![]() |
استرس در بروز و ابتلا به «ام اس» نقش ندارد - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: اخبار مربوط به اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +--- موضوع: استرس در بروز و ابتلا به «ام اس» نقش ندارد (/Thread-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%88-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%C2%AB%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%C2%BB-%D9%86%D9%82%D8%B4-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF) صفحه ها:
1
2
|
RE: استرس عامل بیماری اماس نیست - paeazan - 2012/12/20 (2012/12/20, 02:38 PM)sooorooosh نوشته است: یعنی الان خیلی فکر کردن که به این موضوع رسیدن؟چرا میگی چه ربطی؟؟؟؟؟ مسلما ربط داره و یکی از عوامله.اون بچه ی 5 ساله خب عامل "استرس" رو نداشته ولی مسلما چندتا از بقیه عوامل رو داشته وگرنه ام اس نمیگرفت اینجای خبرو خوندی؟: "متخصص بیماریهای مغز و اعصاب ضمن تأکید بر عامل استرس اظهار داشت: استرس به تنهایی نمیتواند عامل ایجاد این بیماری باشد اما در بسیاری از موارد در افرادی که بیماری را به صورت نهفته و خاموش دارند می تواند به عنوان نخستین محرک شروع بیماری و بروز علائم اماس محسوب شود. " نوشته می تواند به عنوان نخستین محرک شروع بیماری و بروز علائم اماس محسوب شود RE: استرس عامل بیماری اماس نیست - nazaninamiri70 - 2012/12/20 اگه عاملش استرس بود منم الان باید فرشته می شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: استرس عامل بیماری اماس نیست - sani.j - 2012/12/20 منم اولین حمله ام از استرس خیلی شدیدی که مدتش چند ماه بود به وجود اومد. فکرم می کنم یکی از عواملی هست که باعث میشه بیماری خودش رو نشون بده. حالا چون عوامل دیگه ایم هست که نمیشه کلا تاثیر این عامل رو نادیده گرفت که بعضی دوستان کلا منکرش میشن! اتفاقا بچه ۱۳،۱۴ ساله هم می تونه استرس داشته باشه، اگه تو خانواده ای باشه که تمام مدت دعوا میکنند یا کتک کاری یا مثلا تو سن بلوغ تو شرایط بدی باشه، چرا میگین استرس نمی گیره؟ بعدم به سیستم عصبی بدنم ربط داره و از اونجایی که میگن ام اس ژنتیکی هم هست، کسی که به صورت نهان این بیماری رو داره اگه عصبی میشه و استرس میگیره، اونوقت این بیماری پیشرویش سریع تر میشه! راجع به من که اینطور بود. RE: استرس عامل بیماری اماس نیست - شیوا دهداری - 2012/12/20 من وقتی استرس دارم وحرس می خورم پای چپم کاملا بی حس میشه ودست چپم غیر فعال میشه... RE: استرس عامل بیماری اماس نیست - parisa2011 - 2012/12/21 توی مقاله گفته : رئیس انجمن مغز و اعصاب شاخه خراسان سن شروع بیماری اماس را بین 20 تا 40 سالگی عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه اغلب بیماران اماس در سنین بین 20 تا 40 سالگی به این بیماری مبتلا میشوند اما در حدود پنج درصد بیماران اماس، مبتلایان زیر 18 سال هستند و بنابراین به طور کلی امکان ایجاد بیماری اماس از سنین 5 تا 50 سالگی وجود دارد. من جزو 5% مبتلایان زیر 18 سال هستم توی 17 سالگی بعضی از علائم دیده شد .من در خانواده ای بزرگ شدم که تا 20 سالگی اصلاً نمی دونستم استرس چیه . توی فک و فامیل هم از چند نسل قبل تا حالا فقط ام اس در من دیده شده. ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها من توی فرضیه ام حدس زده ام علت چیه و با تحقیقات زیادی که در دنیا درباره ام اس میشه کم کم فرضیه ام داره اثبات میشه ![]() ![]() ![]() از حالا اگه امضاء میخواین بیایین.فردا پس فردا دیدن فرضیه ام اثبات شد و وقت سر خاروندن پیدا نکردم ها (ستاد اعتماد به نفس خیلی بالا) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: استرس عامل بیماری اماس نیست - ghaside - 2012/12/21 فرضیه ات چیه خب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: استرس عامل بیماری اماس نیست - parisa2011 - 2012/12/21 لینک زیر رو کلیک کنین فرضیه ام را نوشتم: http://mscenter.ir/Thread-%D9%81%D8%B1%D8%B6%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3?pid=262855#pid262855 RE: استرس عامل بیماری اماس نیست - ghaside - 2012/12/21 آره اینم میشه همه اینکارو ک نوشتی انجامشون دادم در حد لالیگا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() استرس تاثیری در ابتلا به ام اس ندارد - nahid - 2018/09/23 یک متخصص مغز و اعصاب: استرس تاثیری در ابتلا به ام اس ندارد ک متخصص مغز و اعصاب گفت: استرس ممکن است حملات بیماری اماس را تشدید کند اما شروع کننده بیماری نیست. محسن بشتام در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص اینکه آیا دختران مبتلا به اماس میتواند باردار شوند، اظهار کرد: افرادی که به ام اس از نوع پیشرفته مبتلا هستند نیز باردار شده و زایمان کردهاند. وی افزود: ممکن است داروهایی که در طول بارداری تزریق میشود تغییر کند. تنها خطری که این مادران را تهدید میکند این است که بعد از زایمان ممکن است که بیماری تشدید شود. به ویژه در شش هفته اول بعد از زایمان ممکن است که بیماری شعلهور شود و یک حمله رخ دهد. وی با اشاره به اینکه استرس هیچ وقت باعث شروع بیماری نمیشود اما میتواند باعث تشدید حملات شود، گفت: ممکن است بسیاری از افرادی که در کنارمان میبینیم ام اس داشته باشند. بیماران اماس زندگی عادی دارند و حتی ازدواج یک بیمار اماس با یک انسان سالم ممکن است. وی با بیان اینکه البته در مادرانی که مبتلا به ام اس هستند احتمال اینکه فرزند دختر نیز مبتلا به اماس شود بسیار است، ادامه داد: متاسفانه بیماری اماس در جامعه بسیار بد معرفی شده است و تصور همه بر این است که فردی که به اماس مبتلا است در عرض دو الی سه ماه روی ویلچیر مینشیند. در صورتی که این طور نیست. منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان یکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷ |