وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: سم و کود کشاورزان ، باعث بروز بیماری.شیوع ام اس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
91/09/30

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان:
پژوهش‌ها از اسارت امتیاز خارج شود / مجله آی.اس.آی دامی برای انتشار پژوهش‌ها


خبرگزاری فارس: رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اینکه در بسیاری از مواقع ما نردبان ترقی برای پژوهش‌های خارجی‌ شده‌ایم، گفت: مجله آی.اس.آی به دامی برای انتشار پژوهش‌ها تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رضا صفی‌آریان ظهر امروز در آئین اختتامیه هفته پژوهش با بیان اینکه هفته پژوهش امسال از رنگ و بوی خاصی برخوردار بود، افزود: استکبار جهانی 32 سال است که با تحریم‌های مختلف به دنبال سنگ‌اندازی در پیشرفت‌های ایران اسلامی است که این امر هر چند ضعفی ایجاد نکرده بلکه به نفع کشور ما بوده است.

وی با بیان اینکه دشمن از وابستگی به نفت به عنوان آخرین حربه خود استفاده کرد، گفت: امروز ما به جایی رسیده‌ایم که بدون درآمد نفتی سر پا ایستاده و خللی در پیشرفت و توسعه کشور ایجاد نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به اهمیت پژوهش در مقابله با تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: اگر پژوهش‌های ما هدفدار شود هر ریال ما با برنامه‌ریزی هزینه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از پروژه‌های ما که بدون برنامه‌ریزی شروع شده و ناتمام می‌ماند، باید قانونمند و هدفدار شود چرا که بسیاری از هزینه‌های گزافی که در حال حاضر زندگی ما را احاطه کرده است، به علت هجوم سبک غربی به زندگی‌ها است.

صفی‌آریان با تأکید بر اینکه در بسیاری از مواقع ما نردبان ترقی برای پژوهش‌های خارجی‌ شده‌ایم، افزود: پژوهش‌ها باید از اسارت امتیاز خارج شود چرا که امروز مجله ISI به یک دام برای انتشار پژوهش‌ها تبدیل شده است که چاپ مقالات ما دردی از ما را درمان نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه امروز طلای سبز با وجود فواید بسیارش در مواردی نیز موجب بروز مشکلاتی در استان همدان شده است، افزود: امروز در استان همدان 2 هزار معلول قطع نخاعی داریم که نیمی از این معلولان حاصل سقوط از درخت گردو است که تاکنون در این حوزه هیچ کس تحقیق و پژوهش نداشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به سم و کودی که کشاورزان استفاده می‌کنند، یادآور شد: امروز این سموم موجب بروز بیماری‌هایی در بین مردم شده است به طوری که بیماری ام اس اکنون روند رو به رشدی پیدا کرده است.
وی با اشاره به مصرف زیاد و بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ در کشور ما اظهار کرد: امروز آنتی‌بیوتیک‌هایی که ما در دامداری و مرغداری استفاده می‌کنیم بسیار مضر و به بافت حیوان وارد می‌شود که در خارج از کشور این آنتی‌بیوتیک‌ها با ترس و لرز تجویز می‌شود که لزوم توجه پژوهشی به این امر احساس می‌شود.

صفی‌آریان در پایان ابراز داشت: امیدواریم این کشور با همه سنگ‌اندازی‌های استکبار بتواند به پیشرفت خود ادامه دهد و الگویی برای کشورهایی باشند که آن‌ها نیز با نفس شهدا بیدار شوند.
سموم کشاورزی، مهمترین عامل بروز سرطان بعد از عفونت‌ها
رییس دانشکده پزشکی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران از بررسی سطح سموم کشاورزی در خون افراد خبر داد و افزود: اجراي این طرح از سه ماه قبل در استان آغاز شد و پیش بینی می‌شود تا پایان سال آینده ادامه یابد.
دکتر قاسم جان بابایی در جمع خبرنگاران، مصرف سموم کشاورزی و دفع آفات نباتی موجود در سبزیجات و میوه جات را از دلایل عمده ابتلا به سرطان ذکر کرد و گفت: مهمترین عامل ایجاد سرطان بعد از عفونت‌ها، سموم کشاورزی عنوان شده است