وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: جزئیات کاهش قیمت داروهای بیماران خاص
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
. . .

تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۰

دکتر رسول دیناروند در ارتباط با وعده کاهش قیمت داروهای بیماران صعب العلاج افزود :
از ابتدای سال ۹۱ به علت تغییر نرخ ارز داروهای تولید داخل به طور متوسط حدود ۵۰ درصد و داروهای وارداتی حدود ۱۰۰ درصد گرانتر شد و برای بیماران خاص صعب العلاج که اغلب داروهای وارداتی دارند این افزایش قیمت فشار بیشتری وارد می آورد.

به گزارش مهر وی گفت: براساس تفاهمنامه ای قرار شد از ابتدای مهر به جز اقداماتی که در گذشته بیمه ها انجام می دادند و وزارت بهداشت هم تعهد داشت که هزینه های بیماران را پوشش دهد، کار جدیدی انجام شود و آن کار این بود که ما بتوانیم سهم پرداختی بیمه ها به گونه ای اصلاح شود که سهم بیمار کاهش یافته و مشابه سال قبل شود.

دیناروند افزود: در یک هفته گذشته اشکالات فنی در سیستم رایانه ای بیمه ها و نحوه اجرای آن در داروخانه ها سبب شد پوشش مورد انتظار تفاهمی که صورت گرفته، انجام نشود.

وی گفت: پس از برطرف کردن این ایرادها، از شنبه گذشته فهرست نهایی مورد تفاهم بیمه ها به آنها ابلاغ و از فهرست جدید در سامانه دو بیمه اصلی و نیروهای مسلح وارد شد و امیدواریم در یکی دو روز آینده به طور کامل اجرا شود.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: در صورت اجرای آن، تعدادی از داروهایی که اصلا مشمول بیمه نبودند قیمت آنها برای بیماران نصف می شود.

دیناروند گفت: هزینه پرداختی بیماران سرطانی به ۱۰ درصد کاهش می یابد، سهم پرداختی بیماران ام اس در خصوص داروهای تولید داخل ۱۰ درصد می شود و با حمایت دیگری که صورت می گیرد تقریبا برای بیمار دارو رایگان تمام می شود و داروهای وارداتی آنها که خیلی گران تر است با سهم پوششی بیمه ای، ۷۰ درصد می شود که این کار برای بیماران صعب العلاج آرامش بسیار خوبی به همراه دارد.

وی در خصوص نظارت بر این طرح نیز افزود: نظارتهای ما میدانی و به روز است. دیناروند گفت:‌ نزدیک به ۵۰ درصد داروهای بیماران خاص در تهران عرضه می شود از این رو کمیته ای تشکیل شده و در داروخانه ها مستقر هستند برای اینکه نحوه اجرای این کار را پیگیری کنند.

وی اظهار امیدواری کرد بیماران با خیال راحت و با قیمتهای جدید داروهایشان را دریافت کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: داروهای بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیز، پیوند، بیماران متابولیک و مبتلا به ایدز و سل به قیمت بسیار نازل و حتی رایگان توزیع می شود.

دیناروند با اشاره به اینکه برای بیماران هموفیلی ۱۵۰ میلیارد تومان یارانه دارویی پرداخت می شود و حدود ۶ هزار بیمار نیز داریم افزود: با این کار جدیدی که انجام شده هزینه بیماران غیر از بیماران خاص که درمانشان سخت است همچون ام اس، سرطان و بیماری نارسایی ایمنی اینها را هم در فهرست حمایت قرار دادیم به نحوی که پرداختی بیماران ۱۰ درصد می شود.

وی درباره دستورالعمل توزیع داروهای بیماران خاص در داروخانه گفت: دستورالعمل ما تغییر نکرده اما داروهای بیماران خاص وصعب العلاج از آنجا که گران قیمت و یارانه ای هستند نمی شود به شکل سراسری توزیع کرد و در مکانهای خاص و داروخانه های منتخب توزیع می شوند تا نظارت بر آنها جدی تر صورت بگیرد و به دست بیماران مورد نظر برسد.

دیناروند افزود : سیاست وزارت بهداشت این است که کل حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج را در خصوص حمایتهای دارویی به سازمانهای بیمه گر منتقل کند. رئیس سازمان غذا و دارو، سرانه دارویی کشور را به طور میانگین سالیانه ۷۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان حدود ۳۰ هزار تومان را بیمه ها پرداخت می کنند که هزینه های دارویی برای حداقل ۹۹ و نیم درصد مردم در حد همین ۴۰ هزار تومان است.

وی افزود: نیم درصد جامعه حدود ۲۰ درصد هزینه های دارویی را به خود اختصاص می دهند که از آنها باید حمایت شود زیرا آنها هستند که از جبران هزینه های دارویی ناتوانند و این شیوه حمایت بر روی نیم درصد جامعه که نیاز به کمک دارد متمرکز است . . .
سلام من چندروز پیش یک نفر از طرف شرکت زهراوی که شرکت تولید کننده کوپامر هست به نام آفای اگه اشتباه نکنم حکمت زنگ زده و گفته که داروی من به طور مجانی پخش میشه و اگه برای گرفتن دارو مشکلی دارید به داروخانه امام صادق اهواز برید و بگیرید البته من چون نفتیم آمپولام رو از بیمارستان نفت رایگان میگیرم ولی بعضی اوفات اسویمر میدن بعضی اوقات هم کوپامر اسویمر سوزنش اذیتم می کنه الان گفتن که می تونم برم مجانی بگیرم اگه بدونید چقدر گریه کردمsad2sad نه برای خودم برای دیگران خیلی خوشحال شدم اینقدر دعابرای آقای روحانی و وزیر بهداشت و معاونش آقای دیناروند کردم rolleyes
(2013/10/01, 12:06 PM)Saina نوشته است: [ -> ]رئیس سازمان غذا و دارو افزود: در صورت اجرای آن، تعدادی از داروهایی که اصلا مشمول بیمه نبودند قیمت آنها برای بیماران نصف می شود.


رئیس سازمان غذا و دارو گفت: داروهای بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیز، پیوند، بیماران متابولیک و مبتلا به ایدز و سل به قیمت بسیار نازل و حتی رایگان توزیع می شود.

دیناروند با اشاره به اینکه برای بیماران هموفیلی ۱۵۰ میلیارد تومان یارانه دارویی پرداخت می شود و حدود ۶ هزار بیمار نیز داریم افزود: با این کار جدیدی که انجام شده هزینه بیماران غیر از بیماران خاص که درمانشان سخت است همچون ام اس، سرطان و بیماری نارسایی ایمنی اینها را هم در فهرست حمایت قرار دادیم به نحوی که پرداختی بیماران ۱۰ درصد می شود.

فکر کنم آقای دیناروند وظیفه سازمان غذا و دارو باشه نه منت....

فقط انگار ام اس تو این همه بیماری شامل قیمت بسیار نازل و رایگان نیست

باز لااقل خدارو شکر
9 مهر ماه
داروخانه امام جعفر صادق(ع)
اکتوفرون: 1500000 تومان
میگم ببخشید پس این حرفا و خبرا چیه؟ دارو ارزون شد؟ از همینا دیگه؟
میگهههههههههه خانم هنوز برای ما بخش نامه نیومده
بخدا نمیدونم دیگه چی بگم که ناگفتنم بهتر است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این داروها ! نوسانات! مارو ازپای درمیاوردangry2
همسر من هم سینوکس رو باهمون قیمت قبلی گرفته گفتند شامل داروی شما که ارزونِ نمیشه Huh
تازه این داروخانه 29 فروردین انقدر معطلش کرده بودند که دعوا کرده گفته نمیخوام angry3 50 دقیقه نشسته تا نوبتش شه
یعنی هنوز شعور ندارن که این بیمارها تحمل این فشارها رو ندارن
کاهش قیمت 20 قلم داروی جدید بیماران خاص/ پرداخت فاز دوم یارانه دارو به بیمه‌ها
رییس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت از اضافه شدن 20 قلم داروی جدید تا پایان این هفته به فهرست داروهای حمایتی بیماران خاص و صعب‌العلاج که از مهرماه سال جاری مشمول کاهش قیمت به نرخ سال گذشته شدند، خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر رسول دیناروند درپاسخ به پرسشی پیرامون زمان آغاز مرحله دوم تخصیص یارانه دارو به بیمه‌ها، عنوان کرد: تخصیص اعتبار به بیمه‌ها طبق روال در حال انجام است.

وی با اشاره به پرداخت فاز دوم یارانه دارو به بیمه‌ها، ادامه داد:‌ تاکنون 400 میلیارد تومان اعتبار را توزیع کرده‌ایم و در آبان ماه نیز مرحله دوم توزیع اعتبار به بیمه‌ها انجام می‌شود. در واقع بناست این اعتبارات دارویی ماهانه پرداخت شوند.

