(2011/10/02, 11:58 PM)SSA نوشته است: نمی دونم والا!
میشه شماها بگین از کدوم داروخونه سینوکس میگیرین؟
و آیا حواله دارین؟
سميراي عزيز، بنده بلافاصله بعد از خواندن پست شما مبني بر دوبرابر شدن قيمت سينووكس با داروخانه 29 فروردين تماس گرفتم (6/7/90) قيمت داروي سينووكس با دفترچه تامين اجتماعي تغيير نكرده بود!!!
ضمن اينكه قيمت دارو ارتباطي به حواله نداره! شما اگر از داروخانه هلال احمر و شهيد عابديني و ... خريداري كنيد، دارو را تاييد اينترنتي مي كنند و به شما دارو مي دهند (مدارك شما قبل از دريافت اولين دارو، به تاييد سازمان اسناد بيمه تامين اجتماعي رسيده و در سيستم ثبت شده و پرونده داريد)
داروخانه 29 فروردين و ... جهت تشكيل پرونده و دريافت حواله شما را به سازماني ارجاع مي دهد كه زير نظر دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي مي باشد. (بنده يك بار بدون حواله دارو سينووكس خريدم)
داروخانه سيزده آبان و ... هم معمولا تشكيل پرونده و كارت هوشمند به شما اراده مي دهد!
و ساير داروخانه .... (هر كدام روشي دارند)
و اما روز شنبه (9/7/90) ساعت 18 به داروخانه شهيد عابديني براي دريافت سينووكس مراجعه كردم.
مسئول پذيرش نسخه گفتند : خانم ... تغييراتي در قيمت داروتون پيدا شده، لطفا براي خريد دارو دست نگه داريد!
متعجب شدم و گفتم :مهم نيست، بنده دارو رو لازم دارم! الان هم اصلا در شرايط مناسبي نيستم كه بخوام تزريق رو به تاخير بندازم!
مسئول داروخانه: دو، سه روزي ميشه كه تامين اجتماعي سهم بيمه رو كمتر و سهم بيمار رو براي هزينه دارو بيشتر كرده! ده، دوازده نفر كه از اين دارو مصرف مي كنيد، تشريف ببريد بيمه تامين اجتماعي و اعتراض كنيد و تا كاهش هزينه دارو ، خريداري نكنيد! من دارو رو به شما نمي دم!!! چند روزه هر كسي براي دريافت سينووكس مراجعه مي كنه، ميگه لازم دارم و در نهايت دارو رو گرونتر از قبل خريداري مي كنند! فقط سهم بيمه تامين اجتماعي كاهش پيدا كرده و خدمات درماني و نيروهاي مسلح و ... تغييري در سهم بيمه نداده اند!
خلاصه كه اين بار 20% از هزينه رو بجاي 10% تقبل كردم و 36500 تومان خريدم! با حميد عزيز هم تماس گرفتم و مشكل رو مطرح كردم، كه پيگيري و براي اعتراض به بيمه تامين اجتماعي با دوستان مصرف كننده سينووكس هماهنگ كنه!
از دوستاني كه مصرف كننده سينووكس (بيمه تامين اجتماعي) هستند و در چند روز اخير 20% هزينه دارو رو پرداخت كرده اند،تقاضا مي شود ، در صورت تمايل در اين تاپيك موضوع را اطلاع دهند و در اعتراض به افزايش سهم بيمار در پرداخت هزينه دارو شركت كنند!
شاد و سلامت در پناه حق باشيد
روزنامه شرق پنجشنبه 17 شهريور ماه 1390 (سال نهم - شماره 1338) - صفحه 11
تامين اجتماعي تنها تا آخر مهرماه داروهاي ا م.اس را بيمه ميكند.
شرق: مدیر خدمات اجتماعی انجمن «ام .اس» از ارزان شدن قیمت داروهای بتافرون و ربیف که جزو دارو های پرمصرف بیماران ام .اس است خبر می دهد. وی می گوید: «این کاهش قیمت موقتی است و بنا بر اعلام صندوق تامین اجتماعی این دارو فقط تا پایان مهرماه با قیمت 98هزار تومان در اختیار بیماران قرار می گیرد.»
گران شدن داروهای ربیف و بتافرون در ماه های گذشته در حالی است که عرضه دارو های ایرانی ام .اس در کشور، باعث افزایش قیمت دارو های خارجی شده و سازمان های بیمه گر را به سمت حذف یا کاهش سهم بیمه این دارو در کشور برده است. براساس آخرین اخبار رسیده از داروخانه ها و انجمن های ام .اس در کشور، در حال حاضر داروی آوونکس آمریکایی 700 هزار تومان، داروی سینووکس ایرانی 30 هزار تومان، داروی ربیف 520 هزار تومان و داروی بتافرون آلمانی370 هزار تومان است که به دلیل شانه خالی کردن سازمان های بیمه گر و تامین اجتماعی از بیمه کردن این دارو فشار مضاعفی به بیماران ام .اس وارد شده است. فاطمه هاشمی، مدیر خدمات اجتماعی انجمن «ام .اس» در این رابطه به ایسنا می گوید: مسوولان صندوق تامین اجتماعی تولید و عرضه داروی ایرانی زیفرون را علت افزایش قیمت داروی خارجی بتافرون اعلام کردند. این در حالی است که ابتدا باید بیماران، پزشکان و انجمن ام .اس با داروی زیفرون آشنا شوند، سپس داروهای قبلی مورد استفاده مبتلایان به ام .اس گران شود. هاشمی با بیان اینکه استرس برای سلامتی مبتلایان به ام .اس بسیار خطرناک است، ابراز امیدواری می کند که مسوولان شرایطی را فراهم کنند تا قیمت بتافرون افزایش نیابد چون بیشتر شدن قیمت این دارو باعث وارد شدن استرس به مبتلایان به این بیماری می شود، زمانی که داروهای ربیف و بتافرون گران شده بود، بسیاری از بیماران به ما اعلام کردند که در صورت ادامه این روند مصرف داروهای خود را قطع می کنند. او در ادامه افزود: «اگر داروهای ایرانی با بسترسازی لازم در اختیار بیماران قرار بگیرد، می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد.» در صورتی که به اذعان بسیاری از مبتلایان و پزشکان متخصص مغز و اعصاب، دارو های ایرانی از کیفیت و اثربخشی بالایی برخوردار نیست و در بسیاری از موارد پزشکان معالج، این دارو ها را به مردم پیشنهاد نمی کنند.
در این رابطه نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز می گوید: واقعیت آن است که بیماران ام .اس از داروهای ساخت داخل کشور رضایت ندارند و داروهای خارجی را اثربخش تر می دانند، از سوی دیگر برخی از پزشکان نیز این موضوع را تایید کرده اند.»
اکبر رنجبرزاده با اشاره به توزیع داروی ام .اس که بدون مطالعات بالینی در داروخانه ها عرضه شده، می افزاید: در بحث هایی که کمیسیون بهداشت با مسوولان وزارت داشت بر کنترل دارو پیش از واردات تاکید شد اما ورود دارو به کشور، خارج از زنجیره رسمی ، بحث دیگری است. نظر معاون غذا و دارو وزارت بهداشت این است که تمام داروهایی که به کشور وارد می شوند مورد بررسی و کنترل قرار می گیرند و هیچ دارویی بدون نظارت وارد چرخه دارویی کشور نمی شود.