2017/10/25, 07:25 PM
(2017/10/24, 12:59 PM)علیرضا 2 نوشته است:نه من این قرص رو مصرف نکردم، یه مدت من دپاکین میخوردم و بعد تموم شد، نمیدونم علایم اون هست یا نه ولی الان بیشتر 2 هفته این علایم رو دارم، و اینکه از قبل هم تجربه بی حس شدن زبونم رو داشتم، قبل از مصرف دارو واقعا نمیدونم باید پیش چه دکتری برم(2017/10/23, 08:05 PM)sinabmw نوشته است: سلام دوستان من mri رو گرفتم و مربوط به سر بود و همه چیز رو زده بود نرمال ، درصورتی که من الان سمت چپ بدنم مشکل دارم، گاهش اوقات احساس سر بودن توی زبونم میکنم و هر بار به چپ یا راست نگاه میکنم حس میکنم از بلندی افتادم و تقریبا شبیه شک و برق گرفتگیه، و اینکه حافظم هم مدتی هست مشکل داره، نمیدونم حالا دقیقا باید کجا و کدوم دکتر برم؟ ام ار ای از مغز بوده فقط اگر ممکنه راهنمایی کنید، همیشه یک احساس سرگیجه دارم ولی این حس فقط یک طرف مغزم هست و این عجیبه حالت تهوع هم دارم ممکنه اینا عوارض دارویی بوده باشه که قطع شده؟ حدودا 2 هفته این مشکل رو دارم، لرزش دست هم دارمبا سلام.
اگر شما قبل از mri داروی پردنیزولون استفاده کرده باشید پلاک های فعال دیده نمیشن. اینو میتونی از پزشکتون بپرسید