ممنون از همه ی دوستان
آره آقا ابراهیم تازگیا انگاری برای چشم هم خیلی سخت گیری می کنند
آقا حمید نکن این کارا رو خطرناکه
الهام جان، چه عالی! خوبه دکترت رو به ما هم معرفی کنی:دی
نمی دونم ناهید جان! جدیدا یکی از آشناها می گفت گواهینامه ی یه نفر رو که تنبلی چشم داشته تمدید نکردند
خودم زیاد اصراری به گواهینامه گرفتن ندارم هرچند خیلی دوست دارم و می دونم لازمه ولی اطرافیان دیوونه م کردند! هربار منو می بینند هی ازم سوال می کنند هی نصیحت می کنند. آخه نمی دونن چشم من مشکل داره منم دلم نمیخواد بهشون بگم. آدمای گیری هم هستند طوری که نمیشه دروغ بهشون گفتبعضی وقتا هوس می کنم توو روشون وایسم و بگم به شما ربطی نداره ولی آخه همینجوریشم به کله شقی و گستاخی معروفم این کارو بکنم دیگه کلا میذارنم کنار
کاش اینقدر از روی دلسوزی یا هرچی توو زندگی آدم دخالت نمی کردند آخه هرکسی خودش شرایطش رو بهتر میدونه .
آره آقا ابراهیم تازگیا انگاری برای چشم هم خیلی سخت گیری می کنند
آقا حمید نکن این کارا رو خطرناکه
الهام جان، چه عالی! خوبه دکترت رو به ما هم معرفی کنی:دی
(2014/04/19, 04:43 PM)nahid نوشته است: نیلو جون گویا کسی مشکل ضعف چشمی به شدتی که گواهینامه ندن رو نداشته .چون منم یه بار توی یه تاپیک دیگه پرسیدم شماره چشمی که برای گواهینامه دادن قابل قبوله چنده کسی جواب درستی نداد.
ولی فکر می کنم دید متوسط هر دو چشم رو حساب میکنن ، اگه اینطور باشه دید چشم قوی شما شاید بتونه جبران کنه. اینطور نیست ؟
نمی دونم ناهید جان! جدیدا یکی از آشناها می گفت گواهینامه ی یه نفر رو که تنبلی چشم داشته تمدید نکردند
خودم زیاد اصراری به گواهینامه گرفتن ندارم هرچند خیلی دوست دارم و می دونم لازمه ولی اطرافیان دیوونه م کردند! هربار منو می بینند هی ازم سوال می کنند هی نصیحت می کنند. آخه نمی دونن چشم من مشکل داره منم دلم نمیخواد بهشون بگم. آدمای گیری هم هستند طوری که نمیشه دروغ بهشون گفتبعضی وقتا هوس می کنم توو روشون وایسم و بگم به شما ربطی نداره ولی آخه همینجوریشم به کله شقی و گستاخی معروفم این کارو بکنم دیگه کلا میذارنم کنار
کاش اینقدر از روی دلسوزی یا هرچی توو زندگی آدم دخالت نمی کردند آخه هرکسی خودش شرایطش رو بهتر میدونه .
"حبابها همیشه قربانی هوای درون خودشان هستند!"