![]() |
ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: نظرسنجي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%8A) +--- موضوع: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ (/Thread-%D9%85%D9%8A%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%8A-%D8%B3%D9%8A%D9%86%D9%88%D9%83%D8%B3-%D8%9F) |
RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - آرزو - 2013/12/16 شیرین جون توی پست بالایی نوشته بودم که پلاک هام فعال شده بود یعنی بیماریم پیشرفت داشت....بعد هم دکتر تشخیص داد که باید داروی قوی تر مصرف کنم خواست من که نبود!! اگه به من بود همون سینووکس رو ادامه میدادم... RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - spring - 2013/12/16 من یه مدت سینووکس مصرف میکردم بسته بندی زیاد جالبی به نسبت داروی الآنم که آکتووکس هست نداره آکتووکس یه داروی آرژانتینی هستش ولی بسته بندی قابل قبولی داره ولی سینووکس نه اینطور نیست یادمه یه سری میخواستم سینووکس تزریق کنم دیدم که آب مقطرش ترکیده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در آخر هم هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنووووووز اندر خم یک کوچه اییییییییییم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - سمیرا67 - 2013/12/18 (2013/12/15, 10:01 PM)OMG! نوشته است:(2013/11/18, 11:10 PM)سمیرا67 نوشته است: منم هفتاد و دو هفته میشه که سینوویکس میزنم یعنی داروم از اول همین بوده خدارو شکر نه حمله داشتم ونه آمپولا اذیتم میکنه حتی میگن موقع تزریق حتما مسکن بخورین من 90%مواقع مسکنم احتیاج ندارم یعنی درد ندارم که مسکن لازمم بشه من ازش راضییمیه سوالی داشتم ازتون من دارومو تو یخچال سرپرست خوابگاه میذارم کسی بهش دسترسی نداره و از ظاهرم کسی نمیفهمه من مریضم پس قضیه کاملا سکرته ![]() ![]() در ضمن لازمه به آقای سعید بگم همون کشورایی که شما میگین از اول اینو نساختن پله پله به اینجا رسیدن پس ما هم میتونیم ![]() ![]() ![]() ![]() خوبه آدم فقط نیمه ی خالی لیوانو نبینه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - saba. - 2013/12/18 من الان تقریبا یک سالو نیمه هر هفته سینووکسو میزنم اوایل عوارضش زیاد بود بدن درو تبو لرزو وعلایمی مثل انفلانزا ولی به مرور کمتر شد تا اینکه چند ماهه موقع زدن داروش درد زیادی داره که قبلا نداشت و علائمشم زیاد شده طوری که بدنم همیشه داغه و تا چند روز کسل و احساس سرماخوردگی دارم RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - OMG! - 2013/12/19 (2013/12/18, 10:48 PM)سمیرا67 نوشته است:(2013/12/15, 10:01 PM)OMG! نوشته است:(2013/11/18, 11:10 PM)سمیرا67 نوشته است: منم هفتاد و دو هفته میشه که سینوویکس میزنم یعنی داروم از اول همین بوده خدارو شکر نه حمله داشتم ونه آمپولا اذیتم میکنه حتی میگن موقع تزریق حتما مسکن بخورین من 90%مواقع مسکنم احتیاج ندارم یعنی درد ندارم که مسکن لازمم بشه من ازش راضییمیه سوالی داشتم ازتون تشکر فراوان ![]() با خوندن پستت حس خوبی بهم دست داد موفق باشی دوست عزیزم ![]() RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - khodam - 2013/12/19 سلام در ابتدا باید بگم که من ابتدا جواب نظرسنجی را دادم و بعددر ادامه دیدم که منظور شما درباره سرنگ و درد و اینجور چیزا بود/دوما خیلی از کسانی که سینوکس تزریق میکنند از مابقی امپول ها اطلاعاتی ندارن مثلا خودمن 2سال مبتلا شدم و عین 2 سال سینوکس میزنم حالا از کجا بدونم این خوبه یا داروهای دیگه/ اما یه بعدی که سینوکس داره داروهای دیگه رو نمیدونم : اونم اینه که زمانی جواب میده که کاملا ریلکسی و مشکلی نداری اما به محض اینکه یه مشکل فکری یا عصبانیتی واست پیش میاد دوباره همون علائم هایی که روز اول حتی قبل تشخیص بیماری داشتی بروز میکنه و کم کمش چند روزی طول میکشه تا خوب شه/خواب اگه ما واقعا ادمای ریلکسی بودیم 80 درصد ابتلا شدن به بیماریمون کمتر میشد یا اصلا مبتلا نمیشدیم حالا باید یه فکری کنن که این مشکل حل شه مگه RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - simin - 2013/12/19 اگه منظورتون بسته بندی سینووکس هست که باید بگم من از آب مقطراش ناراضی ام ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - marjanr - 2014/02/07 وقتی میپرسن از این دارو راضی هستین؟ منطور بسته بندی و شکل ظاهری باید باشه که من میگم نه!!!!! اصلا !! چون مجبورم استفاده میکنم . من قبلا آونکس میزدم برای من مثل اینه که یک عمر سوار لکسوس باشی بعد یکهو مجبور بشی ازین ببعد پراید سوار شی!!! خیلی فرق داره از زمین تا آسمان. از نطر اثر دارو باید پزشک با ملاحظات کلینیکی و پارا کلینیکی وتوجه به آزمایشات نظر بده که واکنش بدن نسبت به دارو خوبه یا نه! این که قرص سرماخوردگی نیست هرکسی بتونه اظهار نظر فنی بکنه RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - مریییم - 2014/02/07 من از همون اول سینووکس میزدم اوایل بدن درد زیاد می گرفتم که با مسکن رفع میشد الانم چند وقته بدن درد نمیگیرم فقط بدنم عادت ورده به اینکه شب جمعه تزریق داشته باشم یکبار صبح جمعه رفتم که چه حالی شدم چشمام تار شده بود برا همین همیشه سر موقع تزریق انجام میشه RE: ميزان رضايت شما از داروي سينوكس ؟ - nilo0far - 2014/02/08 از نظر بسته بندی و سوزن من ناراضیم قبلاً سوزن تزریق باریکتر بود ولی الان بزرگتر شده و دردآور ![]() ![]() |