امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ديسك كمر در جوانان شيوع بيشتري يافته است
#1
ديسك كمر در جوانان شيوع بيشتري يافته است

خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمان


يک متخصص مغز و اعصاب گفت: متاسفانه در سال‌هاي اخير سن ابتلا به ديسک کمر پايين آمده و اين بيماري در جوانان شيوع بيشتري پيدا کرده است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا- منطقه کوير، دكتر رضا ابوسعيدي مهمترين علل شيوع ديسک کمر را مربوط به وضعيت نشستن و بلند کردن اجسام سنگين از زمين بدون آمادگي بيان كرد و افزود: مردم در ابتدا روي بيماري ديسک کمر بسيار حساس هستند و اين سوال براي آنها مطرح است که آيا نياز به عمل جراحي دارند يا خير؟

اين متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: اکثر موارد بيرون زدگي ديسک کمر(هرني) با انجام فيزيوتراپي، آموزش و ورزش درمان مي شوند و تنها تعدادي از آنها نياز به عمل جراحي دارند. اما از آنجا که افراد بدون آگاهي از اين مطلب دست به مداواي سنتي مي زنند مشکلات آنها نه تنها برطرف نخواهد شد بلکه بيشتر هم مي شود.

دكتر ابوسعيدي تصريح کرد: عمده انرژي ما صرف همين موضوع و قانع کردن بيماران براي رعايت نکات ضروري صرف مي شود و اگر عمل در زمان مناسب صورت نگيرد ممکن است تبعات جبران ناپذيري سلامت وي را تهديد کند.

وي اضافه کرد: دو دليل اساسي که منجر به نتيجه نگرفتن افراد از عمل جراحي مي شود عبارتند از اول اينکه مردم سعي مي کنند درمانهاي غير جراحي را امتحان کنند ( ماساژهاي غيراصولي که موجب تشديد بيماري آنها و آسيب رسيدن به سيستم عصبي آنها مي شود) و دوم اينکه بعد از انجام عمل جراحي دوباره به شيوه قبلي زندگي خود برمي گردند و توجهي به دستورات پزشک خود ندارند.

اين متخصص مغز و اعصاب خاطر نشان کرد: بيمار وقتي که درد کمر در ناحيه تحتاني داشته باشد و يا استراحت 4تا6 هفته براي او جواب ندهد با نظر پزشک جراح، عمل شده و اين عمل به ميزان زيادي باعث بهبودي وي و از طرفي کاهش خطر آسيب نخاعي مي شود.

دکتر ابوسعيدي يادآوري کرد: همان طور که ذکر شد بيمار بعد از عمل نيز بايد دستورات پزشک را رعايت کند چرا که در غير اين صورت باعث آسيب رسيدن به نخاع شده و براي بيمار بسيار خطرساز خواهدبود.

وي اظهار داشت: اگر به نخاع فرد آسيب وارد شود احتمال ترميم آن بسيار کم بوده و ممکن است فرد دچار ناتواني در راه رفتن و بي اختياري ادرار و مدفوع شود.

اين متخصص مغز و اعصاب تذکر داد: بيماران بايد توجه داشته باشند در حال حاضر درمان دارويي قطعي براي هرني ديسک کمر وجود ندارد و داروهاي موجود صرفا مسکن و ضد التهاب هستند.

دکتر ابوسعيدي تصريح کرد: بهترين درمان ديسک کمر در مراحل اوليه، کاهش وزن، پرهيز از بلند کردن اجسام سنگين، اصلاح وضعيت نشستن ، پرهيز از خم و راست شدن مکرر و انجام ورزشهايي است که منجر به تقويت عضلات شکم و کمر مي شوند.

وي در ادامه گفت: در ناحيه کمر 5 ديسک وجود دارد که ممکن است به يک يا چند تاي آنها آسيب وارد شود.

دکتر ابوسعيدي گفت: مشکلات ديسک کمر مي تواند منشاء ارثي داشته باشد اما اين مورد به ندرت ديده مي شود.

اين متخصص جراحي اضافه کرد: بيماري ديسک کمر در سنين 40تا 60سال بروز مي کند ولي متاسفانه در سالهاي اخير در قشر زير 30سال و بيشتر در ميان پسرهايي که در باشگاههاي ورزشي وزنه هاي سنگين را جابجا مي کنند يا بر اثر پرش از ارتفاعات شيوع بيشتري پيدا کرده است.

 تشکر شده توسط : # پریسا # , شهرزاد , ساغر , O#!!! , Matilat , najva , sargol , parisa2011 , شیرین
#2
قابل توحه پزشکان محترم مغز و اعصاب بخصوص جراحان مغز و اعصاب:
گاهی درمانهای سنتی خیلی خوب جواب میدن .icon_biggrinicon_biggrinicon_biggrinicon_biggrin
نمونه اش مامان خودم که 30 سال پیش بعلت بلند کردن جسم سنگین به کمردرد حاد گرفتار شد چند نفر از پزشکان حاذق جراح مغز و اعصاب همگی گفتن باید عمل بشه تا فلج نشه بعضیهاشون هم کفتن فرقی نمیکنه عمل بشه یا نه . در هر دو حالت فلچ میشه.angry3angry3
ولی با درمان صحیح گیاهی کاملاً خوب شد و حالا چند سالیه که منو جابچا میکنه. innocent0001.gifinnocent0001.gifinnocent0001.gifinnocent0001.gifinnocent0001.gif
گاهی چه زود دیر میشود.angry2angry2
 تشکر شده توسط : mehdisalimi , شیرین , نازلی
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست