وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(2012/01/08, 02:34 PM)آرزوعزیزی نوشته است: [ -> ]پریا جونم,اولین باری که مامانم درست کرد خیلی نرم وترد شده بود......چون منم هر بار می پختم سفت بود......وقتی پرسیدم گفتن که نمک رو آخر سر میزنن مثل پخت گوشت قرمز برای اینکه سفت نشه نمک رو آخر میزنن......
درسته نكته اينجاست كه بايد نمك اخر سر اضافه بشه اين طوري احتمال زياد ديگه سفت نباشه
من فقط از گوشت بوقلمون دوسال پیش این معجزه رو دیدم که مامانم کمرش به شدت درد می کرد اصلا نمی تونست تکون بخوره،موقع امتحانات من هم بود ، به حدی که تمام کارای خونه رو انجام می دادم و درس همزمان حین آشپزی و ظرف شستن می خوندم! نمی دونم چی شد که مامان گوشت بوقلمون خورد ، اصلا حیرت انگیز بود بلند شد و دیگه نذاشت کارا رو انجام بدم1حتی نوبت دکترایی که گرفته بود کنسل کرد!
آرزو جون مرسی از راهنماییت، اولش تفت میدین تو پیاز داغ بعد میپزید یا نه از همون ابتدا آب پزش میکنید؟
من که اولش تفت میدم بعد اب میریزم بهد میزارم بپزه حالت ته چین و معمولا 8 9 ساعت با شعله ی کم میزارم بپزه

وای خدای من چه خبره. شما چرا این قدر سخت می گیرین. یکی میگه زود پز می خواد یکی میگه 8 تا 9 ساعت میذاره بپزه!!!!!!!!!!!!!!!1
مگه چه خبره . بابا اینم گوشته .سنگ که نیست.
من مدل های مختلف می پزم:
_کباب که از خیلی خوش مزه است.
_آب پز ساده(گوشت بوقلمون رو به اضافه پیاز و هویج و اگه دوست داشتین فلفل دلمه) میزام بپزه و بعد از اینکه یه خورده مونده که پختش تموم شه نمک و فلفل و رب و آبلیمو(من آب نارنج می زنم) اضافه می کنم . حداکثر هم 2 ساعت پختش طول می کشه خیلی هم نرمه.
_مدل واویشکا: گوشت بوقلمون رو خیلی ریز می کنم.پیاز رو خلال می کنم و سرخ می کنم(با روغن زیتون که ضرر هم نداره) و بعد هویج هم که خیلی نازک و ریز شده رو با هاش سرخ می کنم و در آخر بوقلمون ریز شده رو می ریزم و تفت میدم کمی رب هم می زنم و بعد یه خورده زرشک هم میریزم در آخر نمک و فلفل و بعد کمی آب میریزم تا بپزه(یک ساعت کافیه معمولا). و بعد زعفران هم می ریزم و بعد از چند دقیقه غذا آماده است. این یکی از همه خوشمزه تر و خوشگل تره.

البته گوشت ران بوقلمون با گوشت سینه زمین تا آسمون از نظر طعم و پخت فرق داره.گوشت ران راحت تر و سریع تر پخته میشه ولی کباب گوشت سینه خوشمزه تره.
والا بوقلون من که 30 دقیقه بیشتر پختنش صول نمیکشه . من حتی نپخته چرخش کردم و باهاش کتلت درست کردم عالی شد . کبابم باهاش درست کردم محشره . اما برای آبپز نهایتا نیم ساعته نرم شده . من فقط سینه استفاده میکنم .
[quote='pinkrose' pid='166951' dateline='1326028622']
والا بوقلون من که 30 دقیقه بیشتر پختنش صول نمیکشه . من حتی نپخته چرخش کردم و باهاش کتلت درست کردم عالی شد . کبابم باهاش درست کردم محشره . اما برای آبپز نهایتا نیم ساعته نرم شده . من فقط سینه استفاده میکنم .



