مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: اخبار مربوط به اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +---- انجمن: اخبار داخلی (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D9%86%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85) صفحه ها:
1
2
|
مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - hamdam - 2012/02/05 مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم در روزهای اخیر اخباری حکایت از افزایش کم سابقه نرخ داروها بهویژه داروهای کمیاب در مراکز فروش دارو در داروخانههای هلال احمر، ۱۳آبان و ۲۹فروردین داشت. در حالیکه عده ای نوسان نرخ ارز را دلیل این امر می دانستند اما وزارت بهداشت و سازمان دارویی و غذایی کشور به طور رسمی افزایش قیمت دارو را اعلام نکرد. این موضوعی است که “حسینعلی شهریاری” رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز آن را تائید کرده و میگوید وزارت بهداشت مصر است که قیمت دارو افزایش نیافته است؛ با این وجود متصدی یکی از داروخانههای تهران افزایش قیمت تمامی دارو حتی داروهایی که مشمول یارانه میشد و نباید قیمت آن افزایش مییافت را تایید میکند و از گران شدن مجدد داروها د ر۶ ماهه دوم سال نیز خبر میدهد، وی در گفت وگو با مهر در پاسخ به اینکه آیا درصد افزایش قیمت دارو اعلام شده است، میگوید: درصدی اعلام نشده است و داروخانهها طبق لیستی که وزارت بهداشت ارسال میکند دارو را میفروشند. از طرفی در حالیکه به نظر می رسد تحریم سبب شود تا برخی از داروهای وارداتی دیگر وارد کشور نشوند اما رییس اتحادیه واردکنندگان دارو می گوید: در حال حاضر با وجود تحریمها، مشکل و کمبود خاصی در زمینه داروهای وارداتی نداریم. دکتر علی سبحانیان در گفت وگو با ایسنا، ادامه می دهد: بر اساس اعلام بانک مرکزی قرار است دلار ۱۲۲۶ تومان در اختیار وارد کنندگان کالا از جمله واردکنندگان دارو به وفور قرار گیرد، در غیر این صورت ممکن است مشکلاتی در زمینه تهیه دارو به وجود آید. داروهای مبتلایان به سرطان، ام.اس، بیماریهای مغز و اعصاب و پوکی استخوان وارداتی هستند. خبر آنلاین RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - # پریسا # - 2012/02/05 فکر کنم دیگه آب از سرمون گذشته هر چه پیش آید خوش آید RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - ساغر - 2012/02/05 خب راست میگن .قیمت دارویی که از خارج میاد همونه ،تغییری نکرده.مسئولین محترم بیمه هستن که سهم بیمه رو کم کردن و مصرف کننده باید سهم بیشتری بپردازه.به هر حال اونام میخوان زن و بچه نون بدن.ماهم باید درکشون کنیم RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - neda.n - 2012/02/06 به نظر من حق گرفتنیه . مگه چند تا بیمار ام اس تو این مملکت هست . باید شرایط رو برای ما تامین کنند . این کمترین حقمونه . من که پزشکم معتقد به آوانکسه ، چرا باید سینوکس بزنم ؟ RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - earth - 2012/02/06 منم امروز به این نتیجه رسیدم تولید شکر در کشور بالا رفته بعضیها خیلی شکر مصرف می کنند یعنی می خورن. RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - دیبا - 2012/02/06 در حال حاضر با وجود تحریمها مشکلی نیست. چرا نمیفهمید بابا!!!!مشکلی نیست. قیمت داروها مگه افزایش پیدا کرده؟؟؟؟ پول ندارید که ندارید. دارویتان قرار است وارد نشود خوب نشود. ما مشکل نداریم. کی گفته قیمت دلار روی قیمت همه چیز اثر میگذارد خوب اروپایی ها نفت را نخرند وا مگه چی میشه؟ برکینافاسو میخره. اصلاکی میگه مشکل داریم اگه کسی جرات داره بیاد جلو بگه مشکل داریم تا ما بهش حالی کنیم RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - آذرستون - 2012/02/13 واقعا از این همه دروغ دیگه خسته شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 حواشی ام اس اینفدر که اذیت میکنه خودش اذیت نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من خودم شنیدم وزیر بهداشت و درمان گفت که .............. RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - CHAKAMEH - 2012/02/13 سلام.من گرگان هستم.2/3هفته است آونكس نيست.دكتر ميگه اكتووكس بزنم.اماراستش جرات نميكنم! نميدونم شهرهاي ديگه داروهست؟يعني ممكنه ديگه واردنشه؟ RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - ثریا - 2012/02/14 ببینید همشون دروغ گو هستن.هر وقت گفتن قیمت داروها کاهش پیدا می کنه پس مطمئن باشید یا داروها دیگه گیر نمیاد یا قیمتش چند برابر میشه. RE: مسئولان می گویند دارو نه گران شده و نه تحریم - negar7783 - 2012/04/09 چندروزه پاهام مورمورمیشه.امروزرفته بودم پیش دکترم.بعدگفتم حالا که مشهدم برم بتافرون هم بگیرم.غافل ازاینکه اون بتافرونی که من ماه پیش 94 تومن گرفته بودم حالا شد 190 تومن.تا این خبر رو شنیدم فورا مورمور دست هام هم به مورمور پاها اضافه شد.آخه بابای من فرهنگیه 190 تومن براش خیلی زیاده. آخه ما مشکل خودمون کمه که باید واسه قیمت آمپولا هم حرص بخوریم؟ |