![]() |
سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%84%D9%87) |
RE: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - hamid - 2017/11/24 (2017/11/24, 05:54 PM)شهرزاد نوشته است: وااااااااااااای بیصبرانه منتظره برنده ایم............... جایزه پول نیست که !! اون شخصی که پیشنهاد مسابقه و جایزه رو دادن (گفتن اسم نبریم) ، گفتن یه جایزه که قیمتش حدود قیمت سفرمون هست RE: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - hamid - 2017/11/25 لایک ها شمرده شد . مریم با نام کاربری glassheart با ۱۵ رای اول شد . یعنی جایزه ش چیه ؟؟؟ من خودمم نمیدونم ولی مریم قول بده از جایزه ت عکس بزاری تو تاپیک . خیلی نامردی شد که من برنده نشدم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - شهرزاد - 2017/11/26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مبارکه مریم ......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - glassheart - 2017/11/26 نقل قول: من خودمم نمیدونم ولی مریم قول بده از جایزه ت عکس بزاری تو تاپیک .[attachment=12193] سلام مرسی از همگی بابت سفر بینظیر که اولین تجربه من بود و اونقدر اذیت و شیطنت کردم که خودم خسته شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بازم مرسی از همگی، دوستتون دارممممممممممممممممممم زیاد دوستهای تکرار نشدنی ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - yas8866 - 2017/11/26 مریم جان عزیزم تبریک میگم بهت ![]() ![]() ان شاالله همیشه در تمام زندگیت برنده و پیروز باشی عزیزم . ![]() درسته من جزء شما مهربونها نیستم ولی وظیفم بود بهت تبریک بگم . ![]() RE: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - hamid - 2017/11/27 سلام سلام سلام اقا رفتیم تو فاز مسابقه ، نشد مثل همیشه پست بدم و تشکر کنم اول از همه جای همه دوستانی که نتونستن بیان شدیدا خالی ، مخصوصا مریم عزیز که صبح زود تکست داد که حال مادرش بده ( امیدوارم که خوبه خوب شده باشن ) و نمیتونن سفر رو شرکت کنن ، ۲-۳ نفری که میخواستن با ویلچر بیان و کسانی که ظرفیت تکمیل شد و نتونستن بیان اولین باری بود که ام اس سنتر یه سفر ۴۰ نفری رو تجربه کرد، واقعا سخت بود خیلی سخت بوددددددد یه قسمت از برنامه تغییر کرد و قرار شد روز اول بعد از ظهر بریم مرکز خرید که اونجا یکم هممون سردرگم بودیم . چون شلوغ بود . یه سری ها خرید نداشتن . یه سری ها خرید داشتن . یه سری ها رفتن کنار دریا . یه سری ها یه گوشه نشسته بودن و خلاصه این قسمت از برنامه به نظرم اکی نبود ، هر چند که چند نفر گفتن وقت کم بود هنوز کلی خرید داشتیم ![]() شب هم رفتیم لب ساحل و تو مجتمع توریستی که بودیم اجازه نمیدادن آتش روشن کنیم و کلی تو کف موندیم جاتون خالی ![]() ![]() ![]() فرداش و ماسوله و ساحل و آتش و گیتار و بوی دود (هنوزم لباسام بو دود میده ![]() ![]() روز دوم شب یه نکته خیلی باحال واسه خودم داشت . روزی که احیا عضو سایت شد ، محل سکونتش رو نوشت من کلی ذوق زده شدم که اااا اینجا رو میشناسم (مادر بزرگ پدربزرگ هام ، متولد دهات های اون حومه هستن) بعد خدایی هیچ موقع فکر نمیکردم یه سفر بریم که یه قسمتش توی شهر احیا بگذره و احیا هم بشه یه دوست درجه یکمون . روز سوم هم ناهارمون غذای بد ماسوله رو خدایی جبران کرد اساسی (دلم خواست ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی هاااااا واسه این سفر زحمت کشیدن اول از همه از بنیاد بیماران خاص و عزیزان زحمتکش در این مجموعه ممنونم . اگه همراهی بنیاد نبود ، برگزاری این سفر تقریبا محال میشد . علی عزیز که از قبل از سفر در همه موارد شدیدا کمکم کرد آرمین داوشیه احیا ![]() محمد اسدی عزیز و محمد بحرینی عزیز که هر جا من نابود بودم ، نابود نبودم ، سر حال بودم ، کلا نبودم ، بچه ها کمک میخواستن ، شمارش داشتیم و .... شدیدا کمکمون کردن کاوه عزیزم که مثل همیشه هواسش به همه بچه ها بود و هر جا ما نبودیم پشتیبانی میکرد امیرپوریا و بازم آرمین که شب نشینی های دور آتیشمون رو گیتار زدن، تکمیل کردن همه دخترا و پسرا و آقایون و خانم ها و همه کسانی که کلی زحمت کشیدن و منه فراموش کار یادم رفته. یه تشکر اساسی هم از بچه هایی که از شهرهای دور و نزدیک اومدن ، اهواز ، بروجرد ، شیراز ، اصفهان ، بابل و .... خدایی دمتون گرم . مطمئنم هیچ کدومتون صرفا بابت یه سفر ، این همه راه نیومدید . امیدوارم لایق این همه محبتتون باشیم. نکته اخر و عذرخواهی خیلی خیلی زیادم از دوستان عزیزم که میخواستن با ویلچر بیان و ما هیچ راه حلی برای سوار شدن به اتوبوس نداشتیم . باور کنید ما حتی فکر رفتن به ساحل هم کرده بودیم ، تو خود ماسوله و مراکز خرید هم همه چیو در نظر گرفته بودیم ولی هیچ راه حلی برای اتوبوس نداشتیم . قول میدم برای سفر بعدی تمام تلاشمون رو بکنیم که سعادت همراهی این دوستان هم نصیبمون بشه . از همین الان هم داریم راجبش فکر میکنیم و چند تا راه حل پیدا کردیم که امیدواریم با حمایت اورگان ها این مشکل هم برطرف شه. مرسی از اینکه بودید و هستید دوستون دارم خیلی شدید ![]() RE: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - kaveh_plus - 2017/11/27 (2017/11/27, 09:03 PM)hamid نوشته است: سلام سلام سلام مرسی از خودت پسر تو بهترینی یه عشق مطلقی ![]() ![]() امثال تو زیاد وجود نداره خوشحالم که رفیقی چون تو دارم مرسی بابت همه زحماتت مرسی که باعث میشی ما دور هم بتونیم خوش باشیم ![]() RE: سفر ام اس سنتر به انزلی و ماسوله - nazaninamiri70 - 2017/11/28 ببخشید اینجا مینویسم ![]() اما دوستی که از بروجرد اومده رومیشه به من معرفی کنید ![]() ![]() |