![]() |
ام اس بر حافظه تاثیر دارد ؟ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: ام اس بر حافظه تاثیر دارد ؟ (/Thread-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%9F) |
RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - الي - 2012/04/20 (2012/01/05, 10:54 AM)seyyed reza نوشته است: البته نمیشه گفت حافظه کم شده بیشتر شدن دغدغه های فکری و عصبی و همچنین بالا بودن ارقام فکری و کاری باعث این کار می شود نه من 5ساله اين بيماري رودارم تابحال هم اين مشكلو نداشتم شكرخدا RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - Azad - 2012/04/20 سلام دوستان آره واقعاً بیماری یا داروهایی که استفاده میکنیم، چنین تأثیری داره. منم در مورد این مشکلم از دکتر پرسیدم، ایشون تأیید کرد که همچین مشکلی پیش اومدنش دور از ذهن نیست. قرص گیاهی خوراکی به اسم "جینکو تی دی" برای تمرکز و رفع این مشکل، به من کمک کرد. امیدوارم به شما هم کمک کنه RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - niloufar - 2012/04/20 من که واقعا حافظه ی مزخرفی پیدا کردم. تمرکزم صفر شده!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تا 4سال پیش واقعا حافظم خیلییییییییییییی عالی بود. ولی الان اسمم رو هم یادم میره!!! یا مثلا دارم حرف زدنم، در عرض 1ثانیه همه چی یادم میره. از اطرافیام میپرسم که داشتم چی میگفتم!!!! فک کن!! ![]() قبلنا اگه مشغول کاری بودم، بمب هم تمرکزمو از بین نمیبرد. ولی حالا یکی نفس بکشه حواسم پرت میشه! ![]() خلاصه کرکر خنده شدم!!! ![]() RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - yummy - 2012/04/20 منم جدیدا حس میکنم حافظه م ضعیف شده اصلا اینطور نبودم ![]() ![]() خیلی حافظه م ضعیف شده RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - sooorooosh - 2012/04/20 تازه مال من داره قوی میشه.....مرضی جون این حرفا رو نزن ابجی....شاکی میشم ....ما که سنی نداریم که بخواهد حافظمون ضعیف بشه تلقین نکن RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - nanaz - 2012/04/20 من حافظه ی خخخخخخوبی دارم ![]() ![]() RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - neda.n - 2012/04/20 از اونجاییکه حافظه به خیلی چیزا ارتباط داره . مثلا آلودگی هوا ، تغذیه حتی خیلی المان های زندگی ماشینی . الزاما ضعیف شدن حافظه به ام اس ربط نداره . نمونه اش اگه دقت کنیم خیلی از آدمای اطرافمون ، همکارامون ، دوستامون و .... همین نگرانی رو دارن . مثلا می گن نمی دونم چرا اینجوری شدم اسما یادم میره و خیلی نمونه ها و مثالای دیگه . تمرینای ذهن مثل کتاب خوندن و حفظ کردن یه چیزایی، زبان جدید یاد گرفتن ، جدول به خصوص سودکو واقعا به شکل معجزه آسایی تمرینه و موثر توو تقویت حافظه RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - رزمینا - 2012/04/20 (2012/04/19, 08:56 AM)SHIRANIMITRA@YAHOO.COM نوشته است: سلام بچه ها اگه حافظتون کم شده طبیعیه کندر و کپسول ممورال خیلی عالیه کندر رو تو عطاری ها میتونید پیدا کنید و کپسول ممورال مخلوطی از کندر و ریشه زنجبیل هست که گرمه و برای ماها خوبه میتونید امتحان کنید کندر برای تقویت حافظه خیلی خوبه .می تونید از زنجفیل و عسل یا هل و زعفران و عسل هم استفاده کنید .خوردن مویز هم فوق العاده است مخصوصا در هنگامیکه ناشتا هستید. امتحان کنید خیلی هم خوشمزس. ![]() RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - movahedi - 2012/04/21 (2011/10/02, 10:26 PM)najva نوشته است: منم حافظه ام خیلی ضعیف شده خیلی دیر مطلبی رو یاد میگیرم و برای حفظ کردن هم مشکل دارم و اسامی بعضی از اقوام رو ![]() ![]() ![]() RE: ایا شما هم حافظه تون کم شده ؟ - kaveh_plus - 2012/05/02 بله من هم حافظه را 1 سالی میشه که کاملا حس میکنم خیلی ضعیف شده یه مدت دونپت (داروی آلزایمر) هم مصرف کردم مثلا قدیما یادمه شماره تلفن را 1 بار میخوندم کافی بود اما حالا خیلی سخت دیگه فقط تو گوشیم نگه میدارم البته اونهائی از قدیم حفظ بودم سالم سر جاش هست |