اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص (/Thread-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D9%8A%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5) |
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - پویش - 2013/11/26 خوش بحالتون الهی که بهتون خوش بگذره ویک سفر به یاد ماندنی باشه برای همگی/بجای ماهم از سفر لذت ببرید RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - yummy - 2013/11/26 خوش بگذره بچه ها خوب دل ما رو میسوزونین هااااااا RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - paeazan - 2013/11/26 خیلی خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوش بگذره.جای ما رو هم خالی کنین.حتما برین خونه سجاد کنگر بخورین لنگر بندازین گزارش لحظه به لحظه به لحظه از اونجا بدین بهمون برای ما هم عکس بگیرین بذارین تو سایت بعدا مواظب این همشهری ما هم باشین.دفعه ی اوله میاد تو جمعتون مدت خیلی زیادی نیست عضو سایت شده.به سفر همدان هم متاسفانه نرسید حدیث عزیزم ایشالله خیلی بهت خوش بگذره و تلافی همدانه نرفته اینجا در بیاد (حدیث خیلی مهربون و خونگرمه این چیزها و بداخلاقی هایی که در مورد خودش میگه الکیه ) اماااااااااا حدیــــــــــــــــــــــــث نرو حدیث غرق میشی موقع گذر از خیابوون دست همدیگرو بگیرین که ماشین نزندتون.وقتی خواستین غرق بشین هم یکی بشه نجات غریق این حدیث بانو رو هم از زیر آب نجات بدین سمیرا جون به تو هم ایشالله خیلی خوش بگذره سوغاتی یادتون نره لفطا.کسی سرما نخوره اونجا که من روبوسی نمیکنم باهاش خیلی خوش بگذره بچه ها RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - chipchip - 2013/11/26 ای کسانی که به هر دلیلی نمیایـــــد شومال میرویم (من شومال تر میروم) ترش کباب میزنیم زیتون پرونده میزنیم جوجه میزنیم شیشلیگ میزنیم ماست چکیده میزنیم ایـــــــسکمـــــــــو میزنیم آتیــــــــــــــــش روشن میکنیم جنــــگل میریم آن هم خفن ترین دل آب کن ترین ته جنگل ترین جنگل دنیا. جنگل نیس که یه تونل درختی که آخرش میرسه به دریا ، اوفــــــــــــــــــــــــــــــــــ آبشار میرویم در حد تیم ملی المپیک، پای آبشارم میرویم. دریا میرویم ، تو آب میرویم ، تو ساحل دریا انواع بازی ها را انجام می دهیم. و از همه مهم تر هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم هی عکس میگیریم چنان چه دلتان سوخت، پنجره ها را باز کنید و با یک حوله خیس به اینصورت (اینجوری اینجوری) بوی دود و سوخت را به بیرون هدایت فرمایید با تشکر نمایندگی مجاز تور لیدر RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - nazaninamiri70 - 2013/11/26 ایش خوبه مث بعضیآ خونتون شومال نیست! شومال خوبه فقط رفتین لب دریا اونم غروب اونم شیک و مجلسی (شیک و مجلسی= عاشقانه و این حرفا ) یاد بعضیآ (کی گفته نازی رو میگم؟ ) بیفتین که میخواست ندا و مهسا و حدیث و آرزو و احیا و بقیه دخملا رو بغل کنه ولی نتونست آقا یکی جای من بغلشون کنه سجآآآآآآآآآآد تو رو نگفتم بشین کنار یه محرم بغل کنه اسلام در خطر نیفته بچلونتشونم یادتون بیفته نازی دریا ندیده (نخندین ) به جاش نیگا دریا کنین، اینجوری بعد خیلی مواظب خودتون باشین زیاد جلو نرین (محرم و نامحرم نداره واسه همه بود)
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - یه غریبه - 2013/11/26 اهم اهم! هم اینک اینجانب یک مسافر ِ وسایل جمع شده (!) میباشم بریم دیگه!! RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - ehsan 10054 - 2013/11/26 چقدر خشحالم سفرم در جولومه RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - afsaneh - 2013/11/26 الان من باید چی بگم؟! خب همه چیو که گفتن؟ بچه ها خیلی مراقب خودتون باشید اگر خواستید برید تو دریا با طناب کمر همدیگرو ببندید سعی کنید حسابی بهتون خوش بگزره نکته خیلی مهم اینکه به هیچ وجه به سجاد اعتماد نکنید تکرار میکنم به هیچ وجه به سجاد اعتماد نکنید راستی یه توپم ببرید تو ساحل وسطی بازی کنید یه حالی میدهشن بازی هم یادتون نره خاهشن التماسن من بمیرم عکس بزارید ما هم ببینیم خوش بگزره RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - kaveh_plus - 2013/11/26 من تازه رسیدم خونه کم کم وسائلم را جمع کنم فکر کنم چیزی کم نیست دیگه چیزی به فکرم نرسید تو فکر قلاب و ماهی بودم بعد پشیمون شدم الان آب اونجا گلیه و ماهی گیری شدنی نیست. در عوض رفتم تو فکر تیرکمون و گنجشک تازه برای صبح هم یه برنامه برای کله پاچه قبل از سفر تو فکرمونه RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - یه غریبه - 2013/11/26 کاوهههههههههههههههههههههههه! کله پاچه!!!! |