افزوده شدن 20 قلم داروی به فهرست داروهای حمایتی تحت پوشش بیمه

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در حال بررسی 20 قلم داروی جدید برای اضافه شدن به فهرست داروهای حمایتی تحت پوشش بیمه برای اعطای اعتبار و کاهش قیمت آنها در این هفته هستیم، گفت: این اقلام داروهای بسیار گران قیمتی هستند که بیماران صعب‌العلاج به آن‌ها نیاز دارند. یک جلسه دو روز گذشته در این خصوص داشتیم و انشالله یک جلسه دیگر هم با حضور مدیران مربوط خواهیم داشت که به محض نهایی شدن ابلاغ می‌شود.

دیناروند درباره مشکلات دارویی بیماران «ام اس»، گفت: اقدامات خوبی برای بیماران «ام اس» انجام شده است. داروهای ایرانی این بیماران تقریبا رایگان است و داروهای خارجی هم تا 70 درصد حمایت می‌شود.
پیش از این نیز 136 قلم داروی بیماران خاص و صعب‌العلاج مشمول دریافت مابه‌التفاوت نرخ ارز شده و قیمت آنها به سال قبل بازگشته است.
خدا را شکر داروها واقعا ارزونتر از قبل شد . من بتا رو تا 1380000 تومان میگرفتم الان حدود 640.000 تومن شده
داروی بتا از 1370.000 به 640.000 تبدیل شده
نایب رییس انجمن ام اس ایران خبر داد

کاهش قیمت داروهای ایرانی «ام اس» تا 90 درصد
» سرویس: اجتماعي - سلامت
کد خبر: 92072917648
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷
53-33.jpg

نایب رییس انجمن ام اس ایران از بالا رفتن فرانشیز بیمار برای داروهای ایرانی تا 90 درصد و برای داروهای خارجی تا 70 درصد برای بیماران ام اس خبر داد.

دکتر علی صحراییان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با هماهنگی و همکاری وزارت بهداشت و بیمه‌ها سرانجام قیمت داروها کاهش یافت و فرانشیز مربوط به داروهای ایرانی تا 90 درصد و داروهای وارداتی تقریبا تا 70 درصد بالا رفت و این داروها با این میزان سهم تحت پوشش بیمه‌ها قرار گرفت.

وی ادامه داد: به طور مثال داروی بتافرون که آخرین قیمت عرضه شده به بیماران بیش از دو میلیون تومان بود به قیمت 600 هزار تومان و داروی آوونکس با قیمت 2 و نیم میلیون به 800 تا 900 هزار تومان رسیده است.

نایب رییس انجمن ام اس ایران با اشاره به اینکه علت اصلی مشکلات داروی بیماران ام اس تغییر نرخ ارز بود، عنوان کرد: از اواخر سال 91 تا سال 92 علاوه بر کمیاب شدن برخی از اقلام دارویی شاهد افزایش چند برابری قیمت‌ها بودیم که در هفته‌های اخیر به همت وزارت بهداشت و درمان و سازمان‌های بیمه‌گر این مشکلات تا حدی برطرف شده است.

صحراییان در رابطه با میزان کاهش قیمت‌ها نسبت به مهرماه سال گذشته، اظهار کرد: نرخ کنونی داروها تقریبا به قیمت آن در مهرماه سال گذشته رسیده است و اگر افرادی همچنان مشکل تهیه دارو دارند باید با حمایت‌های جانبی از سوی انجمن ام اس، سازمان‌های مردم نهاد و بنیاد بیماری‌های خاص مشکلات خود را برطرف کنند.

نایب رییس انجمن با بیان اینکه که وظیفه اصلی ما تامین دارو در بازار بوده است، عنوان کرد: دولت هفته‌های گذشته زحمات زیادی برای حل مسئله دارویی بیماران ام اس کشیده است چرا که پیش از آن قیمت داروها به حدی بود که حتی افراد با درآمد بالا نیز قادر به تهیه آن نبودند در حالی که اکنون با انجام توافقاتی بین سازمان‌های بیمه‌گر و وزارت بهداشت هزینه 2 تا 2.5 میلیون تومانی برای تهیه داروی خارجی به 600 تا 800 هزار تومان کاهش پیدا کرده است.

دکتر صحراییان دررابطه با عدم پاسخگویی انجمن در مدت زمان طولانی برای حل مسائل دارویی گفت: بیش از 30 هزار بیمار در کشور از داروهای خاص ام اس استفاده می‌کنند و تنها 70 درصد این افراد از داروهای تولید داخل و 30 درصد از آنان داروهای وارداتی مصرف می‌کنند که هماهنگی برای تامین داروی آنان مستلزم زمان بود.

به گفته وی ازهفته دوم مهرماه برخی از داروها در داروخانه‌های تخصصی همچون 13 آبان بدون مشکل خاصی به بیماران عرضه شده است