2011/07/10, 07:31 PM
سلام، با شناختی که از سعید هاشمی دارم، سعید خیلی دل بزرگ و مهربونی داره، مطمئن باشید سعید از چیزی ناراحت نشده، هر چی بوده فقط شوخی بوده و به خاطر این بوده که بچه ها سعید رو خیلی دوست دارن، سعید فوق العاده اییییی
پيشنهاد
|
||||||||||||||||||
2011/07/10, 07:31 PM
سلام، با شناختی که از سعید هاشمی دارم، سعید خیلی دل بزرگ و مهربونی داره، مطمئن باشید سعید از چیزی ناراحت نشده، هر چی بوده فقط شوخی بوده و به خاطر این بوده که بچه ها سعید رو خیلی دوست دارن، سعید فوق العاده اییییی
2011/07/22, 03:01 PM
سلام.........لطفا ظاهر سايتو يه كم جذاب تر و زيباتر كنيد..........با تشكر.............
پیشنهاد warrior پیشنهاد قشنگی بود.
من میخواستم پیشنهاد بدم یک کم از نظر حجمی سایتو سبکش کنین. چون من گاهی با موبایل میام توی سایت، اما با این سرعتا و قیمتا آدم پشیمون میشه!
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
2011/07/24, 04:27 PM
راجع به ظاهر باید بگم در فکرش هستیم ولی هیچ وقت نمیتونیم از یه فروم انتظاری همانند یک وبسایت ( portal ) رو داشته باشیم .
راجع به سنگینی سایت هم باید بگم که سایت حجمش 120 کیلو بایت هست که در بین هم نوع هاش خیلی کمه . همچنین سایت بر روی سرور های قدرتمند هاستینگ قرار داره که با امکانات سرور سرعت لود شدن صفحه خیلی بالاست . واقعا امکان کم تر کردن حجم و سرعت بیشتر وجود نداره و در مقابل زمان تغییر ظاهری سیستم به احتمال زیاد حجم سایت بالاتر خواهد رفت
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
میگم یه سری شکلک جدید به شکلک ها اضافه کنین . شکلک التماس . شکلک علامت سوال ( /-: ) . شکلک دعا . آخه مضامینی که بچه ها می نویسن خیلی جای این شکل ها رو خالی کرده ...
2011/08/09, 04:52 PM
این التماسه دیگه !!
یه زحمتی براتون دارم سر نمازایی که میخونید یاد این برادر کوچیکتونم باشید . ...
منو از دعاي خودتون بي بهره نذاريد.ممنون ... خدانگهدار همتون باشه. خدا خودش شام تاریک سپید کنه. دست طبیعت گل عمر مرا نچین.
2011/08/09, 04:59 PM
[quote='kami' pid='98664' dateline='1312896167']
این التماسه دیگه !! [/quot این کجاش التماسه این بغضه که غم و تو چشماش نشون میده
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره پس چرا هیچ بارونی تورو از من نمیشوره
2011/08/09, 05:04 PM
نه خوب .میشه اونم ازش استفاده کرد :
بطور مثال : منو تنها نذار عشقم ! خودش میفهمه التماسه !
منو از دعاي خودتون بي بهره نذاريد.ممنون ... خدانگهدار همتون باشه. خدا خودش شام تاریک سپید کنه. دست طبیعت گل عمر مرا نچین.
2011/08/09, 05:06 PM
اینم میگه منو تنها نذار عشقم بعد خودش میفهمه دارم التماسش میکنم و بهش میگم اگه تنها نذاری چقدر خوش میگذره
آنارام باشید
2011/08/09, 05:08 PM
اسمایلی متعجب نداریم فک کنم ! مگه اینو بجاش بذاریم :
منو از دعاي خودتون بي بهره نذاريد.ممنون ... خدانگهدار همتون باشه. خدا خودش شام تاریک سپید کنه. دست طبیعت گل عمر مرا نچین. |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |