نوشیدنی معجزه گر ترکیب هویج ، چغندر و سیب)
این نوشیدنی در زمانهای قدیم برای مدت های طولانی رایج بوده است
آقای سیتو به این نوشیدنی کاملا ایمان دارد ، او می خواهد که این مطلب به اطلاع تمام کسانی که مبتلا به سرطان هستند برسد
این نوشیدنی میتواند از بدن در مقابل رشد سلول های ناسالم محافظت نماید ، آقای سیتو قبلا مبتلا به سرطان ریه بوده است و یک متخصص طب گیاهی از وی میخواهد تا از این نوشیدنی برای درمان استفاده نماید و وی برای مدت سه ماه بصورت پیوسته از این نوشیدنی استفاده مینماید و اکنون سلامتی خود را بدست آورده و میتواند بسبب استفاده از این درمان از زندگی خود لذت ببرد و امتحان آن برای شما نیزهیچ ضرری نخواهد داشت
این نوشیدنی معجزه گر بسادگی تهیه میگردد
مواد لازم (چغند رقند ، هویج و سیب از هر کدام یکعدد )
موارد فوق را با پوست قطعه قطعه کرده و سپس با هم در آبمیوه گیری قرار داده و پس ازآ بگیری بلا فاصله بنوشید .
این نوشیدنی در در مان امراض زیر موثر خواهد :
1-جلوگیری از رشد و تکثیر سلول های سرطانی
2-پیشگیری از بیماریهای کبد ، کلیه ، لوزالمعده و همچنین درمان زخم معده
3-تقویت ششها ، جلوگیری از حمله قلبی و فشار خون بالا
4- تقویت سیستم ایمنی بدن
5- مفید برای بینایی و همچنین رفع خستگی ، خشگی و قرمزی چشم
6- برای رفع خستگی ناشی از فعالیت های فیزیکی و همچنین درد های عضلانی
7- رفع مسمومیت ، کمک به حرکات روده و رفع یبوست که در نتیجه سلامت پوست و بشاش شدن آن را نیز بهمراه خواهد داشت
8- بهبودن مشکل بوی دهان ناشی از سوء هاضمه
9-کاهش دردهای دوران قاعدگی
این معجون فاقد هرگونه اثر سوئی بوده ، کاملا مغذی میباشد و براحتی جذب بدن میگردد ضمنا برای کاهش وزن نیز مفید است
بعد از دو هفته مصرف مستمر شما متوجه اثر آن بر روی سیستم ایمنی بدنتان خواهید شد ضمنا تاکید میگردد تا ثیر مفید آن مشروط به مصرف آن بلافاصله پس ازآبگیری میباشد
بهترین زمان مصرف :
آنرا بصورت ناشتا اول صبح و یک ساعت قبل از صبحانه میل نمایید و برای اثر مطلوبتر توصیه میشود دو بار در روز یک بار صبح و یکبار قبل از ساعت 5 یعد از ظهر میل نمایید .
هرگز از انجام آن پشیمان نخواهید شد همچنین انجام آن هزینه زیادی نخواهد داشت
لطفا برای خانواده و دوستان خود ارسال نمایید
خوب اینکه سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه ....پس اگه مصرف کنیم کارمون تمومه
متعادل هر چیزی ضرر نداره که منفعتم داره
5 شربت ضد عطش
--------------------------------------------------------------------------------
در فصلهای گرم سال، تعریق بدن بالا میرود و آب بیشتری دفع میشود. البته تعریق به شرطی که طبیعی باشد، مفید است و باعث میشود تعادل آب و الکترولیتها حفظ شود و بدن با مشکلی روبه رو نشود...
--------------------------------------------------------------------------------
لازم است در فصل تابستان مرتب با مصرف آب و میوهها، مایعات از دست رفته را جبران کنیم. تجربه نیز نشان داده است که مصرف برخی شربتها یا عرقیات میتواند آب کافی به بدن برساند تا مشکل کم آبی به حداقل رسیده و فرد دچار گرمازدگی و عطش نشود. در میان آنها 5 نوشیدنی وجود دارد که بیشترین تأثیر را دارند پس برای آشنایی بیشتر با آنها، ادامه همین مطلب را مطالعه کنید.
1. شربت آبلیمو
یکی از شربتهایی که از قدیم در فصل گرم مورد مصرف قرار میگرفته، شربت آبلیمو است.
پایه اصلی این شربت، عصاره لیموترش است که با آب رقیق میشود و همراه مقدار کمی قند یا شکر مورد مصرف قرار میگیرد.
آبلیمو را به تنهایی نباید مصرف کرد زیرا آبلیموی رقیق نشده روی مینای دندان تأثیر میگذارد و باعث تخریب آن میشود. بنابراین بهتر است چه در غذا و چه در سالاد حتماً قبل از استفاده، آبلیمو را رقیق کنید.
