وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: تحقیق برای درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی درایران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
نه نداره.حالا چه دکتر وزیری تبار ادعا کنه چه هرکس دیگه ای 100% این ادعا کذب هست.
روش سلول های بنیادی فقط به دو صورت "تزریق" و "کاشت" انجام میشه و درمان بسیار پیچیده ای با نرخ مرگ و میر حدود 5% (تا چند سال پیش البته) که خوشبختانه در حال حاضر به زیر 1% رسیده هرچند بستگی به تجهیزات مکان ارائه دهنده داره تا جایی که در برخی بیمارستان ها نرخ مرگ و میر ناشی از این روش 0% هست.البته منظورم فرم دومش یا همون "کاشت" هست و نه "تزریق".
در خارج از همین طریق شنیدم عمل میکنن اما کجاست نمیدونم
به امید امدن داروی خوراکی دیگه داریم شبیه ابکش می شیم agreement2agreement2
يکشنبه 01 دي 1392
روش جدید کشت سلول های بنیادی درمان بیماری دستگاه عصبی شناسایی شد
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه دامغان از شناسایی روش جدید کشت سلول های بنیادی بالغ برای درمان بیماری دستگاه عصبی توسط پژوهش گران این دانشگاه خبر داد.
ˈمحمدتقی قربانیانˈ گفت: این روش پس از سه سال صرف وقت توسط تیمی از محققان و پژوهشگران دانشکده زیست شناسی دانشگاه دامغان شناسایی و ارائه شده است.

وی که سرپرستی این تیم را بر عهده داشته است افزود: این روش برای درمان بیمارانی نظیر ام اس، آلزایمر، پارکینسون و ضایعات نخاعی استفاده می شود.

وی با بیان اینکه در این روش درمانی از سلولهای بنیادی عصبی و مزانشیم استفاده می شود اظهار داشت: برای ارائه این طرح علمی 220 میلیون ریال از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص یافته است.

به گزارش ایرنا، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه دامغان با اشاره به اینکه ستاد توسعه سلول های بنیادین کشور نیز برای اجرای این طرح کمک کرده است افزود: نتایج این پژوهش در مقالات علمی ارائه است.

سلولهای بنیادی از لحاظ منشاء به دو دسته عمده سلولهای بنیادی جنینی و سلولهای بنیادی بزرگسالان تقسیم می شوند.

از مهمترین سلولهای بنیادی بزرگسالان که امروزه توجه بیشتر محققین را به خود جلب کرده است می توان به سلولهای بنیادی مزانشیم اشاره کرد.

سلولهای بنیادی مزان شیمی در ترمیم بافتهایی با منشاء مزانشیمی مثل استخوان، غضروف، ماهیچه، تاندون و چربی شرکت می کنند و البته این سلولها به عنوان سلولهای حمایت کننده برای سلولهای هماتوپویتیک در مغز استخوان نیز هستند.
http://www.bonyannews.ir/%D8%A7%D8%B1%D8...%AF-1.aspx
تو ایران توسط موسسه رویان یه طرح تحقیقاتی سلولهای بنیادی برای ام اس انجام شد اگه اشتباه نکنم حدود 30 نفر داوطلب داشت.
اتفاقاً از بچه های سایت هم تو این طرح بودن
کسی خبر نداره که نتیجه اش چی شد و الان تو چه مرحله ای هست؟
من توی اخبار علمی شبکه4 درباره درمان بیماری های عصبی ام اس و آلزایمر و .... با سلولهای بنیادی خبر شنیدم!

(2013/12/23, 11:30 AM)ابراهیم نوشته است: [ -> ]تو ایران توسط موسسه رویان یه طرح تحقیقاتی سلولهای بنیادی برای ام اس انجام شد اگه اشتباه نکنم حدود 30 نفر داوطلب داشت.
اتفاقاً از بچه های سایت هم تو این طرح بودن
کسی خبر نداره که نتیجه اش چی شد و الان تو چه مرحله ای هست؟

منم اگه خبر داشتم میرفتم داوطلب میشدم!کلاً دوس دارم واسه طرح های جدید داوطلب شم بلکه یکیش درمان قطعی باشه و همه راحت بشن!
ریحانه جان آدرس و راه ارتباط با شرکت رویان رو نتونستم پیدا کنم اگه برات زحمتی نیست باهاشون تماس بگیر و خبرش رو به ما هم بده حتی اگه پ خ هم شد ممنون میشم
من بودم که تو طرح سلول بنیادی رویان شرکت کردم. حقیقتش تاثیر خاصی نداشت. الآن حدود یک سال گذشته که از طرح خارج شدم. یعنی دو سال پیش تزریق کردم. احتمالا بهبودی که احساس می کردم، به خاطر تلقین بوده. ولی مطمینا بیشتر رو سلول بنیادی کار می کنن و بالاخره جواب میده. محل تزریق و دفعاتش هم باید مهم باشه. یعنی غیر منطقیه بگیم فلان دارو باعث آزاد شدن سلول بنیادی در بدن میشه و اون سلولها هم میرن ام اسو خوب می کنن.
مینا خانم شما خودت از طرح خارج شدی؟ یا طرح به شکست برخورد؟
شاید قسمت شما دارونما شده بود؟ و هنوز مطالعات ادامه داره.......؟
چیزی که پژهشکده رویان انجام میده اینه :

[تصویر:  26484456165468591520.jpg]

من خودم بارها به پژوهشکده رویان و شخص دکتر وثوق ایمیل زدم و در مورد تحقیقشون سوال پرسیدم اما متاسفانه پاسخی دریافت نکردم. ظاهرا در این مطالعات از داروهای شیمی درمانی استفاده نشده پس من انتظاری برای متوقف کردن بیماری ندارم. روش های اینچنینی( مانند MSC) معمولا به منظور کاهش التهاب و ترمیم میلین استفاده میشوند و نه توقف بیماری.
از اونجایی که از سلول های مزانشیمی استفاده شده پس این روش MSC هست که پیش از این در مکان های مختلفی در دنیا مطالعاتی روش انجام شده.

پژوهشکده رویان
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17