RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - hamid - 2013/11/22
سجاد 
آقا ابراهیم از طریق پیغام خصوصی باهام هماهنگ کن
بچه ها تا فردا شب واسه ثبت نام فرصت باقیست. چون باید واسه تعداد دقیق اتاق و بیمه و اتوبوس و .... اقدام کنیم واقعا جای تمدید مهلت ثبت نام وجود نداره
پس اگه تمایل به شرکت دارید سریع تر اقدام کنید
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - یه غریبه - 2013/11/22
واییییییی
شدیم 24 نفر
بشتابیییییییییییییییییییییییییییییید   
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - chipchip - 2013/11/22
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه شدیم 25 نفر
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - م.ه - 2013/11/22
بچه ها من نفر 25 بودم بهم جایزه میدین آیا ؟؟؟؟ این همه تلاش کردم
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - chipchip - 2013/11/22
(2013/11/22, 09:17 PM)م.ه نوشته است: بچه ها من نفر 25 بودم بهم جایزه میدین آیا ؟؟؟؟ این همه تلاش کردم
جایزه 
لطفا یه لیست از چیزایی که میترسین برام پ خ بفرمایید 
هستم خدمتتون انزلی   
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - یه غریبه - 2013/11/22
بزن کف قشنگه روووووووووووووووووووووووووووووووووو   
انزلیییییییییییییییییی! ما داریم می آییم!! 
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - hamid_147 - 2013/11/22
بچه درو ببند انزلی حرکته
مسافرای عزیز
ام اس سنتریای محترم دوستای خوبم حرکته هااا کمربندتونو ببندید
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - mahdiye1989 - 2013/11/22
پس به سلامتی رفتنی شدیم,خوشحالم میبینمتون...
فقط یه سوال تخصصی?!
من هرچی فکر میکنم اسباب و اثاثیه ام توی کوله پشتی یا یه ساک کوچیک جا نمیشه!
میخوام چمدون بیارم به نظرتون مشکلی نیست? دست و پا گیرم نمیشه?
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - hessam - 2013/11/22
انشالاه به همه خوش بگذره
راستي
از طرف من در خونه سجاد يك زنگ بزنيد
ايرادي نداره ناراحت نمي شه
من و سجاد با هم اين حرفا نداريم 
فقط hamid زنگشون را نزنه ممكنه احساسات به خرج بده زنگه بسوزه
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - hamid_147 - 2013/11/23
(2013/11/22, 09:57 PM)mahdiye1989 نوشته است: پس به سلامتی رفتنی شدیم,خوشحالم میبینمتون...
فقط یه سوال تخصصی?!
من هرچی فکر میکنم اسباب و اثاثیه ام توی کوله پشتی یا یه ساک کوچیک جا نمیشه!
میخوام چمدون بیارم به نظرتون مشکلی نیست? دست و پا گیرم نمیشه? سلام
نه نیست.خبر رسیده بعضیها دوتا چمدون میارن یکی لباس یکی چکمه و چتر که ست باشه .پس راحت باش
|