![]() |
آيا از برخورد و رفتار پزشك مغزواعصاب خود راضي هستيد؟ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: آيا از برخورد و رفتار پزشك مغزواعصاب خود راضي هستيد؟ (/Thread-%D8%A2%D9%8A%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83-%D9%85%D8%BA%D8%B2%D9%88%D8%A7%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%D9%8A-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D8%AF%D8%9F) |
RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - پویش - 2012/05/26 دکتر من هم خیلی خیلی عالیه با صبر وحوصله به حرفهام گوش میده وخیلی هم دلسوزه.دکترمن تجربه،علم،اخلاق وهمه موارد لازم برای طبابت رو داراست. RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - toktam* - 2012/05/30 وقتی این بیماری بسراغم اومد فقط ده سال داشتم بامشگلات چشم،عدم تعادل وبیحسی دست و پا شروع شد وچیزی که بیش از همه رنجم میداد چشمهای غم آلود و نگران پدر و مادرم بود در عرض سه ماه و ناتواناییهای بیشتر و بیشتر،و مراجعه به متخصصین فراوان ولی دریغ از جوابی که این بیماری ناشناخته من چیست؟؟ در این موج نگرانی وانده دکتری آگاه وبسیارمهربان (جناب دکتر کریم نیکخواه) بداد من و خانواده ام رسید وشروع درمان باپالس کورتون، ورفع بیشتر ناتوانائیهایم وامید وشادی که دوباره بمن و خانواده ام بخشیده شد باندازه پدرم دوستشون دارم چون ایشان هم در بزرگ کردن من سهیم بودند نگرانی در موقع عود و خوشحالی درمواقع بهبودی رو در چشمان مهربونشون حس میکنم پس کار ما از رضایت گذشته و به "عشق" رسیده. رنج بیماری چنان آزرده بود / روز خوش را از وجودم برده بود دادم آمد آن طبیب با خـــدا / اجر او را رب بداند نا که مــــــا RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - min00 - 2012/06/01 منم از دکترم راضیم. با مراجعه اول تشخیص بیماری رو انجام داد و خلاصه برای داروهام هم توضیحات حسابی می ده و به سوالام هم جواب میده. فقط گاهی خیلی پر رمز و راز!!! صحبت میکنه! اما در کل خدا رو شکر ![]() ![]() ![]() ![]() RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - farnoosh_cisco - 2012/06/07 دكترمن خيلي خوبه ادم را از ام اس نمي ترسونه هميشه هم ميگه نگران نباش مريضيت مريضي اروپاست امروزش با فرداش فرق داره هر روز براش دارو مياد ![]() RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - rose abi - 2012/06/08 دکتر آیرملو پنجمین دکتری بود که من واسه ام اس رفتم سراغش (درعرض 6ماه) هیچوقت اولین برخوردشون یادم نمیره :آرام و با طمانینه خاصی بدون اینکه حاشیه بره ولی خیلی مطمئن و امیدوار گفتن که ام اس من قطعیه و باید سریعتر درمان رو شروع کرد رفتار پزشکای قبلی من طوری بود که ترس از ام اس رو به من القا میکرد اما دکتر آیرملو پذیرش ام اس رو برای من خیلی آسونتر کرد و ترسی که 6ماه نفسمو بریده بود رو از بین برد و آرامشمو دوباره بهم برگردوند .انشاله عمرش دراز و وجودش سالم و روزگارش خوش باشه. RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - yas - 2012/06/08 دکتریکه نشینه با بیمارش حرف بزنه و فقط بگه تو چقدر حساسی و نفهمه این حساسیت برای چیه بدرد لای جرز دیوار میخوره ![]() RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - sooorooosh - 2012/06/08 دکتر صحرائیان خیلی ادم مهربونیه......کلا خیلی به فکر بیمارشه و برخورد خوبی هم داره....دکتر نیکسرشت کلا قهره با همه....البته از اینکه پزشک باسوادی هستن شکی درش نیست اما کلا شاکیه....از این جوراست که بخوری بهش ام اسه رو گرفتی..... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - DavidBili - 2012/06/08 سلام به همه دوستان من با دكتر ريسمانچيان شروع كردم توي كلينيك خانواده، بعدش بيمارستان الزهرا دكتر اعتمادي فر منو ويزيت كرد كه كلا روحيم و باختم خيلي برخوردش بد بود اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار كنم قرار بود برم مطبش كه نرفتم. تا اينكه دكتر شايگان و بهم معرفي كردن همون جلسه اول اساسي حالم و جا آورد اينقدر باهام گفت و خنديد و سوال پرسيد اطلاعات كاملي بهم داد راجب بيماري و كتابي كه خودش نوشته بود و بهم معرفي كرد كه بخونم. الان بهم گفته هر 4ماه يبار اينجا ببينمت ولي من دلم براش تنگ ميشه دوس دارم هرماه برم پيشش!!! كلا دكتر بي نظيريه. RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - شیرین - 2012/06/10 من از دکتر صحراییان راضیم............ عالیه... ولی این دکترم تو ارومیه 1جوریه ![]() وقتی ازش سوال میپرسم ناراحت میشه... نمیدونم علتش چیه!!! چیزیم نمیگه ها... فقط دلم میخواد 1چیزی بگه برگردم بهش بگم بابا سوال بود مدرکتو نمیخوام از دستت بگیرم که چرا ناراحت میشی خب... ![]() RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستين - okhtapus - 2012/06/11 من از دکترم راضیم دکتر خوبیه اما راجع به مسائلی که تلفنی باهاش صحبت میکنم زود قضاوت میکنه و برداشت اشتباه داره..... |