جالب است بدانید که شربت آبلیمو جلوی گرمازدگی و عطش را میگیرد و مصرف آن در ماههای گرم و در مسافرتها، به خصوص مسافرتهای دریایی، بسیار مناسب است.
شربت آبلیمو زیانی ندارد و مصرف آن در هر سنی توصیه میشود.
آبلیمو خواص متعدد دیگری هم دارد که عبارتند از ضد تصلب شرایین، کاهشدهنده کلسترول، ضد برخی سموم از جمله تریاک، ضدتب و ضد کمبود ویتامین C.
2. خاکشیر
شربت دیگری که خاصیت ضد عطش و گرمازدگی دارد، خاکشیر است. از قدیم به تجربه از شربت آن با آب سرد و کمی شکر در نواحی گرم به خصوص در فصل تابستان برای رفع عطش استفاده میکردهاند.
درباره خاکشیر باید اضافه کنیم که روی دانه آن موادی به نام لعاب وجود دارد. لعاب میتواند چند برابر وزن خود آب جذب کند و متورم شود و به شکل ژله درآید.
به این ترتیب، وقتی خاکشیر با آب مخلوط و کمی شکر هم به آن اضافه میشود، هم خوشمزه خواهد بود و هم لعاب آن منبعی برای آب بدن است.
نباید فراموش کرد که هر دانه خوراکی که مانند خاکشیر لعاب داشته باشد، میتواند به همین شکل عمل و کمبود آب بدن را جبران کند.
3. تخم شربتی
جالب است بدانید که تخم شربتی دانه گیاه ریحان خوراکی است. این دانهها درشتتر از خاکشیر و سیاه رنگ هستند.
وقتی تخم شربتی داخل آب ریخته میشود، روی آن لایهای ژلهای تشکیل خواهد شد. شربت آن ضد گرمازدگی و ضد عطش است و میتوان گفت تخم شربتی و خاکشیر تقریباً خواص یکسانی دارند.
در ضمن، خاکشیر و تخم شربتی خاصیت مسهل و ملین داشته و مصرف آنها برای جلوگیری از یبوست که در تابستان شایع میشود، مناسبتر است.
4. عرق بیدمشک
بیدمشک نوعی بید است ولی این درخت در اول بهار و قبل از آنکه برگ بدهد، گلهای زیبا و خوشبویی دارد. عرق بیدمشک از گلهای این نوع بید که در ارومیه بسیار زیاد است، تهیه میشود.
گلاب که همان اسانس گل محمدی است، خواص دارویی زیادی دارد، از آن جمله میتوان به ضد اسهال، ضد التهاب، افزایشدهنده میل جنسی، ضد نفخ، مقوی قلب، خلطآور، مقوی معده و اشتهاآور بودن آن اشاره کرد
گاهی از عرق بیدمشک بدون رقیق کردن استفاده میشود که خواصی نظیر تقویتکننده، آرامبخش، ضد گرمازدگی و مقوی قلب دارد. گاهی نیز به صورت شربت آن را رقیق و مقداری شکر به آن اضافه میشود.
عرق بیدمشک علاوه بر ضد عطش بودن، خاصیت آرامبخشی و تقویت قلب نیز دارد و مطالعههای اخیر خواصی را که از قدیم به تجربه به آن نسبت میدادند، از نظر علمی به اثبات رساندهاند.
5. گلاب
گلاب در حقیقت نوعی عرق گیاهی است که از گلبرگهای چند نوع گل محمدی تهیه میشود. گلاب ایرانی که به ویژه در ناحیه قمصر کاشان تهیه میشود، بسیار معروف است. گلاب که همان اسانس گل محمدی است، خواص دارویی زیادی دارد، از آن جمله میتوان به ضد اسهال، ضد التهاب، افزایشدهنده میل جنسی، ضد نفخ، مقوی قلب، خلطآور، مقوی معده و اشتهاآور بودن آن اشاره کرد.
در ضمن، گلاب به برخی محصولات مثل فالوده، بستنی یا برخی شربتها افزوده میشود. گاهی نیز خود گلاب به شکل رقیق به حالت شربت به مصرف میرسد. این مایع در عین حال که خواص نامبرده را دارد در پیشگیری از عطش و گرمازدگی هم موثر است.
غیر از این 5 نوشیدنی، در فصل تابستان از بقیه میوهها هم برای تأمین آب بدن میتوان کمک گرفت. طالبی، خربزه و هندوانه جلوی گرمازدگی و عطش را میگیرند و آلبالو، هلو و آناناس نیز از میوههایی هستند که هم به شکل طبیعی و هم به شکل عصاره و رقیقشده میتوانند در روزهای گرم تابستان مفید باشند.
بخش تغذیه و آشپزی تبیان
زمانی كه چند برش لیمو ترش و چند پر از گیاهان معطر را برای ساعتی یا بیشتر در 1 لیوان آب بریزید و بگذارید برای ساعتی یا بیشتر بماند آب طعم فوق العاده ای پیدا می كند و از نوشیدن آن بسیار لذت خواهید برد .
با این نوشیدنی ها كه شامل مخلوط میوه ها یا تغییر خلاقانه لیمونادهای سنتی می باشد سر حال شوید .
1 - شربتی خنك كننده
نعنای تازه و آبلیمو این معجون معطر را سر حال می آورد . استفاده از لیمو و نعنا در تركیب این نوشیدنی باعث تازگی و طروات بخشی آن را افزایش می دهد . نعنا و لیمو را با مقداری آب گازدار مخلوط كنید .
2 - نوشیدنی هندوانه
این نوشیدنی تركیبی از پوره میوه با یخ و آب گازدار می باشد . برای خامه دار شدن آن یک قاشق پر ماست به نوشیدنی اضافه كنید و برای تزیین هم از تكه های میوه استفاده نمایید .
3 - معجون خنك كننده هندوانه
برای درست كردن این نوشیدنی هنودوانه مخلوط شده را با آب انگور سفید ،آبلیمو ، شكر ، نعنا و آب گازدار تركیب نمایید و یك نوشیدنی خوشمزه درست كنید .
4 - نوشیدنی خیار
برای مزه دار كردن و شیرین كردن آب از لیمو ، خیار و نعنای تازه استفاده نمایید و یك نوشیدنی خوشمزه و متفاوت تهیه كنید .
5 - نوشیدنی توت و انبه
تركیب آب گازدار با طعم توت با میوه های تازه نوشیدنی شیرین و خنكی می شود كه در تركیبش از شكر استفاده نشده است .
6 - چای سبز هلو – نعنا
اضافه كردن نكتار هلو و نعنای تازه تغییری در طعم این چای كم شیرین ایجاد می كند .
7 - چای انبه نعنایی
این آیس تی با طعن انبه و نعنا را مقداری شیرین كنید .
8 - خنك كننده با طعم انواع توت
این خنك كننده آكنده از توت فرنگی ، تمشك و قره قاط ( تمشک آبی ) نوشیدنی خنك كننده بسیار مناسبی برای رفع عطش می باشد . برای كسب نتیجه بهتر با میوه های كاملاً یخ زده شروع كنید .
9 - آیس تی ( چای سرد ) با طعم توت فرنگی
می توانید به جای استفاده از توت فرنگی تازه از توت فرنگی های فریز شده برای این آیس تی استفاده نمایید . حواستان باشد كه از توت فرنگی های شیرین نشده استفاده نمایید .
10 - آب با طعم دلپذیر لیمو
زمانی كه چند برش لیمو ترش و چند پر از گیاهان معطر را برای ساعتی یا بیشتر در 1 لیوان آب بریزید و بگذارید برای ساعتی یا بیشتر بماند آب طعم فوق العاده ای پیدا می كند و از نوشیدن آن بسیار لذت خواهید برد . از اضافه كردن شكر به این نوشیدنی خوداری نمایید . این نوشیدنی برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد .
11 - آیس تی نعنایی
با استفاده از این چای میوه ای با طعم پرتقال و لیمو به همراه نعنا در تفریحات بیرونی از منزل تشنگی اعضای خانواده اتان را برطرف نمایید .
12 - چای تمشك داغ و ادویه دار
این نوشیدنی طعم بسیار خوبی دارد و رنگ قرمز یاقوتی آن بسیار چشم نواز است . تمشك های فریز شده ( در صورتی كه فصل تمشك تازه تمام شده باشد و به تمشك تازه دسترسی نداشته باشید ) این امكان را فراهم می آورد تا در هر زمانی از سال از نوشیدن این چای عجیب لذت ببرید . با اضافه كردن تمشك به چایتان كمی از طعم های معمولی چون پرتقال و ادویه فاصله بگیرید .
منبع: سیمرغ
لیمو و یا برشی از لیمو که در آب بمونه رو شنیده بودم که خیلی خوش طعم میشه ، باید امتحان کنم.
آب هندوانه مخلوط با ماست خیلی سرده ، شاید ام اسمون عود کنه ولی تو فیلم دیدم کره ای ها می خورن ، نمیدونم چرا اونا هیچیشون نمیشه ؟!
آب گاز دار هم نباید خوب باشه ، نوشابه گاز دار خوب نیست.