وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: معرفي داروهاي مورد استفاده (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87)
+--- موضوع: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس (/Thread-%D8%AA%DA%A9%D9%81%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%8C%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: تکفیدرا، جدیدترین درمان خوراکی ام اس - arezoo_azizi - 2013/07/07

چی میگیییییییییی سروشwink2
من فک کردم فردا میرم 13آبان میگیرمشconfused

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - hamid - 2013/07/09

یعنی میاد گلبول های سفید رو نابود میکنه که به عصب حمله نکنن ؟ خوب اینجوری ادمم نابود میکنه که !!
میهن جان هیچ توضیحی راجع به نحوه عملکردش موجود نیست ؟

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - sooorooosh - 2013/07/09

(2013/07/09, 08:03 PM)hamid نوشته است: یعنی میاد گلبول های سفید رو نابود میکنه که به عصب حمله نکنن ؟ خوب اینجوری ادمم نابود میکنه که !!
دقیقاً از بین میبره- هم لنفوسیتهای B و هم لنفوسیتهای T -حدود 30 تا 40 درصد سیستم ایمنی افت میزان داره.
همه داروهای مقابله با ام اس به میزانی تعداد گلبول های سفید رو کاهش میدن- یعنی در آزمایش CBC میزان WBC که تعیین کننده تعداد گلبول های سفید خون هست افت میکنه- این موضوع در گروه اینترفرون ها تو ربیف خیلی مشهود هست-
وقتی که ام اس از کنترل خارج میشه پزشکان رو به نوانترون یا همون میتوکسانترون میارن- و میزان گلبولهای سفید خون رو به شدت کاهش میدن- خیلی بیشتر از دارویی مثل تکفیدرا. با این تفاوت که تکفیدرا امن هست و مثل نوانترون عوارض جانبی زیادی نداره.
در مورد داروهای دیگه رکورد دار الان المتوزوماب هست- که سیستم ایمنی رو تقریباً کامل از بین میبره-روشهای شیمی درمانی هم وجود دارن که سیستم ایمنی رو کامل از بین میبرن. هم شیمی درمانی هم پرتو درمانی.
که فوق العاده خطرناکه.
تک فیدرا فقط مزیتت خوراکی بودن رو داره به اضافه کم کردن میزان گلبول سفید در حد معقول

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - بهرنگ - 2013/07/10

(2013/07/09, 09:22 PM)sooorooosh نوشته است:
(2013/07/09, 08:03 PM)hamid نوشته است: یعنی میاد گلبول های سفید رو نابود میکنه که به عصب حمله نکنن ؟ خوب اینجوری ادمم نابود میکنه که !!
دقیقاً از بین میبره- هم لنفوسیتهای B و هم لنفوسیتهای T -حدود 30 تا 40 درصد سیستم ایمنی افت میزان داره.
همه داروهای مقابله با ام اس به میزانی تعداد گلبول های سفید رو کاهش میدن- یعنی در آزمایش CBC میزان WBC که تعیین کننده تعداد گلبول های سفید خون هست افت میکنه- این موضوع در گروه اینترفرون ها تو ربیف خیلی مشهود هست-
وقتی که ام اس از کنترل خارج میشه پزشکان رو به نوانترون یا همون میتوکسانترون میارن- و میزان گلبولهای سفید خون رو به شدت کاهش میدن- خیلی بیشتر از دارویی مثل تکفیدرا. با این تفاوت که تکفیدرا امن هست و مثل نوانترون عوارض جانبی زیادی نداره.
در مورد داروهای دیگه رکورد دار الان المتوزوماب هست- که سیستم ایمنی رو تقریباً کامل از بین میبره-روشهای شیمی درمانی هم وجود دارن که سیستم ایمنی رو کامل از بین میبرن. هم شیمی درمانی هم پرتو درمانی.
که فوق العاده خطرناکه.
تک فیدرا فقط مزیتت خوراکی بودن رو داره به اضافه کم کردن میزان گلبول سفید در حد معقول

خیلی ممنون سروش از تو ضیحاتت.یعنی مثل داروی شیمی درمانی هست.خود من هم یکی دو نوعش رو استفاده کردم.که یکی بدترم کردم.یکی بی اثر بود.

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - hamdam - 2013/07/10

این دارو بعد از گذر زمان علایم سخت سایکولوژیک ایجاد می کند و از این نظر هشدارهایی بر تجویز و مصرف آن داده شده است.

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - یه غریبه - 2013/07/10

اين دارو هم مثل همه دارو ها عوارض جانبي داره( همونطور كه همدم عزيز گفتن) و اين دكتر شماست كه تصميم ميگيره با توجه به شرايطي كه توش قرار داريد، اين دارو براتون مفيد هست يا نه. يعني بايد بيينن با توجه به همه منع هاي مصرف و هشدارها و عوارض جانبي، مي ارزه شما مصرف كنيد يا نه.

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - ostad2000 - 2013/07/11

دارو ساختن این موجودات خنده داره
قبل از اینکه ام اس کاری بکنه,دارو کلک بیمار رو میکنه

اونم با این هزینه,من که میگم همش دکان بازی هست
خاطرتون جمع باشه که تاثیری نخواهد داشت

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - ehsan 10054 - 2013/07/11

کاش یه روزی برا نوع ppms یه دارویی بیاد بیشتره دوستان
rrms دارند

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - sooorooosh - 2013/07/11

(2013/07/10, 09:28 AM)بهرنگ نوشته است:
(2013/07/09, 09:22 PM)sooorooosh نوشته است:
که فوق العاده خطرناکه.

خیلی ممنون سروش از تو ضیحاتت.یعنی مثل داروی شیمی درمانی هست.خود من هم یکی دو نوعش رو استفاده کردم.که یکی بدترم کردم.یکی بی اثر بود.
دوست عزیزم فرق میکنه-درسته که جفتشون سیستم ایمنی رو ضعیف میکنن یعنی هم تکفیدرا هم گروه شیمی درمانی اما نه به اون اندازه ی هم گروه شیمی درمانی خیلی قوی هست. داروهای خوبین اگر بدن عوارضشون رو تحمل کنه

RE: تکفیدرا،جدیدترین درمان خوراکی ام اس - MAHDI - 2013/07/11

(2013/07/10, 09:30 AM)hamdam نوشته است: این دارو بعد از گذر زمان علایم سخت سایکولوژیک ایجاد می کند و از این نظر هشدارهایی بر تجویز و مصرف آن داده شده است.
mishe lotfan begin eno koja khoondin? na to catalog chizi neveshte na dr chizi goft raje be en ghazie age chizi ke migin dorost bashe kheili moheme haminjoori nemishe chizi goft