![]() |
تجربه شخصي - چرایی ابتلا به ام اس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به ام اس (/Thread-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D9%8A-%DA%86%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) |
RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - paeeze - 2012/07/09 به کنکور گیر ندین لطفا! درسته من باهاش موافق نیستم ولی مخالف کنکور هم نیستم.یه راهیه(دولتی) واسه یه عده که پول ندن در عوض زحمت بکشن.شاید خیلیا اون پولی که قراره واسه شهریه دانشگاشون خرج کنن قبل کنکور خرج میکنن ولی یه عده هم با جیب خالی میرن.در هر صورت ظرفیت محدوده و نمیشه که به همه گفت آقا خانم بیا فلان رشته تاپ تهران رو بخون (مثلا) تو چین که میگن آمار ام اس پایینه کنکورشون 100 برابر ما سختتره . الان هم که کنکور کشورمون مزخرف شده (کارشناسی) ان شاا... تا چند سال دیگه ارشد و دکتری هم به این صورت در میاد تا بچه های مردم اذیت نشن. ![]() (2012/07/09, 07:17 PM)ثریا نوشته است: کاملا موافقم. ![]() ![]() ![]() من ورودی 85 ام ! با این حساب جهشی خوندی علیرضاااااااااااااااااااااااا؟ ![]() ![]() RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - atefeh.l - 2012/07/18 من که فقط مشکلات زندگی و درگیری های عصبی رو علت این بیماری می دونم من حدود یک سال مشکل داشتم که یک ماهش خیلی شدید شد حدودا تو یک ماه 10 کیلو کم کردم بعدش دچار داغی دست شدم که رفتم دکتر و گفتند پلاک داخل سرته اما فعال نبود بعد چند ماهی اوضاعم آروم تر بود و خوب شدم و دارو مصرف نمی کردم اما دوباره مشکلات به سراغم اومد و خودمم کم تحمل با ظرفیت پایین ، خودمم این بلا رو سر خودم آوردم ... دیگه اون موقع فعال شد چون پاهامو درگیر کرد ... فقط مشکلات عصبی باعثشه ... تنها کسی که این وسط داغون می شه فقط خود طرفه نه کسی چیزی که به خاطرش به این روز افتادی RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - ehsan 10054 - 2012/07/23 چقدر ورزش خوب انگار تمام راه اينه RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - reza_akrami_a - 2012/07/24 سلام ورزش حتما خوبه، البته باید توجه داشته باشین که باید طوری ورزش کنید که حتی المقدور باعث تعرق نشه، این مسئله رو پزشکم به من هشدار داده بود ولی من یه مدت توجه نکردم و روی تردمیل کلی میدویدم و عرق میکردم بعد از حدود دو هفته متوجه شدم پای راستم از لحاظ حسی دچار مشکل شده و این مشکل بیش از دو ماه طول کشید. اصولا دو تا سیستم در بدن ما نباید تحت فشار قرار بگیرن یکی سیستم دفاعی و یکی هم سیستم عصبی . به همین دلیل بیماری های عفونی برای ما خطرناک میتونن باشن و به همین دلیل از هر گونه فشار عصبی، چه روانی و چه جسمی باید پرهیز کنیم. در ضمن روحیه بسیار مهم هست نه تنها در بیماری ام اس بلکه در تمام بیماری ها،شما اگه روحیه خوبی داشته یاشین میتونین بر هر بیماریی غلبه کنین. خنده بر هر درد بی درمان دواست. RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - شادی فارسی - 2012/07/27 اگه بخوایم از زبون پزشکی بگیم بله استرس زیادوبه فکر دیگران بودن باعثش بوده اما از زبون عرفانی حکمت خداوند برای امتحان ما وچطور امتحان دادن ما ![]() ![]() ![]() RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - yummy - 2012/07/29 من میگم ژنتیک و همون استرسی بودن ![]() من هردو رو داشتم چرا من؟ - mehrdad_y - 2012/08/09 چرا من؟؟؟ راستش این بیماری نه مثل ایدز هستش که درصد بالاییش به خاطر عدم رعایت بهداشت باشه نه سرطان که ته بیشترش مرگ باشه. پس زنده موندن توش هست ولیچجوری موندنش دیگه معلوم نیست. من بهش میگم بمب دستی. نه ساعتی. چون معلوم نیست کی حمله کنه. و این بمب دستی کنار رشته های عصبی ما افتاده و اینطور که دکترها میگن استرس و گرما و افسردگی این بمب رو ختل میده. حالا این ختل دادن باعث انفجار بشه یا نه معلوم نیست. ولی رشته های آسیب دیده رو حسابی اذیت میکنه. بگذریم. چون تا اینجاش رو همه میدونیم. چیزی که واسه من شده سؤال اینه که چرا من؟ دنبال منشأش نیستم. چون به اندازه کافی دانشمند هست که دنبالش هستن. سؤال من اینه که اگه دوستان لطف کردن و از خودشون پرسیدن، جوابش رو ممنون میشم واسه بنده که کوچیک همه دوستان هستم بنویسن. سؤال ساده است: چرا من؟ منتظذرتون هستم. RE: تجربه شخصي - mehrdad_y - 2012/08/09 (2010/06/12, 01:41 PM)earth نوشته است: نمي دونم اينو كجا بايد ارسال مي كردم. ممنون از پاسختون به بحث چرا من؟ RE: چرا من؟ - آرزو - 2012/08/09 من می خوام جواب سوال شما رو با یه سوال دیگه بدم آیا ما می تونیم توی کار خدا دخالت کنیم؟؟؟ ما چه بخوایم و چه نخوایم باید با چیزی که از قبل واسمون نوشته شده کنار بیایم...سرنوشت رو نمیشه از سر نوشت پس بهتره هیچ وقت این سوال رو از خودمون نپرسیم که چرا من؟؟ شما از کجا انقدر مطمئنی که اگه ام اس نمیگرفتی از شر بیماری هایی که بدتر از ام اس هست در امان بودی؟؟؟ و چجوری موندن توی این بیماری هم کاملا دست خودمونه... امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم... RE: چرا من؟ - pesareshoja_ir71 - 2012/08/09 سلام خوبی
چون که زیرا ![]() منم با ام اس گرفتنم خیلی حال نکردم البته انقدر سمن بود اون موقع که بیخیال ام اس باشم ولی الان یه چند ماهی نه تنها نمیگم ام اس بلاست و نمیپرسم چرا بلکه میگم نعمت و خیلی هم خوب نعمتیه حالا چرا بماند ولی خیلی خوشجالم که ام اس دارم |