![]() |
سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%86) |
RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hilda - 2014/05/03 واااااااااااااااااااااااااااای 3 هفته مونده آیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟ ![]() من دیگه طاقت ندارم کلافه شدم خوووووووووووووووووووووب چرا نمیگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hadisss - 2014/05/03 وااایییی خوب شد تاپیک رو آوردی بالا هیلدا جووووووون ![]() ![]() ![]() یادم باشه برم بلیط بگیرم واسه تهرون ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hamid - 2014/05/04 16 روز دیگه ![]() به قول بهمنی فلش های خود را اماده کنید لطفا در همه فلش ها تمام آهنگ های مرتضی پاشایی به وفوور موجود باشه ![]() ![]() فلش هایی که اهنگ مرتضی نداشته باشه در وسط اتوبان تهران قزوین به ادامه زندگی خود میپردازند ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hamid_147 - 2014/05/04 باید در ادامه مطالب ذکر شده دوست خووب و گرامی حمید جونم بگم فلش هایی که اهنگ مرتضی پاشایی با دخالت گلزار توش باشه خیانت کار شناخته شده و در کوه های طالقان چال میشوند.و لازم به ذکر است از ریمیکس دجی حمید کج استفاده شود RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hilda - 2014/05/04 خوب حمید یهو بگو فقط فلش خودمو میزارم باید همونو گوش بدید دیگه؟؟؟ من میخوام استاد حسن (شماعی زاده) گوش بدم درحد یه دختر دارم شاه نداره و امشب دل من هوس رطب کرده همینی که هست بله ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hadisss - 2014/05/04 دمت گرم هیلدا این شد یه چیزی ![]() اینارم هستم ![]() حمیدسبزه یادت باشه حدیث هم توی این سفر هستا ![]() جواد یساری و عباس قادری و نعمت آغاسی هم باس باشن ![]() اگه کسی که نامش حمید است هم خواست بین راه اینا رو بزاره کنار جاده و بره با مو طرفه ها ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - matin - 2014/05/04 سلایق داره خیلی متفاوت میشه من خودم داریوشیم و تیریپ غم ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hilda - 2014/05/05 حدیث جونم نظرت در مورد لب کارون چیه؟؟ ![]() ![]() متین جان مسافرتای ما اصلاً تیریپ غم ور نمیداره نهایتش آهنگ ابی که همه هم خوانی میکنیم ته آرامش مسافرته غمو این چیزارو از سرت بنداز بیرون ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hamid - 2014/05/05 بابا من که اون سری هم جواد یساری و عباس و برو بچ رو اورده بودم . باتری ماشین خراب شد. ولی آخه این شماعی زاده رو کجای دلم بزارم . من از بچگی از این یارو متنفر بودم ![]() ![]() آقا تصویب شد آهنگ ها بدین صورت پخش خواهند شد : اول حرکت میکنیم و قراره وارد جاده بشیم پس آهنگ جاده یه طرفه مرتضی پاشایی ![]() بعدش باید کاری کنی مرتضی پاشایی ![]() بعدش یه چند تا آهنگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بعدش با عرض شرمندگی ۲ تا آهنگ حسن ![]() ![]() ![]() بعدش مرتضی پاشایی ستایش ![]() ![]() بعدش میان وعده و توقف دوباره داریم وارد جاده میشیم پس جاده یه طرفه ![]() ![]() بعدش روز برفی مرتضی پاشایی remix by hamid ![]() ![]() بعدش چند تا آهنگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بعدش جواد و عباس و ایرج و ممد ![]() بعدش دیگه نوبت مرتضی پاشایی ![]() ![]() ![]() بعدش ۲ تا سون گوش میدیم ![]() بعدش چند تا اهنگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ناهار میخوریم بعدش مرتضی پاشایی ![]() ![]() ![]() رسیدیم هتل بعدش مرتضی پاشایی انقدر زیاد ![]() ![]() ![]() موقع برگشت مرتضی پاشایی ![]() ![]() ![]() چند تا اهنگ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با عرض تاسف چند تا اهنگ حسن ![]() ![]() چند تا ![]() ![]() ![]() جواد و اصغر و عباس و هوشنگ ![]() بعدش مرتضی پاشایی ![]() ![]() ![]() بعدش هوا تاریک شده ارکستر ام اس سنتر وارد صحنه میشه و آهنگ هایی از ابی و سیاوش قمیشی ![]() نزدیک تهرانیم دیگه وقته مرتضی پاشاییه ![]() ![]() ![]() رسیدیم . شب قبل از خواب حتما مرتضی پاشایی گوش میدیم ![]() ![]() برنامه موزیک خوبی بود . دموکرات به طور کامل رعایت شد ![]() RE: سفر ام اس سنتر به شهر طالقان - hilda - 2014/05/05 یعنی الان من عاشق این دموکراسیت شدم حمید ![]() ![]() |