موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
(2014/06/17, 01:06 PM)hilda نوشته است: یه سوال ؟؟؟
اون دوستانی که دچار نکروز یا تحلیل ماهیچه شدن آیا با استراحت دادن به اون ناحیه ماهیچه به حالت اول برگشته یا هنوز فرورفتگی داره؟؟؟
منم همین سؤال رو دارم.
با این که سینووکس هفتگی می زنم ولی چون فقط عضله ران راست و چپ زدم تحلیل رفته ، لاغر هم هستم می ترسم دیگه نتونم بزنم. نسبت به قبل احساس می کنم سوزن دیر تر وارد عضله میشه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 5388
تشکر های دریافت شده :2737 بار در 1149 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : ابراهيمي
داروي مورد استفاده : رسیژن
دکترم به من در این رابطه گفت مرطبا جای امپولتو عوض کن به صورت گردشی منم روی کاغذ12نقطه مشخص کردم که هر باری رسژن میزنم 1نقطه ازش پاک میکنم که هر بار به یه جا نزنم شما هم دوست دارید این کارو بکنید
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 359
تشکر های دریافت شده :184 بار در 42 پست
سال تشخيص بيماري : مهر ٩٢
دكتر معالج : عابدینی _ ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده :
من تزریق رسیژن بصورت ٧_٨می زنم یعنی یه دوره ٧ در نظر می گیرمو می زنم سه تا تو هر اندام , ماه بعد ٨ در نظر می گیرمو می زنم اینطوری کبودی هام تا نوبتشون بشه خوب می شه
40:
ولی تزریقش خیلی دردناکه اصلا قابل مقایسه با سینوکس نیستش آخه من خیلی لاغرم نمی دونم این مشکل چطوری حل کنم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 276
تشکر های دریافت شده :474 بار در 96 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر مهرداد کریمی
داروي مورد استفاده : رسیژن
سلام عزیزان یه سوال من یه مدت بخاطر درد کمترش فقط روی ران پام تزریق رسیژن رو انجام دادم و حس میکنم یه قسمتی فرو رفته شده الان دیگه تزریق رو چرخشی انجام میدم به ران هم نمیزنم ولی پام خوب نمیشه چیکار کنم زودتر خوب بشه تا بتونم تزریق رو روی ران پامم انجام بدم...ممنون میشم کمکم کنید
میان هزاران دیروز امروز وشاید میلیون ها فردا فقط یک امروز هست امروز را بخند و شاد باش ...