2011/03/27, 08:36 PM
اول بزار اینو بگم : مشت که نمیتونی تو دماغم بزنی چون میدونم دلت نمیاد
من واقعا موافقم که همدیگه رو ببینیم رودر رو صحبت کنیم .
نظراتو واقعا قبول دارم ولی یه سری مسائل هست که تو این 2 سال با تمام وجود لمسش کردم به خاطر همین نمیخوام اونا تکرار بشه .
واسه همین میگم نمیخوام مطالب باز بشه . ( دیدمت کاملا واضح واست توضیح میدم )
سکته کردم !!!!!!
به جان خودم تاپیک مناسبت ها ، تولد ها و 2-3 تای دیگه تو انجمن بحث های عمومی مهم بودن !!!!
نمیدونم چه بلایی سرشون اومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدش یه جوری میگی برم سرچ کنم انگار کار خیلی دشواریه .
خوب پسر جان اگه الان نخوای واسه تاپیک سرچ کنی بعدا هم نمیتونی . چون اینجوری که تو میگی باید واسه هر موضوع یه زیر انجمن ایجاد کرد .
بعدش میگی یه مطلب رو بخوام میرم مناسب ها رو باز میکنم پیداش میکنم .
به جان خودم اگه به این راحتی ها باشه .
میخوای واسه تست فقط همین کارو انجام بدم تا بهت ثابت بشه ؟
مطمئن باش انقدر تاپیک در این زیر انجمن زیاد میشه که بازم نمیتونی مطلبت رو پیدا کنی . حتما باید سرچ کنی
از رو هوا هم حرف نمیزنم تمام اینایی که میگم رو تو سایت دیدم
سر ناظر هم بحث اعتماد نیست به خدا .
مگه من میگم مثلا به تو شک دارم ؟ من میگم اقا علیرضا شما اگه میخوای ناظر باشی حالا یا تو سایت یا پیغام خصوصی به من یا سایر مدیرا بگو که علاقه داری در امر مدیریت کمک کنی . ما میایم بررسی میکنیم میبینیم این اقا علیرضا ما شرایطش رو داره . بعد بهش میگیم باشه اقا فلان انجمن برای شما . یا نه به این دلیل و اون دلیل شما فعلا شرایطشو نداری یه خورده صبر کن .
اسم خودتم به عنوان مثال گفتما !!
من واقعا موافقم که همدیگه رو ببینیم رودر رو صحبت کنیم .
نظراتو واقعا قبول دارم ولی یه سری مسائل هست که تو این 2 سال با تمام وجود لمسش کردم به خاطر همین نمیخوام اونا تکرار بشه .
واسه همین میگم نمیخوام مطالب باز بشه . ( دیدمت کاملا واضح واست توضیح میدم )
سکته کردم !!!!!!
به جان خودم تاپیک مناسبت ها ، تولد ها و 2-3 تای دیگه تو انجمن بحث های عمومی مهم بودن !!!!
نمیدونم چه بلایی سرشون اومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدش یه جوری میگی برم سرچ کنم انگار کار خیلی دشواریه .
خوب پسر جان اگه الان نخوای واسه تاپیک سرچ کنی بعدا هم نمیتونی . چون اینجوری که تو میگی باید واسه هر موضوع یه زیر انجمن ایجاد کرد .
بعدش میگی یه مطلب رو بخوام میرم مناسب ها رو باز میکنم پیداش میکنم .
به جان خودم اگه به این راحتی ها باشه .
میخوای واسه تست فقط همین کارو انجام بدم تا بهت ثابت بشه ؟
مطمئن باش انقدر تاپیک در این زیر انجمن زیاد میشه که بازم نمیتونی مطلبت رو پیدا کنی . حتما باید سرچ کنی
از رو هوا هم حرف نمیزنم تمام اینایی که میگم رو تو سایت دیدم
سر ناظر هم بحث اعتماد نیست به خدا .
مگه من میگم مثلا به تو شک دارم ؟ من میگم اقا علیرضا شما اگه میخوای ناظر باشی حالا یا تو سایت یا پیغام خصوصی به من یا سایر مدیرا بگو که علاقه داری در امر مدیریت کمک کنی . ما میایم بررسی میکنیم میبینیم این اقا علیرضا ما شرایطش رو داره . بعد بهش میگیم باشه اقا فلان انجمن برای شما . یا نه به این دلیل و اون دلیل شما فعلا شرایطشو نداری یه خورده صبر کن .
اسم خودتم به عنوان مثال گفتما !!
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
مث افسانه بی اندازه بودی ...