امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقویت حافظه با چای سبز
#1
گزارش جهان به نقل از زیست نیوز، اخیرا پژوهشگران دریافته اند که نوشیدن چای سبز به افزایش تولید سلول های مغز و تقویت حافظه کمک می کند. به گفته "یون بای" استاد دانشگاه علوم پزشکی ارتش در چانگ کینگ چین، چای سبز به یک نوشیدنی محبوب در سراسر جهان مبدل شده است. پژوهش های مختلفی در زمینه فواید نوشیدن چای سبز برای کمک به پیشگیری از بیماری های قلبی‌عروقی انجام شده، اما پژوهش اخیر نشان می دهد که خواص شیمیایی آن می تواند بر مکانیزم سلولی در مغز نیز تاثیرگذار باشد.


دانشمندان "اپیگالوکاتچین-3 گالات" (EGCG)، یک ماده شیمیایی آلی که از ترکیبات مهم چای سبز محسوب می شود را مورد بررسی قرار داده اند. اپیگالوکاتچین-3 گالات یک آنتی اکسیدان بوده و به مقابله با بروز بیماری های دژنراتیو مرتبط با افزایش سن کمک می کند. دانشمندان دریافته اند که اپیگالوکاتچین-3 گالات تولید سلول های عصبی اجدادی که می توانند تغییر کرده و به انواع مختلفی از سلول ها مشتق شوند را افزایش دهد.


از این رو، دانشمندان معتقدند که اپیگالوکاتچین-3 گالات می تواند عملکرد شناختی را با تحت تاثیر قرار دادن نسل سلول های عصبی - فرآیندی که به نام "نوروژنز" شناخته می شود - ارتقا دهد. بر همین اساس، بای و تیم پژوهشی وی توجه خود را به بخش هیپوکامپ مغز که پردازش اطلاعات از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت را انجام می دهد، معطوف کردند.


در این پژوهش، دانشمندان از موش های آزمایشگاهی برای تعیین اینکه آیا ارتقا عملکرد سلول ها می تواند به سود حافظه و قدرت یادگیری باشد، استفاده کرده اند. دو گروه موش که یک گروه از آنها اپیگالوکاتچین-3 گالات دریافت کرده بودند، مورد آزمایش قرار گرفتند. در ابتدا موش ها به مدت سه روز برای یافتن یک پلت فرم مرئی در ماز آموزش دیدند. سپس آنها به مدت هفت روز برای یافتن یک پلت فرم پنهان آموزش داده شدند.


نتایج نشان داد موش هایی که اپیگالوکاتچین-3 گالات دریافت کرده بودند به زمان زیادی برای یافتن پلت فرم پنهان نیاز نداشته و این ماده قدرت یادگیری و حافظه آنها را با تقویت قدرت شناخت اشیا و حافظه ارتقا داده بود. در نتیجه، مشخص شده است که ماده آلی شیمیایی اپیگالوکاتچین-3 گالات به صورت مستقیم در افزایش تولید سلول های عصبی اجدادی نقش دارد. این مساله می تواند به درک بهتر از پتانسیل اپیگالوکاتچین-3 گالات و چای سبز که حاوی این ماده است کمک کرده و نقش موثری در مقابله با بیماری های دژنراتیو و از دست دادن حافظه ایفا کند.


شایان ذکر است، چای سبز فواید دیگری نیز دارد که از آن جمله می توان به کاهش خطر ابتلا به سرطان مری، کاهش خطر فشار خون بالا و کند کردن پیشرفت آلزایمر اشاره کرد.


پژوهش انجام شده درباره خواص شیمیایی چای سبز و نقش آن در تقویت حافظه و قدرت یادگیری در نشریه "مولکولار نیوتریشن اند فود ریسرچ" منتشر شده است.
 تشکر شده توسط : ساغر , سیدرضا
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهکاریی برای تقویت عملکرد niloofary 0 2,173 2017/02/28, 10:49 AM
آخرین ارسال: niloofary
  موفقیت داروی آزمایشی برای بهبود حافظه در موش مبتلا به ام اس همسر یک مشکوک به ام اس 7 5,373 2012/11/21, 09:14 AM
آخرین ارسال: joker



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان