سرگیجه - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: عوارض و علائم (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85) +---- موضوع: سرگیجه (/Thread-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%AC%D9%87) |
RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - paeeze - 2011/09/03 منم سرگیجه رو تجربه کردم از نوع شدیدش طوری که باید فقط سرم رو میذاشتم جایی و چشمام رو باز نمیکردم چون حالت تهوع هم میومد سراغم 24 ساعت پشت سر هم این وضعیت رو تحمل کردم تا شنبه بشه(چقدر مریض شدن تو ایام تعطیل بده) فشارم هم پایین بود...خیلی پایین خلاصه که اون همون هفته اول تزریق آوونکسم بود و دکترم نتونست دقیق بگه که این سرگیجههه چی بود RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - kiana - 2011/09/03 من که 6 ماهه اونکس تزریق میکنم باز خوبه میتونستی سرتو بزاری جایی، من باید خودم صاف و بدون حرکت نگه میداشتم سرمو فکر کن نصف شب از خواب عمیق و. ناز بیدار شی مجبور باشی سرتو صاف و بی حرکت نگه داری خیلی سخته RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - هانیه - 2011/09/03 منم گه گاهی سر گیجه دارم اگه راه برم بدتر میشه به خاطر همین موقع سر گیجه میشینم که بدتر نشم ولی نگران نباش گلم خوب میشی RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - m.a - 2011/09/07 (2011/09/01, 12:40 PM)kiana نوشته است: سلام دوستان سلام کیانا جان من مدت یکسال هستش که متوجه شدم ام اس دارم و شروع بیماریم از آنجا بود که نیمه شب با سرگیجه و حالت تهوع بسیار شدید از خواب بیدار شدم و حدود دو هفته این سرگیجه ها و حالت تهوع طول کشید اول گفتند مایع گوش میانی شناور شده دارو خوردم رفع نشد، دوباره گفتند ویروس وارد گوش شده باز دارو خوردم خوب نشد آخر سر ام آر آی نوشتند و با جواب آن مشخص شد که پلاک های در روی مخچه ایجاد شده که حدود یک هفته بیمارستان بستری بودم و کورتون درمانی کردم تازه سرگیجه و حالت تهوع از بین رفت بعد رفتم دنبال دوا درمان که گفتند ام اس هستش. شما هم برای اطمینان خاطر به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کن اگر ام اس باشد با ام آر آی مشخص میشه. انشاء اله سالم و سلامت باشی برای من هم دعا کن. RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - Hasty - 2011/09/21 من در مدت این 21 سال مدتهای زیادی پیش اومد که سرگیجه داشتم اما من بنا بر تجربه داروئی وبیماری زیاد معتقدم 2 چیز بیشتر باعث این حالت میشه یکه استفاده از داروی جدید در اوایل این حالت رو پیش میاره ودوم اگر با تنش واعصاب نا آرام بخوابی..امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی عزیزم RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - kiana - 2011/09/22 سلام دوستان خیییلیی ممنونم که اومدین و نظر دادین رفتم دکترم معاینه ام کرد برام ام ار ای جدید و ازمایش خون نوشت میگه احتمالا از گوشم باشه خودم همش فکر میکنم به ام اس ربط داره اخه شروع سرگیجه ها با اولین حمله مصادف بود! ولی دکترم گفت بدون ام آر آی نمیتونه چیزی بگه! برام دارو نوشت ولی همون حرف همیشگی رو زد " اگه میتونی تحمل کنی نخور" من همیشه با بالش کوچیک میخوابیدم الان بخاطر سرگیجه باید زیر سرمو بلند کنم ، اینجوری سرگیجه ام کمتر میشه اما گردن درد میگیرم RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - شهرزاد - 2011/10/05 متوجه نشدم من مگه سرگیجه درد داره؟ من حالت تهوع دارم هر وقت سرگیجه میشم(روتون گلاب) ولی فکرکنم یکی از علائم همین بیماری سرگیجه اس چون من اوایل قبل فهمیدن مریضیم داشتم RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - kiana - 2011/10/06 [quote='شهرزاد' pid='122430' dateline='1317812343'] متوجه نشدم من مگه سرگیجه درد داره؟ نه عزیزم درد نداره مثل اینه که یکی عاشقه بعد نمیتونه عشقشو ببینه میگه قلبم درد داره یا درد میکنه! واقعا که قلبش درد نمیکنه ، قلب درد کنایه از دلتنگی عاشق به معشوقشه منم که گفتم درد سرگیجه منظورم این بود سرگیجه ام خیلی درناکه و وقتی شروع میشه حسابی بهم میریزم نه اینکه واقعا سرگیجه درد داره شما مثل اینکه خداروشکر تجربه اش نکردی نمیدونی من چی میگم خیلی عذاب اوره خداروشکر هرروز نیست و گاه کاهی سراغم میاد RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - زهرا59 - 2011/10/06 من که خودم همیشه سرگیجه دارم ولی تا حالا از سرگیجه بیدار نشدم ولی از سر درد بیدار شدم RE: تا حالا شده از درد سرگیجه از خواب بیدار شی؟ - ساغر - 2011/12/23 من دو بار دچار سرگیجه شدید شدم که نمی تونستم هیچ کاری بکنم حتی نمیشد چشامم ببندم و صبح که بیدار شدم خوب شده بود |