وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7)
+--- موضوع: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - SAMA.89 - 2014/11/01

حالا درک کنن مثلا ... به حاله ما چه فرقی داره ... بیخیال همه ...

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - mj.ny-luise - 2014/11/04

من که تصمیم گرفتم که اصلا درباره بیماریم با هیجکس صحبت نکنم.به سه علت
1.خیلی ها فکر میکنند واگیر داره
2-خیلیها اونقدر بهت ترحم میکنند که واقعا اعتماد به نفستو از دست میدی و خودتو همیشه محتاج دیگرون میبینی
3-خیلیهااااااا دوست دارن پدرتا در بیارن(حالا چرا .نمیدونم)

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - آنا - 2014/11/04

تقریبا 80 درصد مردم هنوز فکر میکنن که ام اس مساوی با ناتوانیهangry3 این دید جامعه نسبت به بیماری که قابل کنترله ،خیلی بده،شاید یکی از علتهاش خودمون باشیم....

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - Parla - 2014/11/12

تازگیا سرماخورده بودم بسیار مقاومت می کردم که دکتر نرم تا اینکه امروز مجبور شدم برم، خانوم دکتر که می خواست دارو بنویسه دفترچه بیمه رو ورقی انداخت و گفت شما واسه چی بیمار آقای دکتر نیکانفر هستین؟ گفتم ام اس دارم
برگشته میگه حتمن آوونکس می زنین؟ گفتن نه(یکی نیست بگه چشم که داری می تونی لیست داروها اونجا ببینی:60: مگه همه بیمارای ام اس قراره آوونکس بزنن) میگه حتمن تو راه رفتن مشکل دارین؟ می گم نه من 10 سال ام اس دارم خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم(کم مونده بود بگم مگه چشات کوره نمی بینی چطور راه میرم)
البته دکترهای دیگه ای رو هم زیارت کردم که خیلی بدتر از ایشون بودنDodgy
در آخر از خدا می خوام همه رو به راه راست هدایت کنه تو جامعه ای که دکتر عمومیش این شکلیه وای به حال مردم عادی البته دید هیچ کدوم به نظرم اهمیتی نداره، مهم دید خودمون نسبت به خودمونه

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - habibe - 2014/11/12

من که به جزهمسر وبچه هام وبرادرم بهکسی نگفتم چون نمی خوام برام ترحم کنند sadsadsad .آخه مگه رو پیشونیم نوشته (ام اس ) خوب ندونند چیزی که عوض نمیشه بعضی فکر میکنند ام اس ینعی مرگ ولی ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه من با اینکه هشت ساله ام اس دارم مثل 15 سال پیش فعالیت دارم و هیچ هم از پا نیفتادم .icon_biggrinicon_biggrinicon_biggrinicon_biggrinدوستی داشتم که چند ماه بود نامزد کرده بود ولی وقتی بعد از نامزدی مریض شد طلاقش داد این انصافه ..............................angry3

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - movahedi - 2014/11/12

(2014/11/12, 05:01 PM)habibe نوشته است: من که به جزهمسر وبچه هام وبرادرم بهکسی نگفتم چون نمی خوام برام ترحم کنند sadsadsad .آخه مگه رو پیشونیم نوشته (ام اس ) خوب ندونند چیزی که عوض نمیشه بعضی فکر میکنند ام اس ینعی مرگ ولی ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه من با اینکه هشت ساله ام اس دارم مثل 15 سال پیش فعالیت دارم و هیچ هم از پا نیفتادم .icon_biggrinicon_biggrinicon_biggrinicon_biggrinدوستی داشتم که چند ماه بود نامزد کرده بود ولی وقتی بعد از نامزدی مریض شد طلاقش داد این انصافه ..............................angry3
اگر شما اندازه نيمي از بيماري منو داشتين.......جهت كه خوبه! تادم رودخان هم نمي رفتين........

من كمتر مشگل از جامعه دارم
اگر تو محيط خانواده منو درك كنند نصف مشگلام حل.......love51love51love51love51

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - سمیرا67 - 2014/11/12

هر کسی از ذن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من
هرکسی هر چی تو ذهنشه به زبون میاره اصلا فکر نمیکنن با اطلاع نداری حرف نزنconfusedconfusedیکی میگه همون بیماری روانیDodgyDodgyیکی میگه خانم ms بیماری خونیicon_cryicon_cryجدیدا یکی آمپولمو دید میگه دخترم اینو میزنی برا نازاییconfused0006.gif
والا من موندم چی بگمrolleye0012.gifrolleye0012.gifrolleye0012.gif

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - movahedi - 2014/11/13

خانواده دوستان اگه.........درك كنندHuh
ما زاييده همان.......كه دور برمان ميگذرد

RE: دید جامعه نسبت به بیماری ام اس - i_sh - 2014/11/13

وقتی صدا و سیما فیلم میسازه با همکاری انجمن ام اس
طلا ومس icon_questionangry3
دیگه بهتر از این نمیشه
وقتی بیماری ام اس جوری نشون داده میشه که همه مرضای یک بیمار تا اخر عمرشو یک دفعه(کلشو یک جا) تو قاب تلویزیون میزارن بهتر از این نمیشه
چشمش مشکل پیدا میکنه راه نمیتونه بره ...تو بیمارستان میخوابه (که من خودم تا حالا نخوابیدم) در عرض یک هفته.. اینه ام اس مورد تایید انجمن و صدا و سیما..!
اطلاعات فیلم ساز در حد قبل سال 1990 بوده ..
من فقط اسم ام اس اومد نگاه کردم
نه وقتی که افراد خانواده بودند!
البته با کاراکتر هایی که داشت کسی که مشکل نداشت مطمئنا نمیدید!جای شکرش باقیست

عزت زیاد سرافراز باشید!

باورهای غلط درباره ام‌اس - لیلی مسیحا - 2015/04/25

چند وقت پیش یکی از دوستان که میدونست
گفت خیلی برات دعا میکنم نگرانتم
گفتم نگران نباش خدا بزرگه
مطمئنم زود خوب میشم
این یه امتحان بود برام که دیدم به زندگی عوض بشه
گفت تو از اینده و ویلچر نمیترسی
......