امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقش باکتری معده درمحافظت دربرابرMS
#1
تهران - ایرنا -مطالعات محققان علوم اعصاب استرالیا نشان می دهد که شایع ترین باکتری معده که باعث زخم معده می شود، از زنان در مقابل بیماری ام اس محافظت می کند.
شایع ترین باکتری معده محافظ زنان در مقابل ام اس
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از رویترز، مولتیپل اسکلروزیس یاMS یک بیماری مزمن عصبی است که در آن سیستم ایمنی بدن به بافت های سالم سیستم عصبی مرکزی حمله می کند. سن ابتلا به این بیماری معمولا بین 20 تا 40 سالگی است و احتمال بروز آن در زنان دو برابر مردان است.

تحقیقات نشان می دهد که یک باکتری به نام هلیکوباکتر پیلوری که معمولا با عفونت دوران کودکی در ارتباط است، احتمال بروز ام اس در بزرگسالی را کاهش می دهد.
این یافته شواهد بیشتری در زمینه فرضیه بهداشت فراهم می کند. فرضیه بهداشت به این ایده گفته می شود که قرار گرفتن در معرض عوامل بیماری زا در دوران کودکی، بدن را در مقابل انواع بیماری ها در بزرگسالی مقاوم می کند.

در این گزارش آمده است که این باکتری حساسیت سیستم ایمنی بدن را کاهش می دهد و به این ترتیب احتمال بروز MS کاهش می یابد.

عفونت ناشی از باکتری هلیکوباکتر پیلوری در معده بیش از نیمی از جمعیت جهان وجود دارد که اکثرآنان در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند. اکثر این افراد قبل از دو سالگی به این عفونت آلوده می شوند.

این دستاورد جدید در تشخیص و درمان بیماری ام اس موثر است.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، در حال حاضر بین 250 هزار تا 350 هزار نفر در آمریکا به ام اس مبتلا هستند و هر هفته حدود 200 مورد جدید ابتلا به ام اس در آمریکا تشخیص داده می شود.

مهمترین علایم بیماری ام اس،ضعف،سفت شدن عضلات، سوزن سوزن شدن و بی حسی اندام ها، دوبینی، سرگیجه، اختلال در تعادل و خستگی مزمن است.

نتایج این تحقیقات در نشریه Neurology, Neurosurgery & Psychiatry منتشر شده است.

لینک خبر
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : eglantine , sasan-8 , sahel1 , montazer
#2
جالب اين است كه اين باكتري درست دو سال قبل از ابتلا من به ام اس فعال شده بود و حتي هنوزم هر از گاهي فعال ميشه و من جهت كنترل اين باكتري دارو مصرف مي كنم !!!
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم
#3
منم تقریبا 1ماه قبل از اینکه ام اس ناجوانمردانه بهم پاتک بزنه دو بار به خاطر زخم اثنی اشعر بستری شدم. الانم باید رعایت کنم وگرنه گاه گداری اذیتم میکنهsad
......
#4
کمبود باکتری های مفید روده عامل ابتلا به ام اس
طبق یافته جدید محققان، کمبود باکتری های خوب و مفید روده می تواند موجب بروز اختلال خودایمنی بیماری ام اس شود.
به گزارش اتاق خبر،به گفته محققان دانشگاه آیوا آمریکا، باکتری های بد و مضر روده یا وجود میزان ناکافی باکتری های خوب ارتباط مستقیمی با بیماری ام اس دارد.
باکتری های بد و مضر روده یا وجود میزان ناکافی باکتری های خوب ارتباط مستقیمی با بیماری ام اس دارد.
بیماری ام اس یک بیماری مزمن و پیشرونده خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی به بافت عصبی حمله می کند و در نهایت منجر به بروز اختلالات حرکتی می شود. سایر علائم متداول بیماری ام اس شامل سستی و ناتوانی فیزیکی و روانی، افسردگی و حس خارش یا مورمور در بدن است.
از آنجائیکه این باکتری ها نقش مهمی در سلامت دارند، محققان دریافتند بیماران مبتلا به ام اس دارای میکروبیوم های متفاوتی نسبت به همسن و سال های سالم خود هستند.به گفته محققان، تمامی انسان ها حامل میلیاردها هزار باکتری در روده خود موسوم به میکروبیوم روده هستند. پیشرفت های اخیر تحقیقاتی نشان می دهد که این مسافران کوچک و ریز نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی بدن ما دارند.
مان گالام، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «داده های اولیه ما نشان می دهد بیماران مبتلا به ام اس دارای میزان پایین باکتری های خوب که فواید کلی برای سلامت دارند، هستند. این میکروبیوم ها عمدتا از طریق مصرف غذاهای سالم نظیر سویا و دانه کتان ایجاد می شوند.»
تیم تحقیق، مطالعات خود را براساس آنالیز بر روی نمومه مدفوع جمع آوری شده از بیماران مبتلا به ام اس و همچنین افراد سالم تحت کنترل انجام داد.
آنها دریافتند برخی باکتری های مشخص در روده بیماران مبتلا به ام اس در مقایسه با افراد سالم، کاهش یا افزایش دارد.

