وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
آغاز پرداخت افزایش قیمت داروی بیماران خاص از امروز

تراز: عضو هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی از پوشش افزایش قیمت داروها برای بیماران خاص (سرطانی، ام اس و ...) تحت پوشش این سازمان خبر داد و گفت: از ۱۵ تیرماه سال جاری افزایش قیمت داروی بیماران خاص تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی از سرجمع اعتبارات حوزه درمان این سازمان پرداخت می‌شود.


به گزارش تراز به نقل از ایسنا، صمدالله فیروزی ، با اشاره به اینکه افزایش قیمت داروها در سال جاری رقمی در حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان بار مالی مضاعف به سازمان تامین اجتماعی تحمیل می‌کند، اظهار کرد: اگر قرار باشد افزایش قیمت داروها همانند گذشته تحت پوشش سازمان قرار گیرد و بیمه شده همان مبلغ فرانشیز خودش را بپردازد، باید بار مالی ۱۲۰۰ میلیارد تومانی به بودجه سازمان اضافه شود.



به گفته وی، علت پوشش افزایش قیمت داروی بیماران خاص تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، نیازمند بودن و شرایط خاص و وضعیت ویژه این بیماران است.



وی افزایش قیمت دارو در سال جاری را موضوعی کاملا بدیهی دانست و گفت: از معاونت درمان سازمان خواسته‌ایم موضوع قیمت افزایش داروها را بررسی کرده و به صورت دقیق بار مالی مضاعفی که از این طریق به سازمان وارد می‌شود را گزارش کند.



این عضو هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی افزود: معاونت درمان سازمان مکلف شده بار مالی ناشی از افزایش قیمت عموم داروها را به هیات مدیره گزارش کند تا بتوانیم برای این موضوع چاره‌ای بیندیشیم.



فیروزی با اشاره به اینکه تاکنون منشا تامین اعتبار دارو، ارز یارانه‌ای توزیع شده بود، خاطر نشان کرد: با توجه به حمایت‌های صورت گرفته و نیز از طریق ارز یارانه‌ای توزیع‌شده به شرکت‌های تولید دارو، قیمت داروها با رقم مناسب و متعادلی در اختیار مردم قرار می‌گرفت و سهم فرانشیز بیمار مراجعه‌کننده در قبال مبلغی که بیمه‌ها پرداخت می‌کردند، متناسب بود.



وی در ادامه با تاکید بر اینکه جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی شامل ۳۵ میلیون نفر از جمعیت کشور می‌شود، عنوان کرد: تمامی هزینه‌های بازنشستگی و درمان سازمان از طریق حق بیمه از محل‌های مختلف به سازمان پرداخت می‌شود.



این عضو هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی پرداخت حق بیمه توسط کارفرما، شرکای سازمان و سایر افرادی که باید به سازمان حق بیمه پرداخت کنند را واجب‌ترین اقدام در سازمان تامین اجتماعی دانست و بیان کرد: دولت به عنوان کسی که پرداخت حق بیمه را در قبال افراد و گروه‌های مختلف تحت پوشش خود تعهد کرده است، موظف است.



به گفته فیروزی، مشارکت دولت در پرداخت حق بیمه سه درصد است که چه به صورت مستقیم و چه به صورت تعهد کارفرمایی برای افراد تحت پوشش پرداخت می‌شود.



وی منابع مالی سازمان را متاثر از عدم پرداخت‌های ناشی از حق بیمه دانست و گفت: طبیعتا زمانی که حق بیمه و پرداخت‌های آن به درستی انجام نگیرد، اثر آن بر جیب مردم خواهد بود، بنابراین واجب‌ترین کار پرداخت حق بیمه از سوی همه کارفرمایان، شرکا و افرادی است که موظف به پرداخت حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی هستند.
یک جوری هم بیان میکنند در رسانه ها که مردم متوجه نمیشوند باید پول اضافه بدن یا کمتر؟

الان من خودم متوجه نشدم یهمون مابه التفاوت دارو رو پس میدن ؟

دارو ارزون شد؟

دارو بیمه شد ؟

هرکی متوجه شد به منم بگه لطفاHuhHuh
فقط بازی با کلماته
آخرش توجه می شی باید پول اضافه شده را شما بدید
این مرض ندادنه-همون کسایی که ادعای کمک رو دارن از همه پست ترن-
ام اس که نمیکشه
ام اس اورژانس نیست
ام اس آرومه
این نا مسلمون ها باید طرفشون حتما با خاک کوچه یکی بشه تا بفهمن که بتا فرون دارو بوده.
هر کسم حرف میزنه سری انگشت شون رو میکنن تو حلق آدم که تو الان فکر کردی چگوارا هستی؟ هی میزنن تو صورت آدم که چکارهای
یکی نیست بگه تو چکارهای
سروش جان
خودت را ناراحت نکن خدای ما بزرگتر از این حرفهاست agreement2
تا خدا با ما هست مهم نیست که اینا باشند یا نباشندSmile (16)wink2
توی مملکت ما چیزی به نام ضرر یا کم شدن درآمد برای شرکتهای بیمه اصلا معنی نداره.
و البته این از نظر شرع هم درست نیست.
توی رانندگی، دارو و درمان، بازنشستگی، بیکاری و .... هر جا بیمه میبینه باید بیشتر خرج کنه چند برابرش رو از جیب مردم میکشه بیرون.
برای همین چیزی به اسم حمایت از طرف بیمه وجود نداره.
ضرر که نمیکنن، فی سبیل الله هم که کار نمیکنن.
پس این پول یا باید از جیب ما بره یا دولت کاری بکنه.
وگرنه بیمه فقط نقش مرده خور رو بازی میکنه.
کد خبر: 2091958
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۴/۱۶ - ۱۴:۵۷
وزیر بهداشت اعلام کرد؛
فراخوان بیماران خاص و صعب العلاج برای پرداخت یارانه دارو
وزیر بهداشت گفت: کسانی که پس از 25 اردیبهشت داروی گرانقیمت خریداری کرده اند از طریق سامانه ۱۴۹۰ اطلاع دهند تا مابه‌التفاوت قیمت آن را به آنها برگردانیم.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدحسن طریقت منفرد گفت: از طریق تماس بیماران خاص و صعب‌العلاج با سامانه 1490 و همچنین بررسی پرونده‌های آنان در بیمه و وزارت بهداشت افرادی که این داروها را تهیه کرده‌اند شناسایی شده و این مابه‌التفاوت به آنها برگردانده می‌شود.

وی افزود: اگر بیمه‌ها حدود 10 تا 30 درصد قیمت دارو را پرداخت می‌کردند و پس از گران شدن این تفاوت را قائل نشدند وزارت بهداشت مابه ‌التفات گرانی دارو را به بیماران می دهد.

وزیر بهداشت در مورد کمبودهای دارویی نیز گفت: کمبود دارویی در مورد داروهایی است که مشابه ایرانی دارند و اینها در قالب داروهای وارداتی محاسبه می‌شوند و به مردم اطلاع می‌دهیم که می‌توانند با سامانه تماس بگیرند و کمبودها را گزارش دهند.

طریقت منفرد گفت: برخی داروها نیز که با کمبود مواجه شد جزو فهرست دارویی کشور نیست و حتی این داروها در کشورهای دیگر نیز در مراحل آزمایشی قرار دارد، بنابراین ورود آنها به کشور اشتباه است و کاری برای آنها نمی‌شود کرد و در گمرک می‌ماند.

وزیر بهداشت گفت: کم و زیاد شدن دارو امری طبیعی است، در مجموع 30 قلم دارو ممکن است با کمبود مواجه شود که امیدواریم این مشکل نیز برطرف شود.
http://khabarfarsi.com/ext/5816452
تصمیمات جدید درباره چگونگی پرداخت مابه‌التفاوت افزایش قیمت دارویی بیماران خاص
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۲۴
نحوه پرداخت یارانه داروهای بیماران خاص به سازمان‌های بیمه گر در جلسه‌ای با حضور مسئولان وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه و سازمان‌های بیمه گر، بررسی و مشخص شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این جلسه موضوع پرداخت یارانه 53 قلم داروی بیماران خاص شامل؛ هموفیلی (شش قلم)، بیماران تالاسمی (سه قلم)، بیماران پیوندی (هفت قلم)، بیماران نقص تنفسی و ایدز (دو قلم)، داروهای رادیوتراپی (هشت قلم)، بیماران دیالیزی (11 قلم)، نوزادان نارس (یک قلم)،‌ بیماران متابولیک (15 قلم) مورد بررسی قرار گرفت.



در این جلسه مقرر شد بر اساس قیمت مصرف کننده فرانشیزی که قبلا توسط سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شد همچنان توسط آنها پرداخت شود و کل مبلغ یارانه پرداختی (مابه‌التفاوت قیمت مصرف کننده سهم بیمه و حاشیه سود) توسط سازمان غذا و دارو بر اساس پوشش جمعیتی هر بیماری به سازمان بیمه گر مربوطه پس از تایید وزارت کار و رفاه اجتماعی شامل بیمه‌های تامین اجتماعی، بیمه سلامت، بیمه نیروهای مسلح و بیمه خدمات درمانی کمیته امداد امام خمینی (ره) به صورت ماهیانه پرداخت شود.



به گزارش ایسنا، قرار است که پرداخت‌ها بر اساس محاسبه و تفکیک سازمان‌های بیمه گر انجام گیرد به نحوی که هزینه پرداختی بیماران نسبت به زمان حاضر افزایش پیدا نکند.



در ادامه جهت اجرایی شدن صورت جلسه مقرر شد که تفاهم نامه اجرایی تنظیم و به امضای وزرای کارو رفاه اجتماعی و نیز بهداشت برسد.



قرار بر این است ما به التفاوت نرخ ارز مرجع مبادلاتی که در اختیار سازمان غذا و دارو قرار گرفته و می‌گیرد با توجه به توزیع جمعیتی سازمان‌های بیمه گر که توسط وزارت کار و رفاه اجتماعی اعلام می‌گردد به صورت ماهیانه در اختیار سازمان‌های بیمه گر قرار خواهد گرفت.



در این جلسه رییس سازمان غذا و دارو،‌معاون دارویی سازمان، مدیر کل بیمه‌های سلامت وزارت رفاه، مدیرکل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی، معاون دفتر بیمه‌های سلامت وزارت رفاه، عضو هیات رئیسه سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح و مدیر کل دفتر نظارت دارو و مواد مخدر حضور داشتند.



محمدباقر هوشنگی مدیر کل بیمه‌های سلامت وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی درباره این جلسه با بیان اینکه موضوع یارانه بیماران خاص در اولویت کاری قرار گرفته است، به ایسنا گفت: پس از بیماران خاص، در ادامه یارانه داروی مابقی بیماران در دستور کار قرار خواهند گرفت.
http://www.arshnews.ir/vdccimqo.2bqpx8laa2.html
سلام ميخواستم بگم با سامانه 1490تماس گرفتم و اظهار داشتند در صورتيكه قبل از خريد دارو به ما اطلاع ميداديد شايد ميتونستيم مابه التفاوت را به شما پرداخت كنيم ولي حالا كه دارو رو خريداري كرديد قابل پرداخت نيست.به نظر شما موضوع جالبي نيست آدم بايد علم غيب داشته باشه تا بتونه مابه التفاوت دارو رو دريافت كنه.confused
من زنگ زدم 1490. حدود 30 دقیقه فقط منو از اینور به اونور وصل می کردن. برای 10 نفر توضیح دادم که برای چی تماس گرفتم. اما نمی دونم چرا همش به قسمت مربوطه- به قول خودشون- وصل نمی شدم.توی هر قسمت هم حداقل 30 نفر جلو م بودن. بعد از کلی انتظار تا نوبتم بشه، باز این چرخه اتصال به قسمت مربوطه ادامه داشت. آخر سر هم عطا ش رو به لقاش بخشیدم و قطع کردم.
فقط یه بار دیگه یادم اومد اینجا تنها چیزی که مهم نیست وقت آدماست. وقتی ماه پیش من 1,600 پول دارو دادم، دکتر طریقت کجا بود که حالا باید مثل ... بیوفتم دنبالشون تا چیزی که به گفته ی خودشون "حقمه" رو بهم بدن؟! من که می دونم قرار نیست چیزی به ما بدن، ولی کاش یکم شجاع باشیم و اینقدر راحت خودمون رو فرشته جا نزنیم.
مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان....
صفحه ها: 1 2 3 4 5