی که حسابی شرمندمون کرد و با دسته گل اومد به دیدار ( روم به دیوار اسمتون رو یادم نیست میشه خودتون اعلام کنید ؟ ) از میهن و عالم بابت حضور و غیاب دیدار متین و نگین و فرشته بابت پذیرایی حدیث عزیز که واقعا همون طور که گفت اصلا ننشست و مدام داشت با بچه ها سلام احوال پرسی میکرد که کسی احساس غریبی نکنه و از دکتر عزیز که با وجود مشکل غیر منتظرشون زحمت کشیدن تشریف اوردن و از سخنانشون استفاده کردیم و و و و و از همه مهمتررررررررررررررررررررررررررررر از مامان بابای ماهان ، نی نی کوچولمون . وای که چقدر دوس داشتم ماهان رو ببینم . هر چند یه بار به زور بغلش کردم باباش میخواست منو بکشه ![]() ![]() ![]() اینم چند تا عکس از بهترین اتفاق دیدار شهریور ( برای بزرگنمایی روی عکس کلیک کنید ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یه چیزم بگم که خیلی خوشحالم پروژه صندلی داغی که فربد میخواست برگذار کنه با شکست مواجه شد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() و 3 برنده خوش شانسمون امیدوارم تزریقات بدون دردی رو با سامانه یادآوری تزریق تجربه کنن . ( حالا چه تاثیری داره خودمم نمیدونم ![]() ![]() RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - mahdi7 - 2014/09/13 من ك نبودم ولي بزاريد ي چيزيو از ته دلم بهتون بگم خوش بحالتون همينو فقط ميتونسم بگم RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - paeazan - 2014/09/13 مطمئنا بهتون خوش گذشته ![]() دست همه ی اونایی که زحمت کشیدن درد نکنه خوش بحالتون که ماهان رو از نزدیک دیــــــــــــــدین ![]() RE: دیدار 21 شهریور ماه - ثبت نام مجدد - glassheart - 2014/09/13 فک کنم دیدن ماهان از نزدیک بهترین قسمت دیدار بوده ![]() |