2010/05/11, 09:34 AM
تولد ام اس سنتر عزیز رو بهش تبریک میگم علی الخصوص از مدیران زحمت کش این انجمن به خصوص آقاحمید و آقاسینا و آقامجید عزیز که زحمات و سختیهای این سایت رو متحمل شدند تا من و شما دوستان عزیز دور هم جمع باشیم و در کنار هم استفاده و بهره مند بشیم! کمال تشکر رو دارم هرچند این لقلقه های زبانی ما نمی تونه واقعا زحمات این دوستان رو ادا کنه!
من با اینکه ام اس ندارم اما به محض اینکه آقامجید برام معرفی کرد فی الفور ثبت نام کردم و روز بروز شاهد رونق و جمع صمیمی و خالصانه دوستان بودم همین مسئله باعث شد بیشتر در جمعتون باشم وگرنه من در حدود حداقل 10 تا انجمن عضو هستم در هیچکدومشون به اندازه این انجمن بهش سر نمی زدم چون جمعتون واقعا صمیمانه و دوست داشتنیه با اینکه دچار ام اس نیستم اما به حال تک تکتون غبطه می خورم چون روحا از من سالمترین و هرچند شما دوستان رو آزردم همین جا از همگی عذر می خوام.
تک تکتون رو دوست دارم و برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت و شادکامی دارم
من با اینکه ام اس ندارم اما به محض اینکه آقامجید برام معرفی کرد فی الفور ثبت نام کردم و روز بروز شاهد رونق و جمع صمیمی و خالصانه دوستان بودم همین مسئله باعث شد بیشتر در جمعتون باشم وگرنه من در حدود حداقل 10 تا انجمن عضو هستم در هیچکدومشون به اندازه این انجمن بهش سر نمی زدم چون جمعتون واقعا صمیمانه و دوست داشتنیه با اینکه دچار ام اس نیستم اما به حال تک تکتون غبطه می خورم چون روحا از من سالمترین و هرچند شما دوستان رو آزردم همین جا از همگی عذر می خوام.
تک تکتون رو دوست دارم و برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت و شادکامی دارم
جانم فدای امام هادی علیه السلام.
السلام علیک یا علی بن محمد الهادی