وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: نظرسنجي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%8A)
+--- موضوع: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ (/Thread-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%9F)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - mahdiye1989 - 2014/04/14

خب به خیلی چیزا بستگی داره, که یکیش نوع ام اسه , میدیدم تو چه مرحله از بیماریه, آیا توانایی اداره کردن یه زندگی رو داره یا نه , یه پرستار میخواد, بعد اگه بقیه شرایطشم اکی بود مطمئنا قبول میکردم , البته با شناخت الانما , نه شناختی که متاسفانه طرف فرق ام اس و ایدز رو نمیدونه !!!!!!confused

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - zizoo - 2014/04/14

الان در مورد ام اس کامل اطلاع دارم و100درصد قبول میکردم agreement2

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - maryam 63 - 2014/04/14

اگه بگم اره دروغه ولی الان که میشناسم این بیماری رو شاید.
ولی من خودم دو ماه بعد از اینکه فهمیدم ام اس دارم ازدواج کردم و همسرم از بیماری من اطلاع داشت ولی باز هم مشکلی با ان نداشت الان هم هزاربار تا حالا گفتم اگه اون نبود تا حالا کم اورده بودم. خیلی وجودش و حرفاش بهم ارامش میده. love28
به نظر من اونایی که میگن ام اسی ها نباید ازدواج کنن اشتباه میکنن. اگه کسی باشه که درکشون کنه خیلی راحتتر با بیماریشون میتونن کنار بیان.

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - glassheart - 2014/04/14

اگه واسم توضیح میداد و درمورد ام اس روشن میشدم حتماlove28

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - حکمت خدا - 2014/04/18

الان دارم به این فک میکنم که مگه همه همیشه سالم میمونن!!!!!
خودم اگه پارسال ازدواج کرده بودم الان باید جدا میشدم بخاطر بیماریم؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟
ولی الان وضعیت فرق میکنه برام
چون باید نسبت به یکی متعهد بشم ولی اگه وسطش خدای نکرده... عذاب وجدانش اذیت میکنه
همیشه آدم سالم نیستش یعنی فردا اگه یه آدم با جمیع شرایط خوب پیدا کنی شاید پس فردا یه حمله داشته باشه یا هر مشکل دیگه....
ولی اگه عشق باشه دیگه مشکلات مهم نیست
یه ضرب المثل هست که میگه: به مالت نناز که به شبی بنده - به زیباییت نناز که به تبی بنده
icon_questionlove28icon_questionlove28

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - کارین - 2014/04/29

نمی دونم شایداره شایدم نه فقط بایددراون موقعیت قراربگیری تا بدونی چه تصمیمی می خوای بگیری ولی خودمونیم من عاشق شوهرمم چون بعد از اینکه بیمار شدم خیلی ازقبل از بیماریم بهتر شد عشق واقعی اینه ولی اگه یه روزی بخواد بره من توقعی ازش ندارم اون یک انسانه دلم نمی خواد پیش من اذیت بشه فعلا که شکر خدا خوبم و هرچه پیش آید خوش آیدagreement2

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - s.omid - 2014/07/03

سلام : البته مانیا خواسته بود که عامل عشق وعاشقی و دوست داشتنو فاکتور بگیریم ولی جالبه که تقریبا همه حتی خود مانیا نتونستن از مقوله احساس و عشق صرف نظر کنن! خیلی جالبه به نظر شما اینطور نیست؟ (منم فکر میکنم که عشق میتونه همه چیزو تحت تاثیر قرار بده و 5سال زندگی سرشار از عشق بهتر از 50سال زندگی خشک وسنتیه).

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - kohedard - 2014/07/03

این دروغه کسی به خاطر عشقو عاشقی بخواد با یه بیمار ازدواج بکنه مگر به خاطر منافع دیگری که براش داشته باشه ما خودمونم که بیماریم خودمونو قبول نداریم چطور ممکنه که ادم سالم قبول داشته باشه(البته ببخشید که کمی روک گفتم)

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - s.omid - 2014/07/03

ضمن تشکر از دوست عزیزم "کوه درد" : اولا ما هیچ وقت نباید امیدمونو از دست بدیم یا خودمونو قبول نداشته باشیم . ثانیا اونایی که تجربه عشق واقعی (نه گذرا واز روی هوس) رو داشتن میدونن که من چی میگم. البته میزان معلولیت هم موثره

RE: اگر ام اس نداشتی با ام اسی ازدواج می کردی؟ - tinookhe - 2014/07/03

ازدواج نمیکردمSad