http://www.otaghnews.com/news/356639/%DA...8%A7%D8%B3?
تاریخ انتشار: 15 تیر 1395 - 01:04
 تشکر شده توسط : montazer , zohrevand
#5
در ایران برای سرما خوردگی میکروبی ، آنتی بیوتیک تجویز میکنن که میکروبهای مفید رو هم از بین می بره ، درحالی که در کشورهای پیشرفته از دوران نوزادی برای سرما خوردگی دارو نمیدن تا بدن خودش رو برای مقابله با میکروب ها آماده کنه و سیستم ایمنی تقویت بشه.
البته ابتلا به ام اس فقط ناشی از این نیست ، برای همین هم بخشی از همون کشورهای پیشرفته که بالای خط استوا هستن ، با بیماری ام اس روبه رو هستن .
شاید رعایت زیاد بهداشت هم در کاهش میکروب مفید معده موثر باشه ؟!
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : آنا
#6
کاری که باکتریها در بدن ما میکنند تولید موادی است که باعث کاهش حساسیت در بدن می شود. این حساسیت می تواند منبع تولید بیماریهای خود ایمن باشد که باکتریها برای حیات خودشون و تحریک نشدن سیستم ایمنی این مواد را تولید می کنند.
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...
#7
نوعی دوغ در بازار هست بنام کفیر که در این دوغ، نوعی قارچ و باکتری وجود داره که خواص دارویی داره و یکی از خواصش کاهش آلرژی هست. تجربه شخصیم اینه با مصرف این دوغ گزگز پاهام کم میشه. چه فرایندی در بدن طی میکنه نمیدونم ولی اثرش برای من خوب بوده.دوغ کفیر را خودتون توی خونه هم میتونید بسازید و آماده اون هم در بازار هست.
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...
 تشکر شده توسط : niloofary
#8
اخبار ام اس(دکتر عظیمی صائین)
مدتی است که احتمال دخیل بودن باکتری های روده در بیماریهای خود ایمنی مطرح شده است . همه انسانها از دوران کودکی در روده خود باکتری هایی دارند که به تجزیه غذا در روده کمک می کند. چند مطالعه اخیر نشان داد که نوع این باکتری ها در مبتلایان به ام اس تغییر کرده و نفوذپذیری روده انها نیز افزایش پیدا کرده است. فرضیه جدید این است که شاید این باکتریها با تولید التهاب در روده و ایجاد موادی سیستم ایمنی را تحریک کرده و به حالت التهابی در می اورند و در نتیجه سبب فعالیت سیستم ایمنی بر علیه مغز می شوند.این نظریه هنوز تایید نشده و در دست بررسی است اما دانشمندان امید دارند بعداز کامل شدن تحقیقات شاید بتوانند با داروهایی برای کنترل میکروبهای روده در کنترل بیماریهای خود ایمنی از جمله ام اس نیز موفق باشند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : niloofary , montazer , zohrevand
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست