من یه مدت کنترل پروژه بودم توی پالایشگاه خداییش کار سختی بود
زندگیم روی مدار بی قراری سپری شد ............
مشاغلی که به صبر زیاد نیاز دارند
|
|||||||||||||||||||||||||||
من یه مدت کنترل پروژه بودم توی پالایشگاه خداییش کار سختی بود
2014/09/27, 11:03 PM
(2014/09/27, 10:48 PM)farane نوشته است: من ماما هستم به نظر من هیچ کاری از مامایی سخت تر نیست جون دو تا انسان به مهارت تو بستگی داره واقعا اخر استرسه خواهرای منم پرستارن خدایی خیلی کار سختیه
2014/09/28, 02:50 PM
اینجا کسی نیست با من همدردی کنه ........................
میبینی مادر..؟
دیگر سیگار هم غم هایم را تسکین نمیدهد ... سلطان غم بگو مسکنت چیست ..؟ فرزندت از پای درآمده ...
(2013/06/07, 12:39 PM)shokolat نوشته است: آیا ادعا می کنید که بسیار صبور و با حوصله هستید؟ پس با مطالعه این مطلب می توانید شغل مناسب خود را انتخاب کنید؛ شغلی که کاملا با روحیه شما تناسب داشته باشد. آژانس هواپیمایی واقعا دیونه کننده است
در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس
بازار خودفروشی از آن سوی دیگر است
2015/03/25, 12:15 PM
وکلا که باید با قاضی ها ( از نوع پررو و زبون نفهم) سرو کله بزنن خیلی سخت و پر استرسه
......
2015/03/25, 03:53 PM
والله هر کاری سختی خودش رو داره و اینکه آدمها در یک چیز با هم مشترکند و اون متفاوت بودن هست. ظرفیت های آدمها با هم فرق میکنه که صبر و تحملشون هم
متناسب به اقتضای شغلیشون هست .... کسی هم کاری رو بدون آموزش شروع نمیکنه کسی نیست بدون صبر و تحمل در کارش دوام بیاره . از معلم و پزشک و ... ماشاالله بعضی شغل های پر دآمد که پول توش هست صبر و تحمل عزیزان در کارشون هم زیاده ... کلا دو طبقه افراد در جامعه هستن : افرادی که میخورند و کار نمیکنن افرادی که نمیخورن و کار میکنن
2015/04/03, 08:18 PM
(2014/09/22, 11:30 AM)سالومه نوشته است: من طراحم تو تولیدی پوشاکهر کاری سختی خودشو داره عزیزم من با شما همدردی می کنم ولی خودت می گی دبیرستان بچه ها از سختی ابتدایی می گن ... من خودم دستیار دندانپزشک هستم ولی شرایط کار فرق می کنه من تو کلینیک کار نمی کنم من تو یه مطب کار میکنم و بیماران خیلی زیاد آگاهی دارن کارم سخت نیست دوستش دارم...
2015/04/12, 07:13 PM
[quote='mstoday' pid='495429' dateline='1428083902']
به نظر من که هر کاری سختیه خودشو داره و کاملا نسبیه مثلا چند روز پیش که رفته بودم عیادت یکی از اقوام تو بخش اعصاب و روان، فقط یه ربع اونجا بودم، سردرد گرفتم و دستم گزگز میکرد! الانم همه بیمارا تو ذهنمن، حاضر نیستم حتی یه روز اونجا کار کنم، حتی اگه چندبرابر حقوق فعلیم بهم بدن اما خب روزایی هم هست که خودم تا آخر شب مجبورم رو پروژه باشم و اون لحظه حس میکنم هیچ کاری سختتر از کار من نیست :7 آخییییش . بالاخره یه نفر سختی کار روانشناسها و روانپزشک ها رو فهمید. دیگه لازم نیست منم بگم.
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
2015/04/25, 10:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/04/25, 10:48 PM، توسط لیلی مسیحا.)
من خودم خانه دارم
اما به علت شغل همسرم تمام مسولیت زندگی رو به تنهایی به دوش کشیدم هیچ وقتم خم به ابرو نیاوردم و گله نکردم ولی همین شغل همسرم که شاغل در کشتیرانی جمهوری اسلامی هستن باعث بیماری من شد چون همیشه استرس داشتم کی میاد ،وای باید بره،بازم تنهایی،نگرانی ..... همه رو ریختم تو خودم ظاهر م بسیار قوی و ادم پرتلاشی بودم اما کسی از قلبم خبر نداشت تا اینکه این مشکل برام پیش اومد واقعا یکی از مشاغل سخت دنیا دریانوردی هستش من از الان نشستم روز شماری میکنم که شش،ماه ماموریت ش تموم بشه برگرده خونه تمام طول زندگی مشترکم فقط انتظار کشیدم......
ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎ ...
ﺍﯾﻦ ﻭﻋﺪﻩ ﺣﻖ ﺍﺳﺖ ! *** ﺩﻋﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ! ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﻣﻮﺭﺩ ﻟﻄﻒ ﻣﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯼ ، ﻭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻨﺎﺳﻢ ...
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
10 کشوری که بالاترین طلاق را در دنیا دارند | paeazan | 4 | 5,415 |
2014/06/06, 09:28 AM آخرین ارسال: کارین |
|
آدمهای موفـق با دیـگران 30 فـرق دارند | نازلی | 1 | 3,456 |
2012/01/07, 03:55 PM آخرین ارسال: *sharzad.s* |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |