آمانتادین ( آمورل ) - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: معرفي داروهاي مورد استفاده (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87) +--- موضوع: آمانتادین ( آمورل ) (/Thread-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%84) |
قرص آمورل - parvaneh - 2011/08/24 بچه ها کی میدونه که این قرص دقیقاً برای چی تجویز میشه؟! RE: قرص آمورل - نسیم - 2011/08/24 برای خستگی وبیحالی دکترمن که اینوبهم گفت! RE: قرص آمورل - parvaneh - 2011/08/24 پس چرا از وقتی که می خورمش بی حال تر شدم؟ به عبارتی گیج شدم ! گاهی هم دستها و گردنم مثل پارکینسونی ها به لرزش میفته ! نیسم جون تو موقع مصرف علائمی نداشتی؟! RE: قرص آمورل - Narges - 2011/08/24 من هم قرص آمورل رو روزی یکی مصرف میکنم الان 3 ساله اوایل من هم سرگیجه می گزفتم و لرزش دستام بیشتر میشد اما الان فکر میکنم اگه نخورم راه هم نمیتونم برم فکر کنم قرص بسیار مفیدی باشه من که خیلی دوسش دازم RE: قرص آمورل - parvaneh - 2011/08/24 (2011/08/24, 07:33 PM)Narges نوشته است: من هم قرص آمورل رو روزی یکی مصرف میکنم الان 3 ساله اوایل من هم سرگیجه می گزفتم و لرزش دستام بیشتر میشد من روزی دوتا می خورم ... پس میخوای بگی خیلی موثره؟! ... الان دیگه اون سرگیجه و لرزش رو نداری؟ RE: قرص آمورل - successful - 2011/08/24 تا اونجایی که خبر دارم آمورل (آمانتادین) برای کنترل بیماری های ویروسی و همینطورکاهش احساس خستگی است. RE: قرص آمورل - havaars - 2011/08/24 آمانتادین یا آمورل، یک ضد ویروس آنفولانزا است، هر چند بر برخی از اشکال ویروس آنفولانزا بیتأثیر است. در خصوص بیماریهایی نظیر ام.اس هم به خاطر خاصیت ضد ویروسی و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کاربرد دارد و هم برای کاستن از میزان خستگی. آمانتادن ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند، اما بیشتر مردم یا عوارضی نشان نمیدهند یا بسیار جزئی است. اگر هر یک از عوارض جانبی بسیار شایع زیر رفع نشد یا به هنگام استفاده دردسری ایجاد کرد با پزشک خود مشورت کنید: از دست دادن اشتها، تاری دید، یبوست، اسهال، سرگیجه، خواب آلودگی، خشکی دهان و بینی، سر درد، سبکی سر، تهوع، رویاهای عجیب و غریب، خستگی و مشکلات خواب. اگر موقع استفاده از آمانتادین هر یک از این عوارض جانبی شدید رخ داد به دنبال مراقبتهای پزشکی باشید: واکنش آلرژیک شدید (بثورات جلدی، کهیر، خارش، تنفس مشکلدار و گرفتگی در قفسه سینه، ورم دهان، صورت، لبها یا زبان)، پرخاشگری، بیقراری، گیجی، افسردگی، غش، ضربان قلب سریع یا نامنظم، تب، توهم، از دست دادن حافظه، تغییرات ذهنی یا خلق و خوی، مشکلات ماهیچهای (مثلاً اسپاسم، حرکات غیرقابل کنترل)، افکار پارنوئیدی، تغییرات شخصیتی، تشنج، خواب آلودگی شدید یا مزمن و یا مشکل در خواب، تنگی نفس، گلودرد، تورم دستها، پاها، و یا مچ پا، افکار خودکشی، اشکال در ادرار کردن، تحریک پذیری یا اضطراب غیر معمول، تغییرات بینایی. منبع اینجا RE: قرص آمورل - parvaneh - 2011/08/24 وااااااااااااای ممنون بچه ها از راهنمایی تون . خیلی کامل و عالی هدایتم کردین . حالا مشکل اینجاست که من خیلی از این علائم رو دارم . خدا کنه موندگار نباشه و رفع بشه . RE: قرص آمورل - Narges - 2011/08/24 (2011/08/24, 07:40 PM)parvaneh نوشته است: من روزی دوتا می خورم ... پس میخوای بگی خیلی موثره؟! ... الان دیگه اون سرگیجه و لرزش رو نداری؟اره عزیزم من خیلی خوب شدم و اگه یه روز نخورم تاثیرشو احساس میکنم در کل خیلی خوبه بعد از یه مدت هم عادت میکنی RE: قرص آمورل - غزل - 2011/10/09 سلام بچه ها: من به مدت دو سال روزی دوتا آمورل 100 می خوردم. ارومیه که دانشجو شدم و دکترم عوض شد ایشون قرص رو قطع کردن به دلیل اینکه به محض صحبت کردن من متوجه سنگینی خروج کلمات شد و اینطوری من رو توجیه کرد که از عوارض این قرص اینه که حرف زدن من بدتر میشه! از اون به بعد قرص ویتامین E مصرف میکنم به شما هم پیشنهاد میکنم با تجویز دکتر این دارو رو عوض کنید. |