![]() |
درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) صفحه ها:
1
2
|
RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/04/18 (2017/04/18, 07:27 AM)hamid نوشته است: منم مثل حدیث ، از سایر دوستان دعوت میکنم که در این پرسشنامه شرکت کنن خیلی ممنون ادمین گرامی لطف دارید امیدوارم با لطف دوستان بتونیم به عدد استاندارد یعنی 100 پرسشنامه برسیم (2017/04/18, 11:55 AM)سمیرا67 نوشته است: سلام.خانم دکتر مرادی هیئت علمی دانشگاه پیام نور خرم آباد برای پایان نامه دکترا یه همچین کاری انجام دادن و نتیجه کارشونم اثبات کرد که در بیماران ام اس درجاتی از کمال گرایی وجود داره ایشون همچنین وجود استرس رو به عنوان ریسک فاکتور بروز بیماری کار کردن و به نتیجه رسیدن.امیدوارم شما هم موفق باشین.خیلی ممنونم شما هم موفق باشید (2017/04/18, 12:06 PM)samiramiss نوشته است: سوالاش خیلی خوب طراحی شده بود از لطف شما سپاسگزارم زحمت کشیدید از همه دوستان عزیز هم ممنون میشم که در این تحقیق من رو یاری کنند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/04/20 درخواست یاری در پژوهش در موورد ام اس از دوستان ام اس سنتر دوستان عزیز سلام من محمود هستم . همسر من از سال 86 به ام اس مبتلا شد. با گذشت این سال ها من با این بیماری خیلی آشنا شدم . چون تحصیلاتم روانشناسی هست و هم اکنون هم دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هستم ،مدت دوسال است که به طور تخصصی در حال پژوهش بر روی عوامل روانشناختی در بروز و تشدید بیماری ام اس هستم . در این راستا پایان نامه ام را نیز در همین زمینه انتخاب کردم . پرسشنامه ای به صورت آنلاین تنظیم شده است که می توان آن را از طریق موبایل یا کامپیوتر به راحتی پاسخ داد. از شما خواهش میکنم با تکمیل صادقانه و کامل این پرسشنامه، من را در انجام این پژوهش یاری کنید .مسلماً این لطف شما کمک بسیار بزرگی به من خواهد کرد و باعث افتخارم است که بتوانم خدمت کوچکی به جامعه عزیز ام اس و بخصوص دوستان عزیز" ام اس سنتر" انجام دهم . انجام این مطالعه در وبسایت تخصصی ام اس سنتر، به تائید تیم مدیریت وبسایت رسیده است. آدرس لینک پرسشنامه: https://goo.gl/forms/PcrRqOnV6aSxn5og1 * اطمینان داشته باشید که پاسخهای شما کاملا محرمانه بوده، نام و شماره تلفن از شما پرسیده نخواهد شد. پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم و لطفا نظرات و پیشنهادات و یا مشکلات احتمالی در تکمیل پرسشنامه را از طریق پیام خصوصی و یا Email: msharifian@gmail.com به من اطلاع بدهید. ***** دوست عزیز همكاري شما در اين پژوهش بسيار كمك كننده خواهد بود و پس از پایان پژوهش در همین قسمت نتایج را خدمات شما اعلام می کنم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - alireza1111 - 2017/04/20 (2017/04/20, 09:29 AM)msharifian نوشته است: درخواست یاری در پژوهش در موورد ام اس از دوستان ام اس سنتر بسیار تحقیق جالبی به نطر میرسه و سوالاتش برای من بسیار آشنا و نزدیک به شخصیت خودم و اطرافیانم که مبتلا هستند مینمایاند. ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/04/21 (2017/04/20, 09:44 PM)alireza1111 نوشته است:(2017/04/20, 09:29 AM)msharifian نوشته است: درخواست یاری در پژوهش در موورد ام اس از دوستان ام اس سنتر سلام شما لطف دارید زحمت کشیدید ، به امید خدا وقتی دوستان دیگه هم لطف کردند و بتونیم به 100 پرسشنامه برسیم در همین تاپیک نتایج تحقیق رو خدمت شما شرح خواهم داد RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/04/26 درخواست یاری در پژوهش در موورد ام اس از دوستان ام اس سنتر دوستان عزیز سلام من محمود هستم . همسر من از سال 86 به ام اس مبتلا شد. با گذشت این سال ها من با این بیماری خیلی آشنا شدم . چون تحصیلاتم روانشناسی هست و هم اکنون هم دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هستم ،مدت دوسال است که به طور تخصصی در حال پژوهش بر روی عوامل روانشناختی در بروز و تشدید بیماری ام اس هستم . در این راستا پایان نامه ام را نیز در همین زمینه انتخاب کردم . پرسشنامه ای به صورت آنلاین تنظیم شده است که می توان آن را از طریق موبایل یا کامپیوتر به راحتی پاسخ داد. از شما خواهش میکنم با تکمیل صادقانه و کامل این پرسشنامه، من را در انجام این پژوهش یاری کنید .مسلماً این لطف شما کمک بسیار بزرگی به من خواهد کرد و باعث افتخارم است که بتوانم خدمت کوچکی به جامعه عزیز ام اس و بخصوص دوستان عزیز" ام اس سنتر" انجام دهم . انجام این مطالعه در وبسایت تخصصی ام اس سنتر، به تائید تیم مدیریت وبسایت رسیده است. آدرس لینک پرسشنامه: https://goo.gl/forms/PcrRqOnV6aSxn5og1 * اطمینان داشته باشید که پاسخهای شما کاملا محرمانه بوده، نام و شماره تلفن از شما پرسیده نخواهد شد. پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم و لطفا نظرات و پیشنهادات و یا مشکلات احتمالی در تکمیل پرسشنامه را از طریق پیام خصوصی و یا Email: msharifian@gmail.com به من اطلاع بدهید. ***** دوست عزیز همكاري شما در اين پژوهش بسيار كمك كننده خواهد بود و پس از پایان پژوهش در همین قسمت نتایج را خدمات شما اعلام می کنم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/05/01 دوستان عزیزم به لطف و محبت شما تا کنون 36 پرسشنامه پرشده است ، جهت تحلیل داده ها حداقل به 100 پرسشنامه نیاز داریم از دوستان گرامی خواهش می کنم با پر کردن این پرسشنامه من را در این پژوهش یاری کنید . بی نهایت سپاسگزارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/05/23 درخواست یاری در پژوهش در موورد ام اس از دوستان ام اس سنتر دوستان عزیز سلام من محمود هستم . همسر من از سال 86 به ام اس مبتلا شد. با گذشت این سال ها من با این بیماری خیلی آشنا شدم . چون تحصیلاتم روانشناسی هست و هم اکنون هم دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هستم ،مدت دوسال است که به طور تخصصی در حال پژوهش بر روی عوامل روانشناختی در بروز و تشدید بیماری ام اس هستم . در این راستا پایان نامه ام را نیز در همین زمینه انتخاب کردم . پرسشنامه ای به صورت آنلاین تنظیم شده است که می توان آن را از طریق موبایل یا کامپیوتر به راحتی پاسخ داد. از شما خواهش میکنم با تکمیل صادقانه و کامل این پرسشنامه، من را در انجام این پژوهش یاری کنید .مسلماً این لطف شما کمک بسیار بزرگی به من خواهد کرد و باعث افتخارم است که بتوانم خدمت کوچکی به جامعه عزیز ام اس و بخصوص دوستان عزیز" ام اس سنتر" انجام دهم . انجام این مطالعه در وبسایت تخصصی ام اس سنتر، به تائید تیم مدیریت وبسایت رسیده است. آدرس لینک پرسشنامه: https://goo.gl/forms/PcrRqOnV6aSxn5og1 * اطمینان داشته باشید که پاسخهای شما کاملا محرمانه بوده، نام و شماره تلفن از شما پرسیده نخواهد شد. پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم و لطفا نظرات و پیشنهادات و یا مشکلات احتمالی در تکمیل پرسشنامه را از طریق پیام خصوصی و یا Email: msharifian@gmail.com به من اطلاع بدهید. ***** دوست عزیز همكاري شما در اين پژوهش بسيار كمك كننده خواهد بود و پس از پایان پژوهش در همین قسمت نتایج را خدمات شما اعلام می کنم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - yas8866 - 2017/05/23 سلام ممنون از زحماتتون سوالات خوبی بود ، البته بعضی از سوالات نمیشد پاسخ دقیق داد . نتیجه این پرسشنامه از نظر شما را چگونه مطلع شویم . ممنون اقای دکتر RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/05/23 (2017/05/23, 11:10 AM)yas8866 نوشته است: سلام ممنون از زحماتتون سلام دوست عزیز ، بسیار لطف کردید به امید خدا اگه بقیه دوستان هم یاری کنند نتایج رو همین جا اعلام خواهم کرد تا الان 35 نفر از همدلان زحمت کشیدند و باید حداقل 80 پرسشنامه پر بشه . ازشما و دیگر عزیزان سپاسگزارم ![]() ![]() ![]() |