باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: روانشناسي (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A) +--- انجمن: مطالب جالب روانشناسی (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C) +---- انجمن: سلامت روان (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86) +---- موضوع: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم (/Thread-%D8%A8%D8%A7%D8%BA%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B0%D9%87%D9%86-%D9%88-%D8%AC%D8%B3%D9%85) |
RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - chipchip - 2013/06/20 و علیکم و سلام به مواد اولیه بستگی داره ، ولی تو روش صنعتیش بین 3 تا 4 ماه قابل برداشته ، شکل ظاهریش کاملا مشخص میکنه که الان باید برداشت بشه ، رنگ سیاه دون دون ، بعدشم اون خاک نیس کودِ پوسیدهِ دامیهِ RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - earth - 2013/06/20 دیدنش لطفی داره که تا خودت نبینی باورت نمی شه. اینا همون گلهای سفید و خوشگله چندتا از بذرهایی که برداشته بودم چند تاییش رو که کاشتم در اومده. بقیه اش هم همین روز که اینا رو کاشتم گم شد. نمی دونم کجا قایمش کردم. RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - آرزو - 2013/06/22 دوستان عزیزی که در کاشت و پرورش گل و گیاه دستی دارن میتونن به من کمک کنند ؟ اگه در مورد کاکتوس ها اطلاعاتی دارید بفرمایید تا من سئوالمو بپرسم.... ممنون RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - chipchip - 2013/06/23 آقا شوما بگو سوالت چيه يه كاريش ميكنيم حالا RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - SSA - 2013/06/26 آقا ممنون از اطلاعاتی که در مورد فلفل دادین! بی زحمت در مورد گوجه فرنگی راهنمایی بدین: 1- نحوه کاشت... از تخم گوجه به بعد 2- آیا در گلدان؟ 3- کی گوجه میده؟ 4- خلاصه کی میشه املت درست کنیم؟! RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - earth - 2013/06/26 با اجازه مهندس! سمیراجان اگه می خوای گوجه بکاری زودباش داره یواش یواش دیر می شه ها اونوقت ممکنه گوجه ها به موقع به گل و میوه نشینند. ببین اینا رو من خیلی یادم نیست ولی یه یکماه پیش بود که تخم گوجه رو ریختم تو گلدون جونه که زد و یه کم بزرگ شد با احتیاط همراه با خاکش از جایگاه اصلی جدا کرده و یکی دو تا از در واقع نشاهای گوجه رو در چهار طرف این گلدون کاشتم. اینطوری که به نظر می رسه شاید تا دو یا سه هفته ی دیگه به گل بشینه. یه جوانه ی ریز هم می بینی که فلفلهایی هستش که کاشتم. دارند خاک رو می شکافند و بیرون میان امیدوارم جاشون تنگ نباشه. هر چهار گوشه گلدون رو گوجه کاشتم اما یه گوشه اش انگار به ثمر ننشست. RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - yas - 2013/06/27 وای از دیروز تا حالا 5 تا گلدون درست کردم بعضیا هم که گلدوناشون ترکیده بود یا گلها جاشون نبود بریز تو این بریز تو اون بیار بالا ببرپایین کار هر روزمه ولی خب برا الان که هوا بده یکم مکله ولی بازم مهم نیست دوتا گلدون بزرگم بردم پیش مرغو جوجه ها و خرگوشم اخه دلشون برای خاکبازی تنگ شده گذاشتم پیششون نوک بزنن توی خاکش عجیجم RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - earth - 2013/07/07 ما عاشقان مستِ دل از دست داده ایم. یه توضیح بدم شاید بد نباشه. اینا ریحونای دو سه روزه کاشته شده است. اون قبلیا که کچل شده بود رو کندم و دوباره کاشتم. فکر کنم وقتی قابل خوردن شد عکس قشنگی بشه ازش گرفت همراه پنیر کنارش و نون بربری تازه وای چی بشه! RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - yas - 2013/07/07 اره منم ریحانهامو کندم چون گلدونش رو لازم داشتم بجاش گلهای ناز کاشتم ولی الان باز هوس کردم اینا روهم بکنم و باز ریحون بکارم به به ولی نمیدونم با دمای 46 درجه توی خوزستان اینجا به حد مرگ گرمه در میاد این ریحونهای خوشکل یا نه حالا فعلا گلهای نازم توشه RE: باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم - chipchip - 2013/07/30 آقا ما کلی چیز برداشت کردیم ، ینی هنوزم داریم برداشت میکنیمآ گوجه ٰ خیار (دو نوعش هم محلی هم تــِــرونی) لوبیا بادمجون فلفل تربچه ریحون نعناعععع گیشنیز ، ذرتم داریم ولی تازه گل داده امروز رفتم یه 4 5 متر دیگه زمین رو شخم زدم توش شاهی کاشتم یه ذره هم تربچه ، گوجش خـــایلی خوشمزس تــــــــــــــــــرش اصن یه وضی حالا یه چیز باحال تعریف کنم واستون آقا ما حدود یه ماه پیش با خونواده رفتیم طرفای باغمون یه عصرونه هم ردیف کردیم که اونجا بزنیم به بدن. هندونه هم خریده بودیم . خلاصه دسته جمعی عصرونه رو زدیم هندونه م نابودش کردیم و دونه هاشو همینجوری ریختیم یه گوشه ی حیاط. آقا یه چن وقت گذشت دیدیم اِ هندونه جونه زده بعد گفتیم ای کاش میکاشتیمش. چون تو حیاط جلوی رفت و امد بود بی خیالش شدیم . بعد یه چن وقت دیدیم اِ گلم داد . آقا گذشت و گذشت تا من یکی دوهفته پیش رفتم بهش سر زدم دیدم اِ یه هندونه کوچولو اندازه گردو آورده. خــــــــایلی باحال بود . ینی اگه ما میخواستیم هندونه بکاریم عمرا اگه جوونه میداد . ولی حیف که دیگه رشد نمیکنه ولی همینشم باحاله راستی سعیده خانوم آمار گوجه هاتو رو نمیکنی نترس از شوما بخاطر زحماتتون درصد نمیگیرم |