2012/04/24, 12:26 AM
(2012/04/22, 08:09 PM)earth نوشته است: می شه یه خواهش بکنم؟ می شه از وقتمون بهتر استفاده کنیم؟ مثلن تاپیکی ایجاد بشه به عنوان غلط گیری متن های ارسالی. هر کس لغتی اشتباه دید بیاره تو اون تاپیک درستش رو بنویسه (از روی یک فرهنگ لغت معتبر) به عنوان مثال من نمی دونم کجا ولی یه جا نوشتم تفره که غلطه طفره درسته. البته اینجا می گم در مورد من هر کسی ذکر کنه که کجا و چه موقع اشتباه نوشتم به هیچ وجه ناراحت نمی شم. ولی در مورد دوستان دیگه می شه اسمشون رو نبرد. البته من دارم سعی می کنم تا جایی که بتونم از لغات فارسی استفاده کنم البته خیلی خیلی سخته. چون اول اینکه معادل فارسی زیبا که همه بدونند پیدا کردن سخته دوم اینکه تا آدم بخواد یه عادتی رو ترک کنه که سالیان سال بابتش هیچ ایرادی گرفته نشده سختتر.خوبه اینکه به ادبیات پارسی و نحوه نگارش لغات اهمیت بدیم و میتونیم تاپیکی هم داشته باشیم در بخش ادبی که بسیار هم آموزنده هست
ولی نظر شخصی خودم : تو همه انجمن ها (چه این سایت چه سایتهای دیگه و کلا فضای سایبر) روی لغات حساسیتی نیست بیشتر از لغات به مفهوم و هدف جمله پرداخته میشه حتی گاها به عمد هم اشتباه نوشته میشه برای جلب مخاطب به جمله
gone out
follow the white rabbit
[/b]
follow the white rabbit
[/b]