وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
قدرت درمانی اشک - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: روانشناسي (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A)
+--- انجمن: مطالب جالب روانشناسی (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C)
+---- انجمن: سلامت روان (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86)
+---- موضوع: قدرت درمانی اشک (/Thread-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B4%DA%A9)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: برای سالم ماندن گریه کنید - # پریسا # - 2011/11/04

من جز اون 4 درصدم که تنهایی گریه میکنم
نمیدونم چرا ولی اگه کسی باشه وگریم بگیره بغضمو قورت میدم sad2
خیلی دلم میخواد بتونم راحت گریه کنم rolleyes

RE: برای سالم ماندن گریه کنید - najva - 2011/11/04

من هفته ای چند بار گریه رو حتما دارم sad با گریه کردن سبک میشم و بهتر به کارام میرسم evilgrin0039.gif
گریه از اجزا جدائی ناپذیر زندگی منه چون اشکم دم مشکمه rolleyes

RE: برای سالم ماندن گریه کنید - شهرزاد - 2011/11/06

همیشه خانم ها مظلوم واقع میشن چه اجتماع چه تو گریه

sadsadsadsadsadrolleyesrolleyesrolleyessad2sad2sad2

گریه کردن این سم را از بدن خارج می‌کند - شهرزاد - 2012/01/25

[تصویر:  TakPix_100_.jpg]

[تصویر:  imagesCAZL676X.jpg]

فشارهای روحی و عاطفی واقعی باعث تولید اشک می‌شود که با اشک معمولی متفاوت است که آزمایش‌ها نشان می‌دهد این اشک دارای ماده ای سمی به نام «کاته کولامین» است

یک متخصص علوم رفتاری و آسیب شناس اجتماعی گفت: گریه کردن قابلیت درمانی و تسکین دهنده دارد و سم «کاته کولامین» را از بدن خارج می‌کند.

دکتر مجید ابهری با بیان این مطلب افزود: انسان در مواقع ناراحتی و تاثر عکس العمل نشان می‌دهد که براساس شخصیت، سن و جنسیت این واکنش‌ها متفاوت است.

وی با اشاره به پژوهش انجام شده توسط گروه بنیاد علوم رفتاری آریا بر روی چهار هزار و ۲۰۰ مرد و دو هزار و ۱۰۰ زن در گروه های مختلف سنی دراین باره گفت: فشارهای روانی و مشکلات عاطفی باعث می‌شود تا تعادل شیمیایی بدن بر هم خورد و در اثر این نامتعادل بودن مواد سمی در بدن ترشح شود که گریه کردن موجب خروج این مواد از بدن می‌شود و در نتیجه دوباره تعادل در بدن برقرار می‌شود.

یک متخصص علوم رفتاری و آسیب شناس اجتماعی با بیان اینکه گریه کردن قابلیت درمانی و تسکین دهنده دارد، اظهار کرد: براساس این پژوهش فشارهای روحی و عاطفی واقعی باعث تولید اشک می‌شود که با اشک معمولی متفاوت است که آزمایش‌ها نشان می‌دهد این اشک دارای ماده ای سمی به نام «کاته کولامین» است.

ابهری با بیان اینکه «کوته کولامین» از تغییرات شیمیایی مغز تولید می‌شود، ادامه داد: بنابراین اشکهای واقعی که از چشم جاری می‌شود این ماده سمی را از بدن خارج می‌کند و در نتیجه گریه کردن موجب طول عمر، آرامش اعصاب و بهبود وضعیت روحی می‌شود.

به گفته ابهری، براساس این پژوهش اشک‌های متاثر از مشکلات مالی ربطی به این موضوع ندارد.

منبع: مهر

RE: گریه کردن این سم را از بدن خارج می‌کند - yummy - 2012/01/25

من اغلب هفته ای، دو هفته ای... یه بار گریه میکنمconfused

RE: برای سالم ماندن گریه کنید - Hasty - 2012/01/25

من نمیدونم چی باید بگم icon_cryicon_cry 2 دکترم به من گفتن گریه کردن برای من مثل سم میمونه .. برای همین در هیچ مراسم عذا یا غم شرکت نمی کنم اگر حتی کمی گریه کنم دچار سردرد شدیدی میشم که به سادگی هم از بین نمیره confusedconfusedconfused

RE: برای سالم ماندن گریه کنید - پروانه - 2012/01/25

باید بگم من روی زنهای عالم و سفید کردم صدرحمت به مردها با اون چند درصد گریه کردنشون اخه من خیلی سخت اشکم در میاد وقتی هم سالی یه بار اشکم در بیاد معمولا میرم دوش بگیرم...بیشتر موارد به من تذکر میدن که نخندم البته اخرین بار که اشکم در اومد چنددقیقه پیش بود که با دیدن عکسهای گنجشک های عاشق بودwink2wink2wink2wink2wink2

RE: برای سالم ماندن گریه کنید - baran1390 - 2012/01/25

منکه هر وقت گریه میکنم بدتر میشمconfused2

RE: برای سالم ماندن گریه کنید - N00shin - 2012/01/25

من هم وقتی خیلی ناراحتم و نمی تونم هیچ کاری انجام بدم گریه ام می گیره
ولی اصلا دوست ندارم جلوی کسی گریه کنم
البته خوب بعضی وقت ها واقعا دیگه نمی تونم جلوش رو بگیرم confusedconfusedconfused
ولی بیشتر شب ها توی رختخواب گریه می کنم که کسی متوجه نشه wink2confusedconfusedconfused
خودم رو لو دادم laughing3laughing3laughing3

RE: برای سالم ماندن گریه کنید - احمدرضا - 2012/01/25

(2011/11/01, 09:26 PM)نسترنى نوشته است: من صبح ظهر بعدازظهر عصر غروب شب نصفه شب سرشب ته شب كل شب گريه ميكنم خيلى حال ميده شما هم امتحان كنيدrolleyes
یک کلام میگفتین کل روز.
چرا انقدر خودتونو خسته میکنین.confused2