RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - ashkan.b - 2016/10/15
درود
لطفا شماره ای جهت هماهنگی در اختیار اینجانب قرار دهید.
با سپاس
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - hamid - 2016/10/15
(2016/10/15, 11:07 AM)ashkan.b نوشته است: درود
لطفا شماره ای جهت هماهنگی در اختیار اینجانب قرار دهید.
با سپاس
سلام
به دلیل عدم استقبال، زمین چمن مصنوعی رزرو شده دیگه تمدید نشد
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - AMir shams - 2016/11/04
اقا سلام و خسته نباشید
من همونیم ک تو صفحه پنجم این تاپیک گفته ۱۶ سالمه و اعلام امادگی کرده ، الان ۲۰ سالمه و چهار سال گذشته خخخخ
اقا حمید لطفا خواهشا اگر امکانش هست باز پیگیری کنید برای تشکیل تیم
خیلی خیلی ممنون
جدی جدی چهار سال گذشت
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - nahid - 2016/11/04
سه سال گذشته نه چهار سال ، یا اون موقع 17 سالتون بوده یا الان 19 
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - AMir shams - 2016/11/05
(2016/11/04, 10:25 PM)nahid نوشته است: سه سال گذشته نه چهار سال ، یا اون موقع 17 سالتون بوده یا الان 19  
حالا سه سال چ فرقی میکنه
امکانش هست باز امار بگیرید ک ببینید نفرات جور میشن یا نه ؟!
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - hadisss - 2016/11/05
آقا امیر همین چند هفته پیش تیم تشکیل شد
فک کنم دو جلسه هم فوتسال برگزار شد
اما چون باز تعداد کم بود کنسل شد
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - AMir shams - 2016/11/05
(2016/11/05, 12:50 AM)hadisss نوشته است: آقا امیر همین چند هفته پیش تیم تشکیل شد
فک کنم دو جلسه هم فوتسال برگزار شد
اما چون باز تعداد کم بود کنسل شد
آها بله ، دیر رسیدم ، انشالله ک باز تشکیل میشه و دیگه کنسل نمیشه
خیلی ممنون از شما
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - امیرپوریا - 2017/03/03
دویدن زیاد خوب نیست برامون منم بیام
چون اولین بی حسی پاهامو بعد از فوتسال تو شهریور پیدا کردم
اگه ربط نداره میام
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - glassheart - 2017/03/03
چرا باید دویدن برامون بد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممکنه ی بیمار ام اس شرایطش اجازه دویدن نده ولی نسخه کلی نداره که هرکی ام اس داره ندوه
در هرصورت اگه اشتباه نکنم(که نمیکنم )این برنامه کنسل شده
RE: اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان) - hamid - 2017/03/04
این برنامه اون اوایل به دلیل عدم استقبال کنسل شد
حدود ۵ ماه پیش چمن مصنوعی رزرو شد ۱ یا ۲ ماه رفتیم که بازم تعداد بچه های مبتلا نسبت به غیر مبتلایان در حد ۱۰ ۲۰ ٪ بود که بازم کنسل کردیم و ترجیح میدم دیگه این طرح اجرا نشه
راجع به دویدن هم، توضیح مریم کافی بود فقط در ادامه ش بگم که گروه کوهنوردی کاری فراتر از دویدن انجام میده و در این ۵ سال هیچ اتفاق بدی برای بچه ها رخ نداده و درصد بچه های مبتلا در این گروه کم نیست و تقریبا استقبال میشه
|