ام اس بر حافظه تاثیر دارد ؟ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: ام اس بر حافظه تاثیر دارد ؟ (/Thread-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%9F) |
RE: ام اس و حافظه - یه غریبه - 2015/06/12 من توى يه طرح تحقيقاتى كه در مورد حافظه بود شركت كردم. چند تا نكته داشت كه ميخوام به شما بگم؛ براى قوى موندن حافظه حل جدول ( چه جدول كلمات چه اعداد با همون سودوكو) و پازل خيلى مفيده. حافظتون رو با نوشتن كارهاتون شرطى نكنيد. ينى اينجورى نباشه كه "هميشه " كارهاتون رو بنويسيد. چون اينطورى حافظتون شرطى ميشه و چيزى رو توى خودش نگه نميداره. اونوقته كه حتماً بايد بنويسيد تا كارهاتون توى ذهنتون بمونه و اين خيلى خوب نيست براى اينكه كارهاتون توى ذهنتون بمونه، راه هاى زيادى هست. مثلاً به كارهاتون شماره بديد. مثلاً بگيد امروز بايد ٥ تا كار انجام بدم و اينطورى توى ذهنتون نگهش داريد. با كارهاتون يه شعر يا داستان براى خودتون تعريف كنيد كه توى ذهنتون بمونه. به نظرم راهكارهاى مفيدى بودن. لااقل براى من كه خيلى مفيد بودن RE: ام اس و حافظه - سمیرا67 - 2015/06/12 شعر حفظ کردن ومشاعره هم خیلی جواب میده امتحان کنین RE: ام اس و حافظه - احمدرضا110 - 2015/06/13 به نظر من هر آدمی با حافظش کار نکنه طبیعیه که موقع نیاز براش کارایی نداشته باشه باید کاملا عادی مثل همه از حافظمون استفاده کنیم فقط یه خورده بیشتر! RE: ام اس و حافظه - مُنا_منتظر المهدی - 2017/05/23 من احساس میکنم حافظم خیلی ضعیف شده نمیدونم تلقینه خستگیه یا چیز دیگه ینی به ام اس میتونه ربط داشته باشه:| RE: ام اس و حافظه - nahid - 2017/05/24 منم حافظه کوتاه مدتم ضعیف شده . چون میبینم تعداد دفعاتی که میرم تو اتاق یا آشپزخونه یا در کمد رو باز میکنم بعد فکر میکنم ببینم برای چی اومدم و چی میخواستم زیاد شده ! می دونم مثلا امگا3 خوبه برای حافظه ولی نمیخورم چون یادم میره و یا وقتی که یادم هست میل ندارم یا زمانش با چای تداخل داره و... ! RE: ام اس و حافظه - yas8866 - 2017/06/15 سلام دوستان خوبم منم متاسفانه حافظه کوتاه مدتم شدیدا ضعیف شده من خیلی به زمان و به موقع انجام دادن کارها حساس بودم ولی الان واقعا یادم میره و خیلی برام عذاب اوره ناهید جون من قرص امگا 3 هم هر شب میخورم ولی فایده ای نداره فکر کنم باید از دکترم سوال کنم . ولی واقعا سخته RE: ام اس و حافظه - aztab - 2017/06/28 سلام دوستان خوب هستین،ولی من احساس نمیکنم صد در صد ظاهرا کمی تا قسمتی حافظه ام شدیدا مشکل پیدا کرده زودی همه چیز از یادم میره نمیدونم چیکار کنم RE: ام اس و حافظه - maryk909 - 2017/06/29 این داستان همه جایی پس!تا حالا من فک میکردم که فقط منم که حافظم تعطیله ولی چند ساله پیش یه دکتری به من گفته بود پلاکتات تو قسمت حافظه مغزته و مرور زمان حافظتو از دست میدی ولی بعدش دیگه هیچ دکتری اینو نگفت حالا واقعا نمیدونم این فراموشیا از حواس پرتیه یا از پلاکتام RE: ام اس و حافظه - alireza1111 - 2017/06/30 (2017/06/29, 02:27 PM)maryk909 نوشته است: این داستان همه جایی پس!تا حالا من فک میکردم که فقط منم که حافظم تعطیله ولی چند ساله پیش یه دکتری به من گفته بود پلاکتات تو قسمت حافظه مغزته و مرور زمان حافظتو از دست میدی ولی بعدش دیگه هیچ دکتری اینو نگفت حالا واقعا نمیدونم این فراموشیا از حواس پرتیه یا از پلاکتام میتونه از ام اس باشه . اختلالات شناختی مثل ضعف حافظه و تمرکز شایع هست اما میشه کنترل و تقویتش کرد RE: ام اس و حافظه - 1361hr87 - 2017/06/30 دوستان من هم از لحاظ حافظه افتضاحه شدم یک روز هرچی دنبال کنترل گشتم پیداش نمیکردم تا اینکه رفتم دریخچال چیزی دربیارم کنترل اونجا بود یامیبینی یه نفرکه سرکله زیادی هم داشتم باهاش اسمش ازیادم میره،یامیبینی یه نفرزیاددیدمش ولی هرچی فکرمیکنم کیه یادم نمیاد ،درحالی که قبل مریضیم همه به حافظه ام غبطه می خوردن ،واقعانمیدونم واسه تقویت حافظه ام چکارکنم |