![]() |
كنترل اعصاب - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: كنترل اعصاب (/Thread-%D9%83%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%A7%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%A8) |
RE: كنترل اعصاب - nahid - 2011/01/24 نقل قول: خوب كردي گوش ندادي agreement2 بعد از این مدت یکباره که نمیشه کنارش گذاشت ، دکتر هم که تازه میگه یکی کمه ! ![]() من فقط نگران عوارضشم که نمیدونم چی و چقدره .وگرنه حساسیتم کمتر شده آروم ترم شدم . ![]() ![]() RE: كنترل اعصاب - PARASTOO8080 - 2011/04/09 دوستان سلام 1سوال؟ کسی هست که تو زمان دونستن بیماریش بچه دار شده باشه؟ مشکلی پیش نیومده براتون؟ RE: كنترل اعصاب - Mahdieh - 2011/04/11 پرستو جان چي شده حامله شدي يا قصدشو داري كه ماملان بشي ![]() دكترها ميگن كه بارداري توي بيماري ام اس اينجوري كه در زمان بارداري بيماري يه جورايي خودشو نشون نميده ولي بعد از حاملگي كه مشكلات ديگه هم شرو ع ميشه اذيتاي بيماري كمي بيشتر ميشه ولي قبل ازبارداي حتما بادكترت مشورت كن RE: كنترل اعصاب - PARASTOO8080 - 2011/04/16 مهدیه جون سلام من قصد بارداری داشتم که فهمیدم ام اسی شدم ![]() ![]() RE: كنترل اعصاب - BanOoOo - 2011/04/17 (2011/04/16, 11:57 PM)PARASTOO8080 نوشته است: مهدیه جون سلام سلام پرستو جان من چند نفر رو میشناسم که با توجه به اینکه ام اسی بودن و وضعیتشون خیلی ساده هم نبود باردار شدن و بعد از زایمان کلی حالشون بهتره شده و رو به بهبودی رفتن . حالا شما که جای خود دارید و میگید مال شما خیلی خفیفه . ایشالا به سلامتی باردار بشی و کلا این بیماری با زایمانت از بدنت بره بیرون RE: كنترل اعصاب - Prime - 2011/04/17 (2011/04/16, 11:57 PM)PARASTOO8080 نوشته است: مهدیه جون سلام اینجا جاش نیست اما چون مطرح شد بگم: خانوم هایی که میخوان باردار بشن بعد از مشورت با پزشک شون. ضمن اینکه دارو های اصلی شون رو باید قطع کنن: تایسبری آونکس ربیف و بتافرون جزو گروه C هستند یعنی در آزمایش ها بر روی جنین های حیوانات آسیب شون تایید شده و برای انسان نباید استفاده بشه کوپاکسون جزو گروه B هست. یعنی در آزمایش ها بر روی جنین حیوانی صدمه دیده نشده اما مطالعات در مورد انسان هنوز ادامه دارد. دارو های زیر رو هم نباید بخورن: Prednisone Corticotrophin Azathioprine Cyclophosphamide Diazepam Phenytoin Carbamazepine Baclofen. چون هم به کودک منتقل میشه هم در شیر مادر خواهد اومد. برای اطلاع بیشتر: اینجا و اینجا البته به زودی در مورد بارداری و MS در خود سایت هم مطالب جمع آوری و ترجمه خواهد شد. RE: كنترل اعصاب - sara f - 2011/05/09 (2011/04/09, 07:51 PM)PARASTOO8080 نوشته است: دوستان سلامdooste aziz man boodam na darooham ra kamy ghabl ghat kardam va ta bad az shirdehy farzandam estefasdeh nakardam hich moshkely ham nadashtam. RE: كنترل اعصاب - شفا یافته - 2011/05/09 من با خوردن این ترکیب حالتهای عصبی و افسردگی بوجود اومده در اثر داروها و بیماری را از بین بردم. شما هم میتونید امتحان کنید، ضرری نداره: 50 گرم مغز بادام خام و شیرین را با آب گرم خیس کرده سپس پوست بکنید + 3 قاشق غذا خوری عسل + 4 لیوان آب سرد بمدت 5 دقیقه بمرور در مخلوط کن، مخلوط شود. (البته بیشتر از 5دقیقه زمان برای یکدست شدن ترکیب و حالت شیری شدن نیاز داره) RE: كنترل اعصاب - nazaninn - 2011/05/09 کنترل اعصاب منوط به کنترل خیلی از عوامله چه در درون ما چه در محیط بیرون چه تغذیه و و و طبیعیه هرکدوم از کنترل خارج بشه تغیییرات زیادی میزاره رو اعصابمون ولی ازآنجایی که کنترل خیلی از این عوامل تو دست ما نیست و تقریبا غیر ممکنه پس باید سعی کنیم لااقل تا اونجایی که به خودمون ربط داره عوامل تحریک اعصابمون و کم کنیم تا کمتر آسیب ببینیم و به نظر من هرکسی بهترین عامله واسه کنترل خودش ![]() RE: كنترل اعصاب - A.Mohsen - 2011/05/13 سلام به همه ام اس ذاتا و بطور بالقوه باعث تحریک اعصاب و حساسیت و زودرنجی میشه. استرس و ام اس با هم یک سیکل معیوب تشکیل میدن و باعث تشدید هم میشن. بهترین راهی که در تمام دنیا توصیه میشه یوگا و مدیتیشنه. در استفاده از داروهای آرامبخش هم راهی جز افزایش مقدار دارو وجود نداره چون بدن به مقادیر ثابت جواب نمیده. سلام به همه ام اس ذاتا و بطور بالقوه باعث تحریک اعصاب و حساسیت و زودرنجی میشه. استرس و ام اس با هم یک سیکل معیوب تشکیل میدن و باعث تشدید هم میشن. بهترین راهی که در تمام دنیا توصیه میشه یوگا و مدیتیشنه. در استفاده از داروهای آرامبخش هم راهی جز افزایش مقدار دارو وجود نداره چون بدن به مقادیر ثابت جواب نمیده. |