بارداری، واکسن اماس است
بارداری، بدن خانمها را از بسیاری بیماری و عوارض دور میکند و احتمال ابتلا به بسیاری از سرطانها را تا حد قابل توجهی کاهش میدهد. یکی دیگر از بیماریهایی که با به دنیا آوردن کودک میتوانید خود را در مقابل آنها ایمن کنید اماس است. بیماریام اس بر اثر یک التهاب در مغز و نخاع به وجود میآید و براساس اینکه بر چه قسمتی از اعصاب تاثیر میگذارد میتواند نقاط مختلفی را در بر بگیرد.
تحقیقی که اخیرا در بلژیک انجام شد هم همین را نشان داد. پرونده پزشکی تعداد زیادی از خانمهایی که به اماس مبتلا شده بودند را در سراسر اروپا بررسی کردند. همه بیماران از یک محدوده سنی مشابه انتخاب شده بودند. تحقیقات نشان داد خانمهایی از محدوده سنی یکسان که قبلا وضع حمل کرده بودند به طور کلی کمتر به بیماری اماس دچار میشدند. یعنی حداقل یک بار بارداری احتمال ابتلا به اماس را تا بیش از ۳۰ درصد کاهش داده بود. در میان کسانی که به اماس بدخیم مبتلا شده بودند – که معمولا به فلج منجر میشود –خانمهایی که قبلا زایمان کرده باشند، بسیار نادر بودند.
http://www.beytoote.com
٠٩:٣٥ - چهارشنبه ٢٩ آذر ١٣٩١
بيماران مبتلا به ام اس، واکسن آنفلوآنزا تزريق کنند
رييس انجمن بيماران خاص بروجردگفت:باتوجه به شيوع آنفلوآنزاي خوکي و وضعيت جسماني بيماران مبتلا به ام اس تمامي اين بيماران براي پيشگيري بيشتر واکسن آنفلوآنزا را تزريق کنند.
فرشته ياراحمدي روز پنجشنبه در جمع بيماران مبتلا به ام اس در محل شبکه بهداشت و درمان بروجرد افزود: بيماران مبتلا به ام اس به دليل مشکل در سيستم ايمني، بدن آنها آمادگي بيشتر براي ابتلا به ويروس آنفلوآنزا را دارد.
وي از تمامي بيماران خواست در شهريور ماه قبل از فرا رسيدن فصل سرما اين واکسن را دريافت کرده و نکات لازم در پيشگيري از ابتلا به آنفلوآنزا را مورد توجه جدي قرار دهند.
وي اطلاع رساني و پيشگيري را بهترين راه جلوگيري از شيوع بيماري دانست و گفت: در اين راستا شبکه بهداشت و درمان بروجرد اقدام به توزيع پوستر و بروشور کرده است.
ياراحمدي مجموع بيماران مبتلا به ام اس اين شهرستان را 140 نفر عنوان کرد و گفت: اين بيماران با داروهاي تزريقي مختلف از جمله سينوکس، آونکس و بتا فرون تحت درمان مي باشند.
در اين نشست يکي از پزشکان بروجرد به بيان مطالبي پيرامون نحوه سرايت و پيشگيري از بيماري آنفلوآنزاي خوکي مطالبي با هدف ارتقاي سطح آگاهي بيماران بيان کرد.
http://www.ms-links.org/2009/08/blog-post_1500.html
مرحله نخست آزمايش واكسن بيماري ام اس موفقيتآميز و بيخطر بود
محققان كانادايي يك واكسن آزمايشي عليه بيماري ام اس (multiple sclerosis) توليد كردهاند كه به نظر ميرسد بيخطر است و ميتواند در مغز و دستگاه ايمني اين بيماران تغييرات سودمند و مفيدي بوجود آورد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل ازايسنا، در گزارشي در اين رابطه كه در نشريه آرشيو نورولوژي به چاپ رسيده، محققان اظهار داشتند: در برخي از بيماران ظاهرا تعداد كمتري از سلولهاي دستگاه ايمني بدن هب نورونها (سلولهاي عصبي) آنها حمله ميكنند كه اين حمله سلولهاي ايمني به سلولهاي عصبي نشانه بيماري ام اس است.
اين محققان خاطرنشان كردند: مطالعات اخير نشان داده است كه واكسن مزبور در مرحله نخست آزمايش بيخطر بوده و در نتيجه محققان ميتوانند وارد مرحله دوم آزمايش واكسن مزبور شوند. مرحله دوم به مراتب مهمتر بوده و نشان خواهد داد كه واكسن مزبور در بدن چگونه عمل ميكند.
در بيماري ام اس، دستگاه ايمني بدن به اشتباه به غلافهاي چربي ميلين كه وظيفه حفاظت از سلولهاي عصبي را در مغز و نخاع بر عهده دارند، حمله ميكند.
در حال حاضر هيچ درماني براي اين بيماري وجود ندارد و آمارها نشان ميدهد كه تنها در ايالات متحده 400 هزار نفر به اين بيماري مبتلا هستند.
علائم شايع اين بيماري شامل تار شدن ديد، از دست دادن تعادل، تحليل رفتن قدرت هماهنگي، خستگي مفرط، فلج و نابينايي هستند.
اين واكسن كه BHT-3009 نام دارد در مرحله نخست بر روي 30 بيمار آزمايش شده است.
[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره