داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: اخبار مربوط به اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +---- انجمن: اخبار داخلی (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9) |
RE: داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) - شیرین - 2012/12/21 من کلا عاشقه این نوجوونم یه جورایی خاصه جزو اون لیست آدماییه که دوس دارم از نزدیک ببینمش... بعد یه دستشو محکم بگیرم تو دستم.... بعد با نهایت نیرو و توانم بکوبم تو دهنش بگم فینگیلی بدو برو پی کارت....... جوجه اومده برا ما دارو میسازه بچه ها این تاپیکو نیارین بالا.............پامیشم میرم لهش میکنم میرم زندون برام کمپوت میاریناااااااااااااا بعد رو کمپوته مینویسین: هیچوقت فراموشت نمیکنیم شیرینی.......از طرف سایت ام اس ســـــــــــــــــــــــنتر RE: داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) - spring - 2012/12/25 سلام من قبل از اینکه دکترم اراک داروم رومشخص کنه این آقا پسر رو دیدم توی هلال احمر یه جلسه بود رفته بودم تمام حرفاش خالی بندیه و چرت و پرت هیچ کسی از اونایی که من میشناسمشون از این داروی گیلاهی میلاد ویسمه ای استفاده نمیکنن میدونید آخر جلسه دم در سالن اجتماعات هلال احمر اراک مثل دست فروشای کنار خیابون دارو میفروختن خیلی مسخره بود RE: جوان مخترع اراکی موفق به اختراع داروی جدید MS شد - successful - 2013/01/15 (2012/05/06, 03:54 PM)hamdam نوشته است: جوان مخترع اراکی موفق به اختراع داروی جدید MS شد این اولین باری نیست که احساسات ام اسی ها ی عزیز به بازی گرفته می شه.متاسفانه بعضیا فکر می کنند با شعار وهارت وپورت الکی می توانند دارو بسازند ! و به خودشون مدال قهرمانی بدن.مگه بیماری ام اس بچه بازیه! واقعا از این همه نامردمی و سوء استفاده حالم بهم می خوره................ RE: داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) - آقا صادق - 2013/01/15 واقعا نمیتونم انقدر سخته گفتنش؟! همه دنیا نمیتونن و نمیدونن!!! درمان و علت بیماری رو بعد ایرانیا هرروز دارو اختراع میکنن!! کشف نه ها! اختراع میکنن اونم نه دکتراشون! نه استادای دانشگاشون! نه برد تخصصی داراشون! دانش آموزاشون!! خب شمام بشینین سرجاتون دیگه! مگه ما مسخره شماییم آخه؟! خودتونو مسخره کنین ای بابا... این همه بیماری من نمیدونم چه گیری دادن به ام اس اینا!!! شانسو میبینین؟ RE: داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) - reza_akrami_a - 2013/01/15 سلام واقعن آدم نمیدونه وقتی این حرفای صدتا یه غاز رو میشنوه چیکار باید بکنه. یه روز تو کشورمون،یه دختر خانوم تو زیرزمین خونشون انرژی هسته ای رو کشف و اختراع میکنه یه روز تو جنگای ضد الکترونیک ادعای ابرقدرتی میکنن ،یه روزم خوب داروی ام اس رو اختراع میکنن. با همه ی این حرفا نمیتونن اقتصادشون رو کنترل کنن،جمشید بسم الله میشه کنترل کننده ی قیمت دلار و بانک مرکزی و همه ی مسئولین باید برن جلوی اون لنگ بندازن. فقر و فساد رو هم که نمیتونن کنترل کنن (توضیحا: تو فساد اداری ما دارای رتبه بسیار بالای 127 توی 187 کشور مورد بررسی هستیم یعنی یه فساد خیلی خیلی بالا). نمیدونم چرا تو این مملکت برخیا، خصوصا رسانه ها، آدما رو احتمالا به شکل گوسفندی ، گاوی یا..... میبینن که به خودشون اجازه ی این جور حرفا رو میدن. تو حل ساده ترین مسائل موندن ،اونوقت ادعای حل مشکلات جهانی رو دارن. واقعن که باید بگم خاک توی اون سرشون RE: داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) - nahid - 2013/01/16 نمیدونم چرا درمان قطعی دردهای کوچیک و تقریبا همه گیر رو رها کردن ، مثل سرما خوردگی ، سردرد ، کمر درد ،جوش صورت و ... میرن سراغ بیماریهای مرموز و سخت ! چون ام اس یه بیماریه که معمولا گاهی روی بدش رو نشون میده و تا مدتها میره پی کارش، و اون موقع که آدم حالش خوبه ، میگن با داروهای ما خوب شدی ! RE: داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) - spring - 2013/01/16 من توی جلسه ای که این آقا پسر (میلاد ویسمه ای ) داروی خودش رو معرفی کرد بودم هیچ سندیتی برای گفته های این فرد وجود نداره اگه قرار به استفاده بود من اولین نفری بودم که استفاده از داروهای این پسر رو شروع میکردم و نتایجش رو هم اعلام میکردم در حال حاضر کسی از داروی ذکر شده در استان مرکزی تا اونجایی که من میدونم استفاده نمیکنه .فقط یه چیز جالب بهتون بگم که اون روزی که رفتم هلال احمر و این جلسه بود بعد از اتمام جلسه جلوی در مثل دست فروشا دارو میفروختن برای من خنده دار بود که اینطوری دارو میفروشن نکته جالب دیگه ای که هست مگه میشه که برای همه مبتلایان به ام اس یه دارو برای معالجه وجود داشته باشه ؟؟؟؟؟؟ چند روز بعد از این جلسه هفته نامه نامه امیر یکی از نشریات معتبر استان مرکزی خبری رو درج کرد مبنی بر اینکه داروی اعلام شده برای معالجه ام اس نیست و تمام گفته های این پسر رو تکذیب کرد RE: جوان مخترع اراکی موفق به اختراع داروی جدید MS شد - Shahram54 - 2013/02/02 (2012/05/07, 09:57 AM)najva نوشته است: بابا حالا شاید واقعا این اتفاق درست باشه ، چرا ما خودمونو قبول نداریم؟ سلام شما از سال 62 مبتلا به ام اس هستین؟؟ و از سال 62 هم دارین دارو تزریق میکنید؟؟ RE: داروی گیاهی دانش آموز اراکی (همه پست ها در این تاپیک) - spring - 2013/02/02 دوستان عزیز من اراک زندگی میکنم اگر قرار به استفاده از داروی این دانش آموز بود من استفاده میکردم ولی من آکتووکس مصرف میکنم .اگه اختراع این دارو ثبت میشد و به مرحله اجرا میرسید مطمئنا من از این دارو استفاده میکردم و به همه میگفتم ولی چنین اتفاقی نیفتاد .تا اونجایی که من میدونم دانشگاه از این دانش آموز پروپزال خواسته و این دانش آموز هم اقدامی انجام نداده و کلا منتفی اعلام شده .زمانی که اعلام کردن که چنین دارویی اختراع شده کلی طوی اراک سروصدا شد و کلی اخبار جور و واجور منتشر شد ولی آخرش هیچ اتفاقی نیفتاد تو رو خدا دیگه به این موضوع وداروی ای پسره فکر نکنید .چون مطمئنا خودشم دیگه فکر نمیکنه تقریبا یک ماه پیش توی خیابون دیدمش سر حال و خوش بود و هنوز هم از اونور آب کسی دنبالش نیومده |