![]() |
دیدار خرداد ماه اعضا - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: دیدار خرداد ماه اعضا (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) |
RE: دیدار خرداد ماه اعضا - hamid - 2012/06/08 سلام منم رسیدممم دیدار فوق العاده ای بود . خیلی از دوستان کمکمون کردن و اگر زحمات دوستان نبود به جایی نمیرسیدیم میخوام تشکر کنم از دوستانم : اول از سینا که از ساعت 12:30 باهام بود حتی ناهار هم نخورده بود و از خرید وسایل پذیرایی گرفته تا شستن محلی که نشستیم و صحبت با نگهبان پارک زحمت کشید . از مهدی مرجانی ، سما ، شهرزاد بابت کمک در بسته بندی پک های پذیرایی از فائزه عزیز بابت تکمیل لیست دوستان از سمیرا و ساحل ( مهسا ) به خاطر پخش روبان های ام اس از همه کسانی که از راه دور و نزدیک : کرج ، اصفهان ، همدان ، شمال و ... زحمت کشیدن اومدن ممنون پدر مادر های عزیز که همیشه با حضورشون در جمع بهمون دلگرمی میدن خلاصه از همه و همه ، سخته اسم بردن واقعا همه زحمت کشیدن یه تشکر ویژه دیگه هم از کسانی که زحمت هزینه پذیرایی رو کشیدن و ما مهمانشون بدیم خلاصه از همه ممنون دیدن شما انرژی ادم رو دو چندان میکنه ، همتون رو دوست دارم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار خرداد ماه اعضا - nanaz - 2012/06/08 خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوش گذشت ![]() ![]() ![]() RE: دیدار خرداد ماه اعضا - parastoo joon - 2012/06/08 امروز من و محمدرضا(خواهرزادم) از بودن در کنار شما لذت بردیم. ![]() از تمام کسانی که سهمی در تدارکات و هماهنگی این دیدار داشتند، از کسانی که با حضورشون جمعمون رو زیباتر کردند و از کسانی که به دلایل مختلف نیومدند اما بیاد ما بودن و دلشون با ما بود و برای شادی ما دعا میکردند... سپاسگذارم ![]() دوستون دارم. ![]() RE: دیدار خرداد ماه اعضا - mehrshin57 - 2012/06/08 بسیار بسیار تشکر میکنم از کلیه دوستانی که زحمت برگزاری این دیداررو کشیده بودند و بابت پذیرایی گرمتون بسیار سپاسگذارم. جای همه دوستایی که نیومده بودن هم حسابی خالی بود(همسفرهای گل مشهد). یه پیشنهاد هم داشتم:برای اینکه از این کنار هم بودنهامون استفاده بهینه ببریم باید هرکدوممون تا دیدار بعدی به فکر باشیم و ایده خودمون رو به مدیریت سایت اعلام کنیم تا بتونیم این دیدارهارو هدفمند تر برگزار کنیم.[font=Tahoma][/font] RE: دیدار خرداد ماه اعضا - فرناز - 2012/06/09 سلام به خواهر برادرهای گلم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار خرداد ماه اعضا - seyyed reza - 2012/06/09 سلام به همه دوستان خوب و مهربونم از اینکه نتونستم بیام خیلی دلم گرفت ولی از اینکه دیدار مثل همیشه خوب بود و به تمام دوستان خوش گذشته به همین دلیل خیلی خوشحالم و از مدیران و ناظران و تمام زحمت کشان سایت که دست به دست هم میدن تا دوستان خوش باشن جای تشگر ویژه داره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار خرداد ماه اعضا - بنده خدا - 2012/06/09 ممنون از زحمات دوستان گل که زحمت دیدار رو کشیدند ![]() خیلی خوب بود ولی همانطور که مار در سرما حالت کرختی و سر بودن داره منم در گرما بخاطر بیماری این حالت بهم دست میده ![]() کاش میشد از طرف انجمن سالن ورزشی یا محیطی سرپوشیده (با امکان وسایل سرمایشی و گرمایشی ![]() ![]() ![]() آخه مگه انجمن ام اس نمیگه ما حامی اعضاء هستیم خوب کمی هم اینجا حمایت کنن ![]() سپاس از همه ی دوستان گل که دیروز از راه دور و نزدیک قدم رنجه فرموده بودن و تشریف اورده بودن.خیلی گلید RE: دیدار خرداد ماه اعضا - yummy - 2012/06/09 بچه ها خوش گذشت؟ ![]() خوش به حالتون که کلی فرشته دیدین ![]() ![]() ![]() RE: دیدار خرداد ماه اعضا - همسر یک مشکوک به ام اس - 2012/06/09 من هم می خواستم بیایم اما نیامدم چرا نمی دانم شاید زیرا ... ![]() RE: دیدار خرداد ماه اعضا - زهراجون - 2012/06/09 خوش بحال همگی منم دوست داشتم بیام اما راستش... چون تا حالا نیومدم یه حس غریبگی دارم ![]() میترسم بیام تنها بمونم ![]() کاش میشد عکسی گزارشی چیزی بود تا مایی هم که نیومدیم تو لذتش شریک میشدیم کاش... ![]() |