منم هر موقع میپزم نیم ساعته آمادهاس خیلی هم خوشمزه میشه و نه سفته و نه بوی زهم داره .

(2012/01/08, 02:58 PM)pariya نوشته است: [ -> ]آرزو جون مرسی از راهنماییت، اولش تفت میدین تو پیاز داغ بعد میپزید یا نه از همون ابتدا آب پزش میکنید؟
نه تفت نمیدم میذارم با پیاز بخار پز بشه....بعد پخت نمک وادویه اضافه میکنم.
آشنایی با خواص گوشت بوقلمون


سلامت نیوز: گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی كمی دارد كه معادل 1گرم چربی در هر 30گرم گوشت است، لذا كسانی كه دارای رژیم غذایی كم چربی هستند، می توانند از آن استفاده كنند.

150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیك موردنیاز روزانه را تأمین می كند. همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های B1 B3 B6 و B12 و اسیدآمینه تریپتوفان است.

بوقلمون كلسترول بد خون را كاهش می دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می كند، از سرطان جلوگیری می كند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد، سیستم ایمنی را تقویت می كند.
گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یك ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی كم است. كسانی كه باید غذاهای كم چرب بخورند، می توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده كنند.
حال هر یك از اثرات مفید گوشت بوقلمون بر سلامتی بدن را به طور جداگانه برایتان توضیح می دهیم.

- كاهش كلسترول بد خون:
قسمت روشن تر گوشت بوقلمون كه بدون پوست باشد، دارای چربی، چربی اشباع و كلسترول كمتری از گوشت مرغ و گاو است.

- جلوگیری از سرطان:
اسیدآمینه تریپتوفان برای فعالیت سلول های T لازم است. سلول های T یك نوع از سلول های سیستم ایمنی بدن هستند كه سلول های سرطانی را از بین می برند. در فقدان تریپتوفان، سلولT فعال می میرند.

- ایجاد آرامش و سرحالی:
ناقلین عصبی از اسیدهای آمینه تشكیل می شوند و ناقل عصبی به نام «سروتونین» از اسیدآمینه تریپتوفان تشكیل شده است. سروتونین باعث سرحالی و آرامش در بدن می شود. لذا مصرف غذاهایی مثل بوقلمون باعث سرحالی می شود.

- تقویت سیستم ایمنی بدن
مدارك زیادی وجود دارد كه نشان می دهد اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. یك مطالعه روی موش ها نشان داد كه متابولیت های تریپتوفان (مولكول های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن) اثر داروهایی را دارند كه برای كاهش علائم بیماری ام اس استفاده می شوند. بیماری ام اس یك نوع بیماری مربوط به سیستم ایمنی بدن است.

- افزایش هورمون تستوسترون
پروتئین موجود در گوشت بوقلمونی كه به طور طبیعی (بدون استفاده از مواد شیمیایی و هورمونی) پرورش داده شده است، میزان هورمون تستوسترون را در بدن آقایان، درحد مطلوب نگه می دارد. ولی هورمون هایی كه در پرورش بوقلمون های صنعتی استفاده می شوند، تولید هورمون استروژن (هورمون زنانه) را افزایش و هورمون تستوسترون را كاهش می دهند.

- بهبود كم خوابی
اسیدآمینه تریپتوفان نقش مهمی در خوابیدن دارد و باعث بهبودخواب در مبتلایان به بی خوابی مزمن می شود.

¤ هشدارها:
1- گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی كم مصرف كنند.
2- گوشت بوقلمون دارای مقدار كمی اگزالات است. لذا بیماران مبتلا به سنگ كلیه اگزالاتی، خیلی كم باید آن را بخورند.
3- بوقلمون هایی كه به طور طبیعی و ارگانیك پرورش داده می شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیكی در بدن خود ندارند.
4- تقریباً تمامی چربی بوقلمون در پوست آن است. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن تر (سفید) آن دارد. از قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را جدا كنید. همچنین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است گوشت روشن تر آن را مصرف كنند.
صفحه ها: 1 2