2014/03/20, 01:32 AM
(2014/03/19, 01:06 PM)afsaneh نوشته است:سلام(2014/03/19, 12:26 PM)reihane نوشته است:(2014/03/19, 12:12 AM)فرید 1353 نوشته است: سلام دوستانسلام سال نو شما هم مبارک!
پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم و ارزوی سلامتی روز افزون برای همه دارم.
اینطور که من شنیدم تمام کسانی که از اینتر فرون ها استفاده میکنن میتونن به جاش کپسول خوراکی فینگولید داروسازی اسوه رو مصرف کنند.ایا این درسته؟
بله فکر میکنم خوشبختانه همینطور باشه!
این مطلب رو از کی شنیدید؟
= = = = = = = = = = =
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رسول دیناروند در مراسم افتتاح خط تولید داروی خوراکی بیماری MS ساخت متخصصان کشورمان با عنوان «فینگولید» در شرکت داروسازی اسوه اظهار داشت: این دارو بیش از 8 سال پیش فرایند تولید آن شروع شده بود و کارهای فرمولاسیون و سبک آن در وزارت بهداشت ادامه داشت. خوشبختانه مواد اولیه این دارو در داخل کشور ساخته شده است و دو سال نیز مرحله مطالعات بالینی این داروی ایرانی صورت پذیرفت و نتایج نشان از موفقیت این دارو است.
وی با اشاره به تصدیق کارشناسان و متخصصان علوم اعصاب و بیماریهای MS از جمله دکتر پاکدامن و دکتر صحراییان در زمینه داروی خوراکی «فینگولید» افزود: اثربخشی این دارو خوب بوده و عوارضی نیز نشان نداده و این دارو دروازه جدیدی برای درمان بیماران MS کشورمان است که جمعیت آنان نیز کم نیست.
دیناروند با اشاره به 63 هزار بیمار MS در ایران عنوان کرد: بسیاری از این بیماران از داروهای اینترفرون تزریقی مصرف میکنند که با این داروی جدید انشاءالله تعداد قابل توجهی بتوانند از داروی فینگولید بهرهمند شوند.
http://mobile.tasnimnews.com/fa/%D8%AE%D.../